IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
25.3.10 10:13

Ahoj Misamisa,

dakujem za odpoved… :-)
Mne Dr. pred samotnou IUI uz ultrazvuk nerobil…mne pichol pregnyl a den na to som podstupila IUI…
Mne len povedal,ze IUI urobi na druhy den,aby mu „neodisiel“ jeden z folikulov…mala som dva,jeden o nieco vacsi …len,ci aj tie menej schopne spermie vydrzia 3 dni :wink:
Dakujem aj tebe prajem vela stastia..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
25.3.10 10:36

Anavi, určitě vydrží :) musíme myslet pozitivně. Můzu se zeptat, jak dlouho jsi po zákroku?
Já jsem 6. den a nic zvláštního se neděje, žádné špinění, které by naznačovalo uhnizdování vajíčka, ani píchání v podbříšku, ale ještě to nevzdávám :)

• Citovat
  • Upravit
3115
25.3.10 10:46

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat…dnes mám jít na injekci Pregnylu před IUI v sobotu…jenže dělala jsem si ovulační test a zjistila, že ukazuje, že je pozitivní…(druhá čárka poněkud slabší než druhá, ale přesto ukazuje dvě) jedná se o ovulační test your days…zkoušela jste některá před IUI dělat testy???
Jinak mě hrozně bolí vaječníky, takže se trošku bojím, abychom to neprošvihli… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
25.3.10 11:11

Ahojky Lleno:) já si myslím, že ovulační test, aby byl pozitivní, musí mít právě tu druhou čárku nejméně stejně silnou, jako tu kontrolní. Dělala jsem ovulační testy asi dva měsíce, druhá čárka tam byla pořád, ale slabší a pak byla najednou mín a mín výrazná. pak mi Dr. stanovil dg polycystické vaječníky, takže ty testy skutečně ukazovaly správně, že ovulace neproběhla. Takze se neznepokojuj, bude to OK :) :palec:
 Miša

• Citovat
  • Upravit
1826
25.3.10 12:29

Ahojte,

Lleno: Misamisa ti to pekne napisala,ja som si OVU testy robila a v case OVU boli ciarky obe rovnako vyrazne…,ak je to len slabo,tak sa OVU este blizi,takze sa neboj!!!!

Misamisa: stvrty den…a od zakroku ma boli v podbrusku, nespinim…,ale ked beriem utrogestan nikdy nespinim,ani nedostanem MS, takze az tt mi povie,ci sa zadarilo…kedy budes testovat? Budem silno drzat pasticky… :-D Dakujem za povzbudenie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
25.3.10 13:11

Anavi,mně jeden den dali Pregnyl a další jsem šla na ins. a povedlo se to napoprvé :dance: .Ale neboj se,i kdyby ti udělali IUI nějak dřív,aktivní spermie vydrží v tvém těle 3dny :-) .No a dobrý je se ještě potom druhý a třetí den milovat a trochu tomu pomoct :-D .No jinak příznaky jsem měla hned snad 3.den po IUI,ale doteď nevím,jestli to bylo po Pregnylu nebo jako příznak raného těhotenství.Držím palce,ať to vyjde :palec: !!!

• Citovat
  • Upravit
1826
25.3.10 13:21

TT: blahozelam :-D Vzdy ma potesi,ked to niekomu vyjde, potom mam nadej,ze to naozaj ide!!!!
Prosim,spomenies si na tie „priznaky“ ,co si mala,aj keby boli z pregnylu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
25.3.10 13:41

Anavi,byla to hrozná únava (spala jsem 14hod denně) a pak mě bolelo celé tělo jako před chřipkou (klouby a svaly),měla jsem náladu pod psa :evil: a ze smíchu jsem plynule přecházela do pláče(to byla skoro až do těhotenského testu),vadily mi pachy a zhořkla mi zubní pasta a mentolové žvýkačky.Prostě to najednou nejsi ty a připadáš si jak nemocná,ale myslím,že každý má ten průběh a příznaky jiné.No a pak mě bolelo hodně břicho jako před menstruací,takže jsem až do pozitivního testu nevěřila,že těhotná jsem-vlastně takový PMS.Nejhorší bylo to čekání :-( ,ale to všechny holky po IUI znají.Moc přeju ať to dopadne dobře.Já jsem teď v 8.týdnu a zase se strachuju,jestli je všechno v pořádku :cry: .Zítra jdeme podruhé na ultrazvuk.

• Citovat
  • Upravit
1826
25.3.10 13:47

TT: dakujem, si zlata :-D
TT: myslim,ze sa uz nikdy neprestanes bat...../to nemyslim v zlom…/
Zajtra budem na teba/ na vas/ mysliet, nech je vsetko v najlepsom poriadku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.3.10 13:48

Na tu zubnu pastu si dnes posvietim:o)))) :wink:
To by mi nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
25.3.10 13:54

IUI a Těhotenství

:potlesk: Ahoj lol ja jsem podstoupila taky inseminaci 19 unora a pak nasledně druhou 21 unora a dneska jsem v 6 tt povedlo se ¨to hned na poprve mi jsem měli taky moc špatný spermiogram a tak nam to bylo doporučene dostala jsem clstilbegyt za 10dní jsem šla na kontrolu folikuli byli zrale na 18mm tak jsem dostala pregnyl a na druhý den jsem přijela k inseminaci kde partner odevzdal vzorek v laborce ho upravilí a tenoučkím katetrem mi to tam vstřikli pak mi dali klobouček a šla jsem domů a tohkle stejne jsem apsolvovala ještě jednou v nedělí no pak jsem dostala untroš a za 14 dní by ultrazvuk a ja jsem byla v 5tt tak že nam to víšlo zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
25.3.10 13:56

A. ono to je podle mě hrozně individuální (chutě,pachy,zvuky),navíc člověk má tendenci se potom pořád pozorovat.Já si naplánovala hodně akcí a práce po IUI,abych na to nemusela těch cca 14dní myslet,ale pak mi bylo tak zle,že jsem se stejně plížila dnem po dni jak šnek.Tak ještě jednou-hodně štěstí všem snažilkám :kytka: !!!

• Citovat
  • Upravit
3115
25.3.10 14:04

Ach jo holky…když to tady tak čtu…od včera mě bolí vaječníky, že skoro každý krok cítím jak by do mě někdo vrazil vidličku…dneska si jdu pro pregnyl a v sobotu IUI…nicméně teda takový štěstí, teda neočekávám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.3.10 14:05

TT: okrem sialenej unavy mi nic nie je......aj tu unavu prispisujem „jarnej unave“, viem, ze na akekolvek priznaky je skoro,len som bola zvedava :-D
Este raz ti dakujem a na zajtra vela stastia!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
25.3.10 14:31

Ileno,hlavu vzhůru,buď statečná!Největší tma je prý před svítáním.Já měla to samý (to ty hormony),navíc jsem před Pregnylem skoro myslela,že to vzdám a vůbec na ins. nepůjdu,měla jsem nervy na pochodu a bylo mi po těch prášcích blbě.Podržel a povzbudil mě můj manžel,naplánovali jsme si před tím zákrokem pěkně kafíčko a dobroty v kavárně,vzali si na to čekání časopisy :hug: a řekli si,že nevadí,když to nevyjde napoprvé.No a ono to vyšlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex