Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hrkačka píše:
Holky moc děkuju![]()
Haňulko tak ty už to máš za pár co?!! Tak vy kočky už rodíte a já konečně těhotním. Mám nervíky ale snad bude vše ok. Břich mě pobolívá ale to je prý k tomu
Veve :je to po IUI v konečném účtu po pátém uskutečněném se stimulací Menopurem v koňských dávkách
No aspon vidíš že to k něčemu je
sis holt musela počkat až mi budeme na konci no
ale hlavně že se to povedlo to je důležitý a já jsem za tebe moc ráda
Katy už má holčičku narozenou před 14 dni a já tak do 14 dnů doufám porodím
jen o Haníkovi nic nevíme,škoda,často na ní taky myslím
Tak se drž ![]()
hrkačko,
ty holka jedna, veliká gratulace, tak konečně je to tady. Moc držím palečky, aby byl průběh v pořádku!!!
fiki, co ten novej nick?
No to jsou tady u vás dobré zprávy… Karolínka už je na cestě, no krása, taky veliká gratulace. ![]()
Jé tatranko(FIKI)ty potvoro ani nedáš vědět že už jsi tak hodně těhu
no to je super,tak se držte holky at je vše ok u tebe i hrkačky.takže naše stará banda na iui už je skoro komplet těhu
až na Haníka,kdepak jí je konec holce jedný,vůbec sem nechodí
tak pá
Fiki, co tě špicluje? Ta ženská asi není normální…?
A jak přišla na ten novej nick?
No je to fakt jedno, už brzo bude hojšat a na ňu si ani nevzpomeneš, to je moc dobře, že se vám nakonec povedlo. ![]()
Máme se dobře, akorát mi příjde, že už nám nestačí mlíko, tak to vypadá na dokrmování UM, ale asi bych měla nejprve zavolat doktorce..:?
hanulka: Tobě už mimís taky pěkně klepe na dveře.
A co je s Haníkem vůbec? ![]()
hrkačka: Obrovská gratulace!! Máš můj obdiv, žes to vydržela tak dlouho. Já po třech stimulacích na IUI (z toho jen jedna dokonaná) vyměkla a teď čekám na výsledek prvního IVF. Ale je vidět, že kdo si počká…
Dík za motivaci.
Moni, myslím, že absolutní hodnota ani tak důležitá není, ale HCG se má každých 48h zdvojnásobovat. Pokud tomu tak není, tak je se nevyvíjí dobře a dříve či později to nedopadne.
VájoMoc děkuju
Tak vy už jste tak velký!!!Mám novou doktorku od léta a ta stojí asi za tím zázrakem.
Tatranko taky gratuluju
. Nehledala bych tě za tím nickem
To je mazec s tou kolegyní ![]()
Motýlice taky jsem vyměkla i já mám za sebou 1 IVF ale to se nezdařilo a tak jsme to zkoušeli takhle ale už jsem koukala že kdyby se to nepovedlo šla bych v lednu na IVM
hrkačka: Výměna se vyplatila.
Tak teď už jen aby si měla hladký průběh a za pár měsíců už nám budeš ukazovat fotečky. ![]()
Holky je normální že po dnešním IUI teď večer trochu špiním?
Nemám s tím zkušenost, při předchozích dvou IUI jsem to neměla, tak se ptám, díky za odpověď..
Janina: Může být. Záleží, jak se jim to povede. Můžou tím katetrem způsobit drobné poranění na děložním hrdle. Rozhodně se nestresuj, to přejde samo a na výsledek to nemá vliv. Držím palce!