IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
8.2.12 15:19

diky ano dlouhych 14dni.a brala jsi sama nebo jsi brala naky leky na ovulku preji ti at mas folikuli veliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.2.12 18:57

Ještě nebrala předpokládám, ale že asi budu muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 19:14

holky jakou jste meli pohyblivost spermii pri ivi? ja po zpracovani 55procent pohyblivosti tak si rikam zda je to dost,nebo malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.2.12 20:56

Ahoj holky, omlouvám se, že se vám tu jako nováček motám do diskuze, ale nějak mi to nedá než se někde vykecat. Tři roky se marně snažíme o mimčo, hormony v pořádku, spermio také, nikde nic nenašli. Příští týden mě čeká první IUI. Mám samozřejmě trošku strach, ale doufám, že to bude v poho.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
9.2.12 22:19
Hajinečka píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že se vám tu jako nováček motám do diskuze, ale nějak mi to nedá než se někde vykecat. Tři roky se marně snažíme o mimčo, hormony v pořádku, spermio také, nikde nic nenašli. Příští týden mě čeká první IUI. Mám samozřejmě trošku strach, ale doufám, že to bude v poho.....

Neboj se,já měla taky strach,ale nebolí to. Mě to bylo jen nepříjemné zhruba jako klasiké vyšetření. Roztánou tě zrcadlama,zavedou takovou hadičku a stříknou spermíky :-) je to rychlé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
9.2.12 22:20

Jinak holky 3 IUI negativní. Prdim na to a v pondělí se dohodnu na umělém oplodnění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.2.12 08:02

moni 83 taky bych chtela zkusit jen 3 iui pokud by to nevyslo dal uz bych iui nezkousela nema to cenu.ale nechci predbihat udalost ja jsem 2dny po prvni iui takze do testovani hromadu casu.u umelyho oplodneni je vetsi sance ze to vyjde.moni hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.2.12 08:05

hajinecka nemusis mit vubec strach ja jsem 2dny po iui a vubec to neboli.ale chapu te taky jsem mela strach.je to opravdu otazka par minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.2.12 16:11

Děkuju všem za uklidnění:-) Na ten den se shodou okolností naplánovala i kastrace našeho kocoura, tak budu mít o zábavu postaráno. Uvidíme, jak dopadne to první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea0702
11.2.12 13:28

Ahoj holky chtěla bych se Vás pozeptat, v pondělí jsem byla na IUI,žádné bolesti jsem neměla.Nyní beru ráno a večer prášek duphaston.Mám ale hrozně nafouklé bříško a občas pichlavé bolesti v podbřišku, myslíte, že je to dobré znamení??? Kdypak myslíte, že bych si měla uděla testík??? Děkuji za Vaše odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
15430
12.2.12 13:43

Holčiny, můžu se k vám přidat? Zítra začínám stimulaci Clostíkem před prvním IUI, potom jdu na měření folikulů, Pregnyl a inseminaci. Manžel má 55% spermio a já nemám ovulaci. Doktor mi moc šancí s IUI nedává, ale já bych to chtěla tak 3× zkusit, pak uvidíme. Už jedno dítko doma mám a povedlo se na 2. pokus IUI, ale od té doby se mi to hodně zhoršilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
12.2.12 13:53

Ivča78: Za pár pokusů nic nedáš. IUI je neinvazivní a finančně nenáročná metoda. Pokud na dítko nijak extrémně nechvátáte, tak bych tomu dala šanci. Po 35 bych tím už ale neztrácela čas a volila bych rovnou IVF. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
12.2.12 14:09

ahoj to budeme na tom asi na stejno jelikož já začínám s clostíkem zítra a podle výpočtu od pondělí za 4 dní pokud bude vše o.k tak jdu na iui a tobě moc držím pěsti já sice dítko nemám o jedno jsem v prosinci přišla v 6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.2.12 14:15
SarkaC píše:
ahoj to budeme na tom asi na stejno jelikož já začínám s clostíkem zítra a podle výpočtu od pondělí za 4 dní pokud bude vše o.k tak jdu na iui a tobě moc držím pěsti já sice dítko nemám o jedno jsem v prosinci přišla v 6 tt

Ahoj Šárko, a nepřemýšlela jsi taky o IVF? nevím kolik IUI máš za sebou ani kolik ti je let a jak dlouho se snažíte. My se snažíme skoro 2 roky,tak se zítra chci poradit s dr. o IVF :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
12.2.12 14:29
SarkaC píše:

Jééé, tak to je super, že začínáme stejně, tak to budeme moct pak konzultovat :-). A budeš brát ještě nějaké další léky, nebo zatím jenom Clostík? Já tenhle cyklus asi jen Clostík a Pregnyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí