Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, jen jsem vás chtěla povzbudit. Tak jsem se bála, že dvě čárky v životě na vlastní oči neuvidím. A teď je mám. I když je to ještě takové vrtkavé a nevím jak to dopadne.
Držte se a přeju vám všem doktory, kterým budete důvěřovat. To je to nejdůležitější
rustypipe píše:
Holky, jen jsem vás chtěla povzbudit. Tak jsem se bála, že dvě čárky v životě na vlastní oči neuvidím. A teď je mám. I když je to ještě takové vrtkavé a nevím jak to dopadne.
Držte se a přeju vám všem doktory, kterým budete důvěřovat. To je to nejdůležitější
moc gratuluju
a děkuju za podporu, člověku se hned líp doufá, když vidí, že to jde.
Držím pěsti ať je vše v pořádku!!
ahoj chi vás povzbudit 25.10 jsem byla na IUI a 6.11 jsem na testu našla // a od té doby jen sílí ale co jsem dělala bylo to že den jsem odpočívala přináší to své ovoce
Ahoj,
pritel ma stejnou diagnozu, jen tech pohyblivych ma myslim o trochu vic. Ma to zpusobene varikokelou, je uz po operaci (kveten 11) a ted na to bere Agapurin na 3 mesice. No a kdyz to nezabere, tak pak tak IUI. Jsem rada, ze doktori delaji IUI i pri ne uplne dobrych vysledcich spg, nechce se mi hned na IVF.
Moni 83 píše:
burdiška- To je hrozné,pak se svěř doktorůmjá byla dneska na 2 IUI a manžel má asthenozoospermie-21milionů a z toho 15 milionů nepohyblivých. Jestli se to ted nepovede,tak nejspíš v lednu mě bude čekat IVF By ti jedno IVF měli udělat na svoje náklady,když to takhle zvorali!!
ale co chceš,mě první IUI udělala doktorka do špatné půlky dělohy a přitom v kartě měla jasně napsané,že to má dát do leva.. Člověk kolikrát jen kouká. Drž se,určitě to dobře dopadne
SarkaC píše:
ahoj chi vás povzbudit 25.10 jsem byla na IUI a 6.11 jsem na testu našla // a od té doby jen sílí ale co jsem dělala bylo to že den jsem odpočívala přináší to své ovoce
moc gratuluju k //
!!!Ten den, co jsi odpočívala, myslíš den, kdy jsi byla na IUI?Tou mě asi nepůjde, protože po zákroku musím jet 100 km domů.
HOlky, byl s váma partner připřenosu spermií, já bch ho u toho asi chtěla, teda pokud nebude mít nic proti
Sary a měla jsi někajé příznaky?Nebo vůbec nic jsi nepiciťovala
Mě akorát 5den až 9den píchalo v podbřišku,ale bylo to jako by mě píchalo v boku.
A už tak 4den mě bolí prsa,ale to dávám za vinu Utrošu,jinak se cítím v pohodě,tak nevím.
Vím,že každá to má jinak,ale jen by mě to zajímalo ![]()
Zdravím holky
sem tam kukám na Vaši diskuzi. Ve čtvrtek nás čeká 1. IUI, tak už jsem s nervíkama na pochodu jak to dopadne. Všem co se snaží přeju mooo a moooc stěštíčka ![]()
Příspěvek upraven 08.11.11 v 19:50
Alex 01- Ahojky,semnou byl manžel u obou IUI a jsem za to ráda.Sám mi řekl,že mě v tom nenechá a bude mojí oporou.Cítím se lépe,když je semnou
Jinak jsem den po IUI a včera jsem se snažila potom celé odpoledne ležet a pospávat. Snad se to povede. Zatim mě jen trošku pobolívá břicho a jsem taková nateklá-to je asi po utrogestanu. Minulé IUI jsem si byla téměř jistá,že jsem a ono nic
tak ted se bojim se na to zaměřovat,aby zase nepřišlo zklamání. Když to nevyjde,tak v lednu IVF ..
zuzivr píše:
Zdravím holkysem tam kukám na Vaši diskuzi. Ve čtvrtek nás čeká 1. IUI, tak už jsem s nervíkama na pochodu jak to dopadne. Všem co se snaží přeju mooo a moooc stěštíčka
Příspěvek upraven 08.11.11 v 19:50
ahojky Zuzi, tak to jsme na tom stejně!!!Taky jdu ve čtvrtek a taky jsem nervozní!! máš před tím i naordinovaný Pregnyl?
Ještě jsem Vás chtěla poprosit o info, jak probíhá ten samotný zákrok, spíše jak vpraví manžův vzorek dovnitř, pichají to přes nějký katetr do břicha nebo spodem, kuju moc ![]()
ALEX - jéé tak to je dobrý, aspoň nebudu sama
, já si do teď pichala Merional a dnes v noci si ještě pichnu Pregnyl, středa nic a čtvrtek ráno dem na to ![]()
Moni 83 píše:
Alex 01- Ahojky,semnou byl manžel u obou IUI a jsem za to ráda.Sám mi řekl,že mě v tom nenechá a bude mojí oporou.Cítím se lépe,když je semnouJinak jsem den po IUI a včera jsem se snažila potom celé odpoledne ležet a pospávat. Snad se to povede. Zatim mě jen trošku pobolívá břicho a jsem taková nateklá-to je asi po utrogestanu. Minulé IUI jsem si byla téměř jistá,že jsem a ono nic
tak ted se bojim se na to zaměřovat,aby zase nepřišlo zklamání. Když to nevyjde,tak v lednu IVF ..
Já bych chtěla aby tam se mnou šel a myslím, že on půjde
. Mám v plánu ve čtvrtek taky spíš polehávat a odpočívat. Jen se musím zeptat na to jestli brát Utrogestan nebo ne. ![]()
Já ho beru 3 krát denně až do té doby,než si udělám testík.Pak když by byl pozitivní,tak brát utrogestan dál a když bude negativní,tak to už brát nemám.
zuzivr píše:
Ještě jsem Vás chtěla poprosit o info, jak probíhá ten samotný zákrok, spíše jak vpraví manžův vzorek dovnitř, pichají to přes nějký katetr do břicha nebo spodem, kuju moc
Zuzi měli by zavést hadičku do dělohy, dělali ti tu průchodnost vejcovodů jako ultrazvuk, kdy se zavádí trubičkou tekutina do dělohy (mimochodem, taky mám levý neprůchodný a spermio partnera je v pohodě - jsme se sešly
)? Tak tak nějak by to mělo být.
K čemu je ten Merional? Já brala jen Clostíka a tak za hodinu si píchnu Pregnyl. A kam na to jedete?