IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
17.11.11 19:28

No já byla 9 DC na prohlídce a to byl pátek,tak mi dali pregnyl,abych si ho píchla v sobotu večer a v pondělí mi dělali IUI. Od 3 do 7 DC jsem brala clostylbegyth. Tohle je moje 2 IUI a jestli to nevyjde,tak mě v lednu čeká IVF,tak doufám,že se to povede ted :-) při prvnim IUI jsem si byla jistá,že to klaplo a ono nic :nevim: ted se na to už radši nesnažim myslet,i když mě momentálně začíná jakoby štípat v podbříšku. No v pondělí to bude 14 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.11.11 20:21

Tak uvidím co mi provedou… :) Minulé IUI jsem měla folikul 23mm, tak mi IUI udělali zrovna…bez injekce. Ale nepovedlo se :( Tak jsem zvědavá co bude teď! Moc přeju, aby Vám to vyšlo a ty jsi v lednu na IVF nemusela!! ;) A už další příp. IUI nechcete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.11.11 12:10

A pokud je spermiogram 11,2 mil,progres.rychlá 6 procent,tak to je moc špatný?Myslela jsem,že při inseminaci se hormony,nebo léky vubec neberou,ale vidím,že jo.Myslíte,že může mít člověk srůsty,i když neměl nikdy žádné problémy,bolesti a měl vždy pravidelnou menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
18.11.11 13:12
hellou82 píše:
A pokud je spermiogram 11,2 mil,progres.rychlá 6 procent,tak to je moc špatný?Myslela jsem,že při inseminaci se hormony,nebo léky vubec neberou,ale vidím,že jo.Myslíte,že může mít člověk srůsty,i když neměl nikdy žádné problémy,bolesti a měl vždy pravidelnou menstruaci?

těmi problémy myslíš co? výtoky, záněty a tak?
bohužel bych řekla, že můžeš mít srůsty i tak. Ale pravděpodobnost je menší. Já trpěla od mala na záněty a výtoky a mám za sebou 2 revize, takže se nedivím, že se tam neprůchodnost objevila.
Hlavně podle pravidelné menstruace se to nepozná, protože tím odchází jen děložní sliznice, do které se nezavrtalo vajíčko, to s průchodností vejcovodů nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
18.11.11 19:14

Ahoj Holky,

Utz proběhlo ok. Doktorka citlivá, tak to bylo v poho. Na levé straně malinkaté folikuly na pravé jeden větší, tak zas to bude z pravé strany :-) V pondělí znova na utz. Výsledky mám všechny okopírované. Tak to je fajn. V pondělí se snad už dovím, přesné datum druhé IUI. Těším se. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.11.11 12:19

veverusaf- no další IUI by nám asi stejně nepomohlo,manžel nemá moc dobrý spermiogram a já mám vrozenou vadu dělohy :nevim: dnes jsem to nevydržela a udělala si test.. no ta druhá čárka byla hodně slaboučká,tak si říkám,že buď je to ještě z toho pregnylu a nebo se tam něco rýsuje :-) minule jsem to taky nevydržela a 12 den si udělala test a nebyl tam ani ten náznak druhé čárky. Teď to už vydržim do ponělí-možná :think: to je hrozný tohle čekání. Holky ještě že se tady máme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
19.11.11 12:50
Moni 83 píše:
veverusaf- no další IUI by nám asi stejně nepomohlo,manžel nemá moc dobrý spermiogram a já mám vrozenou vadu dělohy :nevim: dnes jsem to nevydržela a udělala si test.. no ta druhá čárka byla hodně slaboučká,tak si říkám,že buď je to ještě z toho pregnylu a nebo se tam něco rýsuje :-) minule jsem to taky nevydržela a 12 den si udělala test a nebyl tam ani ten náznak druhé čárky. Teď to už vydržim do ponělí-možná :think: to je hrozný tohle čekání. Holky ještě že se tady máme :hug:

po Pregnylu to už nebude, to bude těhu!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.11.11 17:05

Alex01- no já si nechci dělat naději. Ta druhá čárka se objevila až asi po 20 minutách a byla fakt slaboučká :nevim: Zítra to teda ještě zkusim a napíšu co se objevilo. Švagrová říkala,že na začátku těhotenství měla taky jen slabou druhou čárku,ale mám strach abych pak nebyla zklamaná :-( uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
19.11.11 18:55
Moni 83 píše:
Alex01- no já si nechci dělat naději. Ta druhá čárka se objevila až asi po 20 minutách a byla fakt slaboučká :nevim: Zítra to teda ještě zkusim a napíšu co se objevilo. Švagrová říkala,že na začátku těhotenství měla taky jen slabou druhou čárku,ale mám strach abych pak nebyla zklamaná :-( uvidíme..

to chápu. testni hned ráno a napiš jestli druhá zase vyleze, podle mě jí to už bude trvat kratší dobu!! :hug: moc na tebe budu myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.11.11 19:02

Děkuju :hug: a co ty? kolik ještě dní čekání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
19.11.11 19:04
Moni 83 píše:
Děkuju :hug: a co ty? kolik ještě dní čekání?

teoreticky 2 dny do ms a pokud nedojde tak cca do středy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.11.11 19:36

Tak ti budu držet taky palečky,ať to dobře dopadne :palec: já mám mít MS až někdy ke konci příštího týdne-mám mezi tím dlouhé intervaly 30-33 dní. A můžu se tě zeptat,jaké máš pocity? bolí tě v podbříšku? mě po té 1 IUI bylo asi hůř než po té 2. Jen po tom utrogestanu mi je vždycky divně. Jsem taková malátná jako na omdlení,ale to trvá cca 20min.,pak jsem ok. To je asi normální. Člověk neví,jestli za ty stavy ted můžou hormony nebo něco jiného. Vůbec nemám chut na sex,jsem taková celá bolavá a pořád unavená :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
19.11.11 19:40

Moni 83, to vypadá nadějně, moc přeju, aby tam zítra byla druhá čárka a pěkně tlusťoučká… :kytka: Bylo by to seper, kdyby vám to vyšlo a nemusela si jít na IVF! Určitě pak dej vědět… U nás klid před bouří, která vypukne příští týden, snad bude úspěšná… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
19.11.11 19:42
Moni 83 píše:
Tak ti budu držet taky palečky,ať to dobře dopadne :palec: já mám mít MS až někdy ke konci příštího týdne-mám mezi tím dlouhé intervaly 30-33 dní. A můžu se tě zeptat,jaké máš pocity? bolí tě v podbříšku? mě po té 1 IUI bylo asi hůř než po té 2. Jen po tom utrogestanu mi je vždycky divně. Jsem taková malátná jako na omdlení,ale to trvá cca 20min.,pak jsem ok. To je asi normální. Člověk neví,jestli za ty stavy ted můžou hormony nebo něco jiného. Vůbec nemám chut na sex,jsem taková celá bolavá a pořád unavená :-(

tak to by mohlo být těhu :).
já jsem taky spavá, občas mám tlaky v podbřišku, občas pobolívá na jedné a druhé straně, ale ne nějak moc často. Pobolívají mě prsa, ale to můžou být klasické příznaky před ms, takže tomu nedávám nějakou velkou váhu. Mám nakoupené vitaminy, tak zobkám, co kdyby ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.11.11 19:46

Tak snad se zadaří jak mě,tak tobě a vůbec nám všem :-) já jsem taky zvědavá. Už vidim jak v noci nebudu moct spát,protože budu hlídat hodiny. Mám strach,že ten test bude zítra negativní :-( je hrozný tam pořád už rok a půl vidět jen 1 čárku,ale to známe všechny. Používám mama testy a ty prý jsou známé tím,že občas ukážou 2 čárky a ono přitom nic.. Zítra napíšu :wink: a jak je ti? bolí tě břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí