Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
zuzivr píše:
ALEX- já ještě teda chvilku počkám, no jsem napnutá jak stuna u kytary, zítra chcu ještě porychtovat kuchyň, už i na vánoce, kdyby náhodou, tak ať to mám z krku, aspoň se zabavím a rychlejší to uteče
já jsem zítra až do večera v práci
tak mi to taky uteče ![]()
ALEX- já jsem právě dneska, od zítřka jsem doma až do příštího čtvrtka, přehodila jsem si dvě služby tak mi to tak vyšlo, tak snad to k něčemu bude ![]()
zuzivr píše:
ALEX- já jsem právě dneska, od zítřka jsem doma až do příštího čtvrtka, přehodila jsem si dvě služby tak mi to tak vyšlo, tak snad to k něčemu bude
to já jaksi nemůžu, ale aspoň ten čtvrtek zkusím využít, pak pátek bude v klidu, hlavně se nerozčilovat, a pak bude víkend
sice jsou u nás hody, ale hodovou oželím a velmi ráda ![]()
ALEX - mám veliký štěstí, že mi tak vyšlo, hlavně mám skvělou šéfku, jsme spíše kamarádky, je moc hodná, tak doufám že se podaří, přeju brou noc, a kdyby sme se nestihli tak držím palečky
![]()
zuzivr píše:
ALEX - mám veliký štěstí, že mi tak vyšlo, hlavně mám skvělou šéfku, jsme spíše kamarádky, je moc hodná, tak doufám že se podaří, přeju brou noc, a kdyby sme se nestihli tak držím palečky![]()
tak to máš super! já sebudu prostě šetřit, práci nemám těžkou, ale musím tam být!!
Taky ti držím palečky ![]()
Ahoj holky dnes opět nálada pod psa.V pátek zkusím testík,to bude 14den po iui,mám z toho strach ![]()
janetk píše:
Ahoj holky dnes opět nálada pod psa.V pátek zkusím testík,to bude 14den po iui,mám z toho strach
neměj strach, určitě to vyjde!!!! ![]()
ALEX - tfuj tfuj, posílám štěstí na zítra a zrovna pořádnou hromadu
, JANET - přeju ať to vyjde, holčiny já valím spat nebo se asi zblázním strachy, doufám že usnu, páčko holky ![]()
zuzivr píše:
ALEX - tfuj tfuj, posílám štěstí na zítra a zrovna pořádnou hromadu![]()
, JANET - přeju ať to vyjde, holčiny já valím spat nebo se asi zblázním strachy, doufám že usnu, páčko holky
tak jak to dopadlo??? testujeme 25.11. ???
![]()
Zdravím, tak je po akci, tak ted jen budeme čekat co se vyklube
ALEX tak jak si dopadla ??? ![]()
zuzivr píše:
Zdravím, tak je po akci, tak ted jen budeme čekat co se vyklubeALEX tak jak si dopadla ???
já myslím, že snad dobře, hlavně spermie byly velmi pohyblivé a dobré, tak uvidíme, jestli ve folíku bylo vajíčko (protože jsem měla jen jeden folík) a jestli se potkají, spojí… a však to znáš ![]()
Alex01 píše:zuzivr píše:tak jak to dopadlo??? testujeme 25.11. ???
ALEX - tfuj tfuj, posílám štěstí na zítra a zrovna pořádnou hromadu![]()
, JANET - přeju ať to vyjde, holčiny já valím spat nebo se asi zblázním strachy, doufám že usnu, páčko holky
![]()
![]()
Taky 25.11
, tak to budeme čekat spolu, to budou nervičky coo, jak se cítíš?? ![]()
zuzivr píše:
Jojo známe, musíme doufat že se na nás usměje štěstí
už by konečně mohlo!!!
![]()
Ahoj jsem tu nova…Mam 16 dni po IUI a test byl negativni bohuzel…Tak bud to zkusime znova a nebo me ceka IVF… ![]()