Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
u mne teda pruchodnost v poradku ale zase se mi netvorijou vajicka a kdyz nahodou nejaky mam tak mi nedozraje.ale trosku te uklidnim moje babicka otehotnela tenkrat jen s jednim vajecnikem takze zazraky se deji ale na mne ten zazrak nejak nefunguje
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda je podmínka brát nějaké prášky před IUI??
Ahoj holky,
Tak si to tady tak pročítám a cítím s Vámi. Zítra poslední tabletka Clostilbegytu a v pátek UZV…a další týden IUI…Jsem z toho taková zvláštně napjatá, zvědavá, nadšená i mám strach. Nějak se ty nálady u mě střídají…U nás je problém u partnera, má horší spermiogram, ale já jsem naprosto v poho, ovulace v pořádku, menses přesně. Tak uvidíme. Doktor doporučil 3 IUI a kdyby nic tak IVF. Je mě 34 a mluvit o tom jak už mají všechny kamošky 2 děti asi nemá cenu…Myslím, že tady mě chápete
Ale i tak snažím se být tak nějak v pohodě, protože nervy mě k ničemu nepomůžou. Jsem optimista a věřím, že se to prostě musí povést…holky musíme tomu věřit…mějte se zatím krásně a já zase napíšu co a jak… ![]()
@Adulta tak to držím pěstičky:)Já jsem po laparce, teď v srpnu a rozhodli jsme se, že půjdem hned do IUI, už je to vše dlouhé:)
Mě doktor řekl že se to může zkusit bez prášků ale s práškama je prý větší šance. Mají se brát 2 tbl denně, ale začli jsme 1tbl..
@luckalaky1 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda je podmínka brát nějaké prášky před IUI??
@luckalaky1 píše:
@Adulta tak to držím pěstičky:)Já jsem po laparce, teď v srpnu a rozhodli jsme se, že půjdem hned do IUI, už je to vše dlouhé:)
@Adulta píše:
Děkuji, na nic nečekej a běžte do toho)
@Adulta píše:
Děkuji, na nic nečekej a běžte do toho)
@Adulta NO asik jsem si to představovala trochu blbě, jedu tam za týden na ultrazvuk, zda je ovoluce na té správné straně, tak jsem si myslela, že by to mohlo jít tento měsíc, ale asik mě to necha až na další, čekat už nee, čekáme 2roky ![]()
Ahoj děvčata, tak jsem zjistila, že jsem jednou z Vás. Mám jen jeden vejcovod a za sebou dvě negativní IUI. Teď nás čeká výber CAR pracoviště pro IVF. Pořád jsem si myslela, že to ta příroda nějak zvládne sama, ale bohužel se tak nestalo. Držím všem palce!!