IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lenieli
10.3.10 12:12

TT asi máš pravdu s tou Mojžíšovkou,musím si ještě něco o tom přečíst,ale co jsem slyšela,tak to má něco do sebe, já sportu moc nedávám ,takže bych měla začít alespoń se cvičením, pro mimi vše :-D
Lol ty hlavně dej potom vědět jak to probíhá, už víš přibližný termín IVF?

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena lol
10.3.10 14:00

Lenieli, ja jsme hrozne line prasatko, nevim zda se k tomu dokopu, ja jdu radsi pod narkozu :lol: :lol:
termin se bude odvijet az dostanu ms…tak 11-12 den po ms pujdu a tu bych mela dostat za dva tydny cca…
vpa jdu na konzlutaci jake leky budu brat…ale bude jich hodne diky spatneu hormonu…jinak sjem cetla tu diskuzi a opravdu hodmota 11 jeste neni tolik, chudaci holky co maji 15 a vic… :nevim:
TT dekujem za podporu, se drz holka!

• Citovat
  • Upravit
TT
10.3.10 14:49

Holky našla jsem vám dokonce ty cviky s popisem na netu http://finweb.ihned.cz/…-006000_d-16 nemusíte si kupovat tu knížku.Kromě zlepšení čehokoliv v pánvi kolem těhotenství je i ten sex po tom lepší :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
2670
10.3.10 15:18

Holka můžete si sváhnout dvd od mojžíšové desetkrát pro zdraví dala jsem ho na net. Nezapomeňte ,že je u toho důležitá i mobilizece ,kterou dělá jen rehabka co to umí. Já jdu příští týden na kontrolu zda to dobře cvičím podle DVD a pak 14 dní na mobilizaci. Pokud budu těhu tak to vše budu rušit.
Dále pokud se cvičí tak se nedoporučuje tak půl roku otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
10.3.10 15:42

Nepalko,já mám jiný informace od mé úžasné fyzioterapeutky,která je ještě žačkou paní Mojžíšové :nevim: .Po mobilizaci by se nemělo dva měsíce až půl roku podle zásahu otěhotnět (hrozí potrat),ale cvičit Mojžíšovou můžeš pořád-před otěhotněním po otěhotnění,dokonce i do vysokýho stupně těhotenství s drobnýma úpravama cviků.A je to super i pro chlapy na úpravu spermiogramu a na prostatu :palec: .

• Citovat
  • Upravit
Lenieli
10.3.10 17:25

TT díky :-D takže co myslíte,když půjdu možná v létě na IVF, můžu teď začít cvičit? Dělají to i ve Vyškově jedno cvičení nebo sezení nebo co to je 300Kč, píší že doporučují 1×měsíčně chodit na kontroly,zda to cvičíte správně, taky to tak máte? Je to hodně náročný pro nás necvičící :-?
Lol už jsi užívala nějaký hormony? Jak si to snášela, celkem mám z toho strach,hlavně nakynutí a depky :cry:

• Citovat
  • Upravit
2670
10.3.10 17:35

tak já se to nechtěla platiti tak chodím na pojišťovnu. DVD mám doma. V Brně za tu hodinu chtěli 500 kč tak to jsem si řekla dost nikdo ze mě nebude tahat peníze na víc když to jde udělat i na pojištovnu . stačí mít doporučení z CAru či tak. Já budu chodit do dětské nem. V Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenieli
10.3.10 17:42

A jakou máš pojišťovnu, já mám revírní, ale budu přecházet na všeobecnou, pač všeobecná víc proplácí injekce,hormony atd.

• Citovat
  • Upravit
ahojkyy
10.3.10 18:33

ano,

vseobecna proplaci 50%, tj me leky pred IUI vysli cca 1200,– Cz stimulace, pregnyl zdrarma, ultrogestan neco pres 100,–. ahojky

• Citovat
  • Upravit
2670
10.3.10 21:06

Já mám pojišťovnu ministerstva vnitra měla totiž super preventivní balíček pro dospělé VZP nic neměla tak jsme přešli k nim. letos je o trošku menší preventivní program ,ale loni jsme a předloni dostaly 6 tis. za dva. VZp nic nemá. To víte sportuju tak to mám na helmy a na očkování a má tam kouzelnou větu i na další očkovací látky schválené min. zdravotnictví
a letos preventivní onko vyšetření.
VZP mi nabízela jen očkování ,které mám. já někdy potřebuji i extra očkování na choleru , žlutou zimnici a pod. dle destinace kam jedu na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
10.3.10 21:12

tak jsem se dívala na ten odkaz podle tý mojžíšový a cvičím ty samý cviky už víc jak půl roku, od doby, kdy mě začali bolet záda a začala jsem chodit na rehabky a tam mě to učili, tu mobilizaci kostrče si teda nenechávám dělat, ale jinak cvičím poctivě, je to dobrý na záda a při poruchách vyprazdňování :lol: no jsou to všestranný cviky, ale na otěhotnněí mě ještě nepomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
10.3.10 21:23

gondolenko ona je potřeba ta mobilizace kostrče. Kostrč může být totiž vychýlená i o 0,5 mm a tím pádem můžeš mít problémy s otěhotněním a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
11.3.10 08:31

Ahoj holky, příští týden jdu na první IUI, dnes jsem 6. DC a 4. den beru clostylb. 1-0-1. Mela jsem už dva stimulované cykly, kdy jsem brala jednu tabletku denne. Folikuly vyrostly. Při téhle stimulaci dvěma tabletkami mám úplně jiné pocity, taky je mi zle od žaludku, trošku narušené zažívání, nechutenství, návaly a bolest hlavy a prsou. Měla jste to některá taky tak?
Díky předem za odpoveď :)

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena lol
11.3.10 09:12

Lenieli, ja brala pouze od zari po dobu 4 mesicu Clostilbegyt a Pregnyl, ktere vubec nezabraly…ted vubec nevim co je to za hormony na to IVF…ale bude to urcite dryjak, to je mi jasne…no ja tu Mojzisovu ani nebudu zahajovat, urcite je super, ale pro me asi nema smysl, kdyz uz pujdu za par tydnu na IVF… :oops:

• Citovat
  • Upravit
2663
11.3.10 09:21

LOL,u mojžíšové jde hlavně o to,že ti uvolní případné bloky nebo spasmy v dolní části(mimo jiné)páteře,které mohou ovlivnit správnou funkci orgánů v pánevní oblasti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí