IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mimi77
23.11.11 03:38

Ahoj holky :) , mne to taky čeká, tenhle tyden jdu na prvný IUI a moc se bojím. Jak tady čtu, na poprvý to nevychází :(

• Citovat
  • Upravit
614
23.11.11 08:31
Máš jít nemáš jít…to je těžké rozhodnutí, hodně holkám to pomohlo ale někomu také ne…to se musíš rozhodnout ty. Já sice s ovulkou problémy mám, ale tím že vím, že je s ní problém jsem zatím laparku s hysterkou odmítla- chtěl to můj gyndař. V CARu jsem se ptala, zda to chtějí a řekli že nemusím. Manža má menší počet spermií, bral vitamíny a za 3 měsíce se mu o 100% zvýšili :dance: Ale přesto není pořád v normě :zed: Proto jsme se rozhodly, že v lednu jdeme rovnou do IVF. Udělají ISCI a snad se něco zadaří :lol:
hellou82 píše:
Na spermiogramu jsme byly,byl slabší,tak jsme koupili vitamíny,ale zatím nic.Já jsem nikdy problémy neměla,cyklus pravidelný,ovulka dle ultrazv.taky,jen mě chtějí poslat na laparku,ale nevím,jestli je to zbytečné,když u mě se zdá vše v pořádku,nikdy jsem neměla ani zánět,ani žádné bolesti.Spíš potřebujeme zlepšit ten spermiogram.Nebo mám jít na tu laparku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.11.11 08:33
Nevím, myslím si že clostík nemůže prodlužovat cyklus, protože s clostíkem je ovulka dřív než normálně :think: a tím pádem by jsi MS měla dostat také normálně…je stli to není tím utrošem ;) Já jsem vždy dostala MS až po vysazení ale je pravda, že jsem ho nebrala déle, než mi řekly. A kdy jdeš na krev? držím palce :palec:
Alex01 píše:
Moni 83 píše:
Alex01- a nezkoušela jsi testík?já bych ti to tak přála :kytka: já zkusim testík ještě zítra,ale myslim,že to bude to co vždy-dlouho nic a pak jedna čárka :oops:
Bee1-budu držet palečky,ať vše dobře dopadne :palec:
testík ne, počkám si na krev :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
23.11.11 13:39

holky, dneska jsem začala špinit, takže krevní testy nebudou, jen se domluvím na další IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.11.11 14:06
To je mi líto......určitě to příště vyjde, na každého se to štestí někdy obrátí :) Alex01 píše:
holky, dneska jsem začala špinit, takže krevní testy nebudou, jen se domluvím na další IUI.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
23.11.11 14:42

Ahoj Kočky,

koukám nové provedení emimina.

Takže, asi mi nebudete věřit, ale vytáhla jsem si na půl černého Petra. Všechno ok, ovulace dneska, odběr dobrý. A nastal šas transféru. Vedle primářky nová mladá doktorka a že to bude dělat ona, primářka dohlížet. jsem si řekla, to si někdo dělá prdel ne???? Proč se na mě fut někdo musí zaučovat. Z posledního zaučování mám od učnů jizvu po slepáku jako kráva a ještě pěkně hnusnou. Když to popisu bez mých myšlenek, které byly hodně sprosté…mláděti se třásly ruce, že byla jak vybrátor, pak měla zavést katetr…4 minuty nic…2 minuty nic…pak mě to začalo bolet jako kráva a nic! Nešlo jí to. To už když viděla můj výraz embrioložka, tak ta mě konejšila. Nstoupila primářka, ta začala ukazovat názorným příkladem několikrát, jak si má ty kleště přitáhnout…jsem myslela , že vyletím z kůže!! Tak už říkám, jo klidně si to vyzkoušejte! To už mě hladila po noze i sestřička. Nakonec to udělala rychle a bezbolestně jako vždy. Ale předtím se na mě prostě musela vyřádit mladá k…!! Když asi vidím, že ji to nejde a třese se u toho jako Alík, tak to převezmu do rukou hned. Tady jde o rozmnožení, pro někoho důležitou věc a oni udělají tohle. Mě nazajímá, že se to musí někde naučit. No klasika. Nikdy není nic perfektně!!!! :zed:

Jinak z toho mám pocit, že by to mohlo klapnout. Sice mě bolí podbřišek docela hustě, jak se to spojilo i s ovulací, ale už jsem doma. Mám knihu Rozbřesk, tak můžete hádat, co budu dělat. :-) Tak držte pěsti pro štěstí, třeba se stane zázrak, po tom všem. :lol: Jo a máme to pojistit večer. Protože spermiogram byl dobrý tak máme jistit dneska a utroš brát až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.11.11 16:21
Tak to jsi měla vyloženě pech, já vím že se tomusejí naučit, ale tak at se to učí na ně+jakých zákrocích, kde nevzniká nový život…a né takto :pocitac: Jen jsem asi nepochopila, jak píše odběr, trasfer, byla jsi na IUI nebo IVF?
Bee1 píše:
Ahoj Kočky,

koukám nové provedení emimina.

Takže, asi mi nebudete věřit, ale vytáhla jsem si na půl černého Petra. Všechno ok, ovulace dneska, odběr dobrý. A nastal šas transféru. Vedle primářky nová mladá doktorka a že to bude dělat ona, primářka dohlížet. jsem si řekla, to si někdo dělá prdel ne???? Proč se na mě fut někdo musí zaučovat. Z posledního zaučování mám od učnů jizvu po slepáku jako kráva a ještě pěkně hnusnou. Když to popisu bez mých myšlenek, které byly hodně sprosté…mláděti se třásly ruce, že byla jak vybrátor, pak měla zavést katetr…4 minuty nic…2 minuty nic…pak mě to začalo bolet jako kráva a nic! Nešlo jí to. To už když viděla můj výraz embrioložka, tak ta mě konejšila. Nstoupila primářka, ta začala ukazovat názorným příkladem několikrát, jak si má ty kleště přitáhnout…jsem myslela , že vyletím z kůže!! Tak už říkám, jo klidně si to vyzkoušejte! To už mě hladila po noze i sestřička. Nakonec to udělala rychle a bezbolestně jako vždy. Ale předtím se na mě prostě musela vyřádit mladá k…!! Když asi vidím, že ji to nejde a třese se u toho jako Alík, tak to převezmu do rukou hned. Tady jde o rozmnožení, pro někoho důležitou věc a oni udělají tohle. Mě nazajímá, že se to musí někde naučit. No klasika. Nikdy není nic perfektně!!!! :zed:

Jinak z toho mám pocit, že by to mohlo klapnout. Sice mě bolí podbřišek docela hustě, jak se to spojilo i s ovulací, ale už jsem doma. Mám knihu Rozbřesk, tak můžete hádat, co budu dělat. :-) Tak držte pěsti pro štěstí, třeba se stane zázrak, po tom všem. :lol: Jo a máme to pojistit večer. Protože spermiogram byl dobrý tak máme jistit dneska a utroš brát až zítra.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
23.11.11 16:29

IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.11.11 18:38

Bee1- tak to je fakt drsný!!! A kam to chodíš?
Alex01-já jsem slyšela,že prý můžeš špinit i když otěhotníš. Bych asi být tebou ten test prubla.. já si ho dělala dneska a zase se tam objevila slaboučká čárka-skoro neviditelná,ale já jí viděla-možná už magořim 8o a do toho jsem ráno při milování začala docela hustě špinit,tak jsem hodila sprchu a od té doby jsem zase čistá :think: si ze mě ty testy už asi dělají prdku. No tak zítra zase testnu,snad už naposled a pak na to už kašlu a počkám si na IVF. Na 7.12.jsem se objednala k fyzioterapeutce,aby mi ukázala cviky Mojžíšové,tak se to třeba nakonec povede normálně,jestli teda moje tělo bude ovulovat bez prášků :?:
Holky to zvládneme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
24.11.11 15:07

Podolí UPMD, ale dneska jsem byla na první konzultaci v ARTU v Budějovicích. Je to tam moc příjemné. Rodinné, soukromé. Doktor milý a vztřícný. Tak budu chodit tam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.11.11 22:02

Ahoj holky,tak si představte,že jsem si dneska dělala 3 testy-pokaždé jiná značka- a všechny mi vyšly slabounce pozitivní!! a do toho začínám víc a víc špinět,takže myslim,že to zítra i dostanu. Je to normální? V pondělí to budou 3 týdny od IUI. Volala jsem sestřičkám a v pondělí mám přijít na krev. Zítra ráno zkusím ještě nějaký digitální test. Ach jo :| nevim co si o tom myslet.. Bojím se,aby to nebylo mimoděložní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.11.11 10:25
Tak uvidíš co ti řeknou z krve,to je nejjistější…Ty testy nejsou úplně spolehlivé. Špinit můžeš i jako těhotná. Kamarádka menstruovala až do 3. měsíce těhotenství…Tak se netrap dopředu a uvidíš co ti řeknou…Přeju dobré zprávy! :)
Moni 83 píše:
Ahoj holky,tak si představte,že jsem si dneska dělala 3 testy-pokaždé jiná značka- a všechny mi vyšly slabounce pozitivní!! a do toho začínám víc a víc špinět,takže myslim,že to zítra i dostanu. Je to normální? V pondělí to budou 3 týdny od IUI. Volala jsem sestřičkám a v pondělí mám přijít na krev. Zítra ráno zkusím ještě nějaký digitální test. Ach jo :| nevim co si o tom myslet.. Bojím se,aby to nebylo mimoděložní :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.11.11 10:29

Včera jsem byla na 2. IUI… Je to zvláštní, doktor mi ho udělal 11 DC a na ultrazvuku už viděl žluté tělísko, takže ovulace už proběhla, ale prý mám šanci otěhotnět, vajíčko prý ještě putuje… :nevim: Tak uvidíme. Dostala jsem Utrouše vaginálně…snad mi tak nebude špatně…Odpočívám a doufám… Takže další čekání… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
25.11.11 15:32

ahojky holky, jen v rychlosti dávám info. HCG bylo negativní a 6.12. jdu na laparoskopii, tak jsem zvědavá. Jsem ráda, že to tak pěkně vychází cykl po cyklu a nemusím třeba několik měsíců čekat. Pan docent sice chtěl další IUI nebo dokonce IVF, ale já nechci, nebudu to podstupovat, když nemám jistotu, že mám dělohu v pořádku a nemám třeba endometriozu nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
25.11.11 17:36
Bee1 píše:
Podolí UPMD, ale dneska jsem byla na první konzultaci v ARTU v Budějovicích. Je to tam moc příjemné. Rodinné, soukromé. Doktor milý a vztřícný. Tak budu chodit tam. :)

Ahojky, taky chodím do Artu v Č.B. :) . Koho jsi měla, Michálka nebo Špičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí