IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
8.12.11 18:09
hrkačka píše:
Holky moc děkuju :hug: :hug:
Haňulko tak ty už to máš za pár co?!! Tak vy kočky už rodíte a já konečně těhotním. Mám nervíky ale snad bude vše ok. Břich mě pobolívá ale to je prý k tomu :lol:
Veve :je to po IUI v konečném účtu po pátém uskutečněném se stimulací Menopurem v koňských dávkách :D

No aspon vidíš že to k něčemu je :) sis holt musela počkat až mi budeme na konci no :mrgreen: ale hlavně že se to povedlo to je důležitý a já jsem za tebe moc ráda :* Katy už má holčičku narozenou před 14 dni a já tak do 14 dnů doufám porodím :mrgreen: jen o Haníkovi nic nevíme,škoda,často na ní taky myslím :hug: Tak se drž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
9.12.11 09:05

hrkačko, :srdce: ty holka jedna, veliká gratulace, tak konečně je to tady. Moc držím palečky, aby byl průběh v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
9.12.11 09:45

fiki, co ten novej nick? :mrgreen: No to jsou tady u vás dobré zprávy… Karolínka už je na cestě, no krása, taky veliká gratulace. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
9.12.11 11:15

Jé tatranko(FIKI)ty potvoro ani nedáš vědět že už jsi tak hodně těhu :hug: no to je super,tak se držte holky at je vše ok u tebe i hrkačky.takže naše stará banda na iui už je skoro komplet těhu :dance: :dance: :dance: až na Haníka,kdepak jí je konec holce jedný,vůbec sem nechodí :( tak pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
9.12.11 16:06

Fiki, co tě špicluje? Ta ženská asi není normální…? :pocitac: A jak přišla na ten novej nick? :think: No je to fakt jedno, už brzo bude hojšat a na ňu si ani nevzpomeneš, to je moc dobře, že se vám nakonec povedlo. :potlesk:
Máme se dobře, akorát mi příjde, že už nám nestačí mlíko, tak to vypadá na dokrmování UM, ale asi bych měla nejprve zavolat doktorce..:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
9.12.11 16:07

hanulka: Tobě už mimís taky pěkně klepe na dveře. ;) A co je s Haníkem vůbec? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
9.12.11 19:00

hrkačka: Obrovská gratulace!! Máš můj obdiv, žes to vydržela tak dlouho. Já po třech stimulacích na IUI (z toho jen jedna dokonaná) vyměkla a teď čekám na výsledek prvního IVF. Ale je vidět, že kdo si počká… :kytka: Dík za motivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
9.12.11 19:03

Moni, myslím, že absolutní hodnota ani tak důležitá není, ale HCG se má každých 48h zdvojnásobovat. Pokud tomu tak není, tak je se nevyvíjí dobře a dříve či později to nedopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.12.11 13:09

VájoMoc děkuju :hug: Tak vy už jste tak velký!!!Mám novou doktorku od léta a ta stojí asi za tím zázrakem.
Tatranko taky gratuluju :hug: . Nehledala bych tě za tím nickem :nevim: To je mazec s tou kolegyní :cert:
Motýlice taky jsem vyměkla i já mám za sebou 1 IVF ale to se nezdařilo a tak jsme to zkoušeli takhle ale už jsem koukala že kdyby se to nepovedlo šla bych v lednu na IVM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
10.12.11 13:51

hrkačka: Výměna se vyplatila. :dance: Tak teď už jen aby si měla hladký průběh a za pár měsíců už nám budeš ukazovat fotečky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.12.11 13:57

Holky těhotný je normální že mě to břicho občas pobolívá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
11.12.11 20:11

hrkačka: Je to normální. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
12.12.11 19:04

Tak kočky dneska hcg 248 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
12.12.11 20:57

Holky je normální že po dnešním IUI teď večer trochu špiním?
Nemám s tím zkušenost, při předchozích dvou IUI jsem to neměla, tak se ptám, díky za odpověď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
13.12.11 08:07

Janina: Může být. Záleží, jak se jim to povede. Můžou tím katetrem způsobit drobné poranění na děložním hrdle. Rozhodně se nestresuj, to přejde samo a na výsledek to nemá vliv. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí