IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
3.3.12 11:34

Ahoj holky, v pátek jsme prodělali další IUI, ale jsem z toho nějáká rozpačitá, mám neprůchodný levý vejcovod a Dr. mě po zákroku říkal že to směřoval na levou stranu :nevim: , že tam bylo hodně a krásných vajíček, ale proč tam, když je to neprůchodný, ani jsem se nestihla pořádně zeptat, nemáte s tím některá zkušenosti ?? Moc děkuju za jakoukoliv odpověď, hezký den :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.3.12 16:27

Ahoj holky, tak já už vám, že poprvé se IUI nepovedlo, tenhle měsíc znovu nanovo a opět bez stimulace:-( Ale co, za čtrnáct dní odlétáme s manželem na dovču, tak to nechám koňovi, ten má větší hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
3.3.12 19:50

Zuzi, už jsem ti psala do jiné diskuze, přijde mi to divný, že to směřoval k neprůchodnému vejcovodu, škoda, že to nějak líp nevysvětlil. Ale určitě se potvůrky dostanou i k pravému, když budou chtít, takže bych strach neměla.

Hajinečko, máš pravdu, užijte si s manželem dovču a třeba nebudete ani žádné IUI potřebovat. Moc držím pěsti :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.3.12 19:19

Ahoj Zuzi,
taky mně to přijde trochu divné, že ti to dr. směřoval nalevo, když máš levý vejcovod neprůchodný, ale neboj se, spermijky se dostanou i k tomu pravému :mavam: Držím pěstičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.3.12 19:24

Hajinečko,
nám se první iui v únoru taky nepovedlo, takže nás teď v březnu čeká 2. iui.
1. iui jsem měla bez stimulace a teď mi dr. doporučil stimulovat Clostilbegytem, takže uvidíme, jestli budeme mít napodruhé víc štěstí :D
A ta dovolená je super, člověk si odpočine a třeba se zadaří. Hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
4.3.12 19:27

Vikky, to mě moc mrzí, že se první IUI nepodařilo, ale je super, že druhé IUI budete mít už se stimulací clostíkem, to by se mělo zadařit. Držím moc pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
5.3.12 09:09

Ahoj holky :-), dneska je tam opravdu krásný počasí ;) , myslím, že sbalím psíka a vyrazíme ven, abysme si vyčistili hlavičku, jinak dneska je to 4 den od IUI a žádný pocity nejsou, jenom mě bolí břicho dole a prsa už jsou citlivé, ale to bude práškama, vůbec by mě zajímalo, holky, které už ste byli nebo jste těhotné, jaký je to pocit, poznali ste to ? Díky za odpovědi, hezký den páčko :mavam: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
5.3.12 13:02

Zuzi, tak já jsem na sobě těhotenství nepoznala vůbec, žádná nevolnost, zvracení, bolest prsou… prostě vůbec nic. Až mi po vynechání ms vyšel pozitivní tt :lol:
No a teď se už skoro 3 roky snažíme o druhé. 1. iui nevyšla, tak mě za pár dní čeká 2. pokus :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
6.3.12 08:58

Vikky - tak to budu držet pěsti, aby to vyšlo, začíná přece jenom jaro, tak by to mohlo vyjít ;) , stejně je to strašně zajímavý, že sprominutím z nějakýho bílého soplíka vznikne krásný miminko :lol: , nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, až ted když chodíme do CARU :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.3.12 10:07

Zuzu, děkuju. Taky ti držím pěsti a snad se brzy dočkáme // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
6.3.12 10:21

Vikky no to doufáme snad všechny, které tady jsme, jednou se dočkáme všechny, to štěstí se musí utahat a sednout si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
6.3.12 16:58

Chci se zeptat, taky asi půjdu poprvé na IUI, přítel spermie „asthenozoospermie“, 20mil a pohybl 55%…tak nevím zda je to dostatečné pro IUI…na kontrolu jdu až 12.3. po HSG(dopadlo dobře) a uvidím co mi navrhnou…bojím se, že ta norma pro spermie nebude splněna, máte s tím někdo zkušenosti?? Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
6.3.12 17:04

Ahojky slunečnice, já teda nevím, abych nekecala, ale mi ted řekli že min. pohyblivost je 30% a množství je 15mil, tak to byste měli být OK :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
6.3.12 17:05

Ahojky taky si myslím že je to dobrý výsledek k IUI.Drž se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
6.3.12 17:25

Můj manžel měl pohyblivost 50% a množství 70 mil :lol: emryoložka se ptala co s ním doma dělám :lol: a to já mu pořád hubuju, že aby nešel ani na to pivko a cpu do něj vitamíny, už je ze mě asi šedivej chudák, ale když jsem mu řekla jeho výsledek tak mu zase to jeho chlapský ego stouplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí