IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
10.5.12 07:54

danco jak pise hajinecka vubec se neboj nic to neni trva to par minut,i ja se poprva bala ale fakt nic mi vubec nebylo jeen jsem byla unavena.do prace muzes klidne hned po tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
10.5.12 09:10

no já byla po IUI doma a když jsem odpočívala alespon 3 dny tak se ponedloi ze 3 pokusů 2 jednou to skončilo ZT a ted čekáme dvojčátka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dančacze
10.5.12 11:27

mam strach,že o to hned příjdu.pač dělám v kaufu u pultů.máme šílenou vedoucí která je schopna člověka vydebtat a dohnat ho k šílenství.ta místo aby mě šetřila mě spíš sedře,ona je toho schopna.

• Citovat
  • Upravit
2972
10.5.12 14:36
@dančacze píše:
mam strach,že o to hned příjdu.pač dělám v kaufu u pultů.máme šílenou vedoucí která je schopna člověka vydebtat a dohnat ho k šílenství.ta místo aby mě šetřila mě spíš sedře,ona je toho schopna.

to už je na tobě jak se k tmu postavíš ty ;) já nelituji ani jednoho dne co jsem byla doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dančacze
10.5.12 19:10

já bych raději byla doma v klidu,uvidíme zítra co mi pak řeknou.snad všechno dobře klapne

• Citovat
  • Upravit
dančacze
15.5.12 11:06

Ahojky lidičky:-)
prosím vás je ještě normální v pořádku že mě 5dní po IUI šíííleně bolí v podbříšku??fakt hrozně :,(

• Citovat
  • Upravit
2972
15.5.12 11:27

u každého to může být jinak mě bolelo vždy při zavádění a den a pak už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.5.12 06:51

danco mne to trosko pobolivalo bricho ale nikdy ne moc .pri iui te to bolelo? a co dneska uz ti je lip pokud by to nepreslo zavolej do caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dančacze
17.5.12 14:16

ahoj hanko.furt mě dole pobolívá břicho hlavně když se natahuju do pultu to je bolest šílená,hlavně se nedokážu pořádně najíst pač hned to jde ven.už nevím jak dál :,(

• Citovat
  • Upravit
dančacze
17.5.12 14:17

při iui mě to bolelo trochu

• Citovat
  • Upravit
6327
18.5.12 06:30

zavolej si do caru oni ti poradijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dančacze
25.5.12 23:04

ahoj holky.tak dneska je přesně 14dní po IUI.dělala jsem si dva testy a oba byly pozitivní :-) ještě jsem pro případ jela na gyndu vzal mi krev a v pondělí to budu mít jasno na 100procent.když jsem těch 14dní trpěla bolestma tak by to mohlo vyjít

• Citovat
  • Upravit
dančacze
28.5.12 12:26

tak jsem těhotná :-)))

• Citovat
  • Upravit
23
29.5.12 12:17

Tak to je dančacze paráda!Když jezdíte do caru rok,co vám všechno dělaly za vyšetření?My jsme šly do caru minulý měsíc,mám za sebou odběry,partner spermiogram,u mě ultrazvuk a zkoušely jsme pruchodnost vejcovodů,ale kvůli bolesti jsme přestaly.Tak za týden jdem do poradny a uvidíme,co nám řeknou.Snažíme se 2 roky.Tak snad na tom taky budem brzo tak jako vy. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dančacze
29.5.12 14:47

my jsme se snažili 2roky.na začátku akorát krev,spermiogram,genetika.já musela ještě na endokrinologii.potom následoval ultrazvuk.začla píchat injekce do břicha asi 14 dní jsem si píchala a pak šla přímo na IUI.bylo to pak rychlé.průchodnost mi vůbec nedělali.držím ti palečky :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex