Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky držte se!! Moc vám držím palce!!!Vydržte je to dlouhá a náročná cesta ale jde to!!!
I já jsem toho důkazem ![]()
Ahoj, taky vás chci všechny podpořit. Je to mnohdy opravdu náročné, ale jak píše Hrkačka, jde to. Nám se povedlo po třetím IUI. A Klárce bude za dva týdny rok.
Holky prosim vás, když jdete na IUI, máte udělanou pruchodnost vejcovodu? a na kolik přibližně to vyjde? děkuju
@petronek Ahoj,měla jsem jít na IUI, ale zadařilo se normálně
Stálo by nás to 1030kč a průchodnost vejcovodů mám udělanou ![]()
@luckalaky1 píše:
@petronek Ahoj,měla jsem jít na IUI, ale zadařilo se normálněStálo by nás to 1030kč a průchodnost vejcovodů mám udělanou
ahojky, já jsem byla na IUI a neplatila jsem nic
, ale byla jsem teda ve fakultce na Obilňáku v Brně a ne v soukromém CARu. (Jen pro porovnání, že existují i možnosti, kdy se neplatí)
@Alex01 já jsem měla jít do CARU
Moc mi tam pomáhali, tak jsem neměla důvod chodit jinám
Tak jsou samorřejmně i jiné možnosti, jak píšeš ty ![]()
@luckalaky1 píše:
@Alex01 já jsem měla jít do CARUMoc mi tam pomáhali, tak jsem neměla důvod chodit jinám
Tak jsou samorřejmně i jiné možnosti, jak píšeš ty
však v pohodě
. Nám se taky nakonec zadařilo přirozeně, jen s Clostilbegytem, ale byla jsem na jednom IUI, které nevyšlo.
@Alex01 já jen s píchnutým pregnylem a pak jsme si to naposlední chvíli rozmysleli a ten měsíc se zadařílo, tak v ut jdu na gyndu, tak doufám, že to bude jak má být:)
@luckalaky1 píše:
@Alex01 já jen s píchnutým pregnylem a pak jsme si to naposlední chvíli rozmysleli a ten měsíc se zadařílo, tak v ut jdu na gyndu, tak doufám, že to bude jak má být:)
Tak to je čerstvé, gratuluju!!! Určitě to bude všechno v pořádku
.
já jsem měla jít na laparoskopii, rozmyslela jsem si to a zrovna tou dobou, kdy jsem měla být na opereaci, tak se zadařilo.
@Alex01 tak to já jsem dva měsíce po laparoskopii a musím říct, že mi teda určitě pomohla, jinak děkuji:) Celkem se bojím, aby to třeba nebylo mimo, ale to si myslím, že by mi nebylo ok
Holky merite nektera bt? myslite ze byla ovulkahned po ms? nebo proc mam takle desne vysoke teplotky?
@Adulta právě,že tento měsíc ne. Jinak jsem dostávala pregnyl+clost.,ale ted mi říkal, že i bez clost. vše jde krásně