IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5801
8.11.11 21:19
zuzivr píše:
ALEX- já ještě teda chvilku počkám, no jsem napnutá jak stuna u kytary 8-o , zítra chcu ještě porychtovat kuchyň, už i na vánoce, kdyby náhodou, tak ať to mám z krku, aspoň se zabavím a rychlejší to uteče :wink:

já jsem zítra až do večera v práci :) tak mi to taky uteče :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
8.11.11 21:24

ALEX- já jsem právě dneska, od zítřka jsem doma až do příštího čtvrtka, přehodila jsem si dvě služby tak mi to tak vyšlo, tak snad to k něčemu bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
8.11.11 22:09
zuzivr píše:
ALEX- já jsem právě dneska, od zítřka jsem doma až do příštího čtvrtka, přehodila jsem si dvě služby tak mi to tak vyšlo, tak snad to k něčemu bude :lol:

to já jaksi nemůžu, ale aspoň ten čtvrtek zkusím využít, pak pátek bude v klidu, hlavně se nerozčilovat, a pak bude víkend :) sice jsou u nás hody, ale hodovou oželím a velmi ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
8.11.11 23:19

ALEX - mám veliký štěstí, že mi tak vyšlo, hlavně mám skvělou šéfku, jsme spíše kamarádky, je moc hodná, tak doufám že se podaří, přeju brou noc, a kdyby sme se nestihli tak držím palečky :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
9.11.11 13:12
zuzivr píše:
ALEX - mám veliký štěstí, že mi tak vyšlo, hlavně mám skvělou šéfku, jsme spíše kamarádky, je moc hodná, tak doufám že se podaří, přeju brou noc, a kdyby sme se nestihli tak držím palečky :palec: :wink:

tak to máš super! já sebudu prostě šetřit, práci nemám těžkou, ale musím tam být!!
Taky ti držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
9.11.11 15:58

Ahoj holky dnes opět nálada pod psa.V pátek zkusím testík,to bude 14den po iui,mám z toho strach :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
9.11.11 20:41
janetk píše:
Ahoj holky dnes opět nálada pod psa.V pátek zkusím testík,to bude 14den po iui,mám z toho strach :cry:

neměj strach, určitě to vyjde!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
9.11.11 21:53

ALEX - tfuj tfuj, posílám štěstí na zítra a zrovna pořádnou hromadu :palec: :palec: , JANET - přeju ať to vyjde, holčiny já valím spat nebo se asi zblázním strachy, doufám že usnu, páčko holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
10.11.11 17:54
zuzivr píše:
ALEX - tfuj tfuj, posílám štěstí na zítra a zrovna pořádnou hromadu :palec: :palec: , JANET - přeju ať to vyjde, holčiny já valím spat nebo se asi zblázním strachy, doufám že usnu, páčko holky :mavam:

tak jak to dopadlo??? testujeme 25.11. ??? :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
10.11.11 17:54

Zdravím, tak je po akci, tak ted jen budeme čekat co se vyklube :dance: ALEX tak jak si dopadla ??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
10.11.11 17:58
zuzivr píše:
Zdravím, tak je po akci, tak ted jen budeme čekat co se vyklube :dance: ALEX tak jak si dopadla ??? :wink:

já myslím, že snad dobře, hlavně spermie byly velmi pohyblivé a dobré, tak uvidíme, jestli ve folíku bylo vajíčko (protože jsem měla jen jeden folík) a jestli se potkají, spojí… a však to znáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
10.11.11 17:59
Alex01 píše:
zuzivr píše:
ALEX - tfuj tfuj, posílám štěstí na zítra a zrovna pořádnou hromadu :palec: :palec: , JANET - přeju ať to vyjde, holčiny já valím spat nebo se asi zblázním strachy, doufám že usnu, páčko holky :mavam:
tak jak to dopadlo??? testujeme 25.11. ??? :dance: :dance: :dance:

Taky 25.11 :mrgreen: , tak to budeme čekat spolu, to budou nervičky coo, jak se cítíš?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
10.11.11 18:00

Jojo známe, musíme doufat že se na nás usměje štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
10.11.11 18:01
zuzivr píše:
Jojo známe, musíme doufat že se na nás usměje štěstí :kytka:

už by konečně mohlo!!! :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martas.24
11.11.11 17:44

IUi

Ahoj jsem tu nova…Mam 16 dni po IUI a test byl negativni bohuzel…Tak bud to zkusime znova a nebo me ceka IVF… :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex