Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
TT, ja to mam uplne stejne, testovat budu ve st, ale po pravde, jsme smirena ze nejsem
nevydrzela jsem to a delala jsem test v nedeli a negativni, ale bylo to po 8 dnech jen…jinak ihned po IUI jsem mela snad anginu nebo co…strasne me bolelo v krku a rymu silenou, nekdo to ale ma, kdyz otehotni, pry se oslabu imunita…jinak mam citlivejsi prsa a jsem celkem osypana,ale to mam vzdy kdyz se chysta ms
tze ji spis cekam…ale nevadi, pujdu jeste jednou a v dubnu chci na IVF pokud to nevyjde, urcite se z toho nebudu hroutit, myslim pozitivne. Tak jestli ti je spatne a picha te brisko,tak by to mohlo vyjit! ![]()
Jo a zada, ty me taky strasne bolela, ale brico teda vubec…vidis ja cetla, ze te boli brisko, a ty pises ze te picha v bedrech ![]()
moc ti drzim palecky, aby se to povedlo aspon jedne z nas
To je těžký,mně vždycyky říkala ségra,že když jsi těhotná,víš to od první chvíle(má dvě děti).Hm jsem asi dřevo,nic nevim a mám v sobě tak nějak prázdno,mám dojem,že taky nejsem.Nejhorší,že nevíš,jestli je to ten Pregnyl nebo ty nervíky a nebo těhu…přeju hodně štěstí a dej zítra vědět,jak to vypadá,ju?
Ahoj holky,tak já nevydržela a testla jsem, jsem osmý den po inseminaci a desátý den po pregnylu, test byl slabě pozitivní, ale přisuzuji to spíše účinku doznívajícího pregnylu, zkusím zase za dva dny. Jinak těhu příznaky nic moc, bolest v oblasti bederní, za což může asi utrogestan a jsem nervní jak pes, za to si ale můžu sama
Držím palce všem ať jste těhu ![]()
auraoro, tak to gratuluju, to uz urcite pregnyl nema vliv!! Ty se mas…no ja to zas nevydrzela, odbehla na wc a negativni…10DPO…
taky si myslim, ze by to zenska asi vycitila, jasne u kazdeho je to jinak, ale i tak… ![]()
Lol,tak ještě počkej nějaký ten den,třeba už dozněl Pregnyl a ještě není moc přirozených těhu hormonů…
ahoj holky, tak ja uz to mam dostat zitra, vlastne dneska. Mam priznaky, bolest v krku, bolest v bedrech (pripomelo mi to porod
, bolest v podbrisku i soufl mi bylo, ale zatim vsechny testy negativ
nadeje umira posledni:-)) a to jsem testovala fanaticky asi od 7 dne od IUI … Pripravuji se na dalsi IUI a psychicky na IVF ..chjo .. stale jeste doufam
Jezinecko, tak uplne presne jsem na to m ja!!! Bolest v krku, zad, prujem…
uz jsem testovala i dnes 11DPO a jasny jako facka ![]()
ale ten TT je fakt indiviualni, dost jsem na to cetla diskuze a nekdo ma slabou carku uz 8my den a jiny zas az tyden po vynechani a jinak nic…takze jak rikas, nadeje umira posledni a holka, me ceka v breznu hysteriskopie, po ni chci jit na dalsi IUI a pak IVF v dubnu…ja doufam, ze to vyjde obema a vsem co na to porad myslime a snazime se!! Mam z toho uplne po nalade, ten negativni tt mi dokaze zkazit cely den
a kolikaty den jsi po IUI?? Papa
ahoj, tak u mne je to v haji. Rano jsem to dostala
Humor nemam z toho nic moc. V patek zacinam brat treti stimulaci a 13.den treti IUI. lol, preji, at Ti to vyjde. JInak, ja jsem nepoznala u prvniho mimi, ze jsem tehotna a ted podruhe v to doufam kazdy cyklus a chytam se ceho se da. Takze, jak psala TT, ze to zenska pozna, ja nejsem ten pripad ![]()
Ahoj holky, tak jak to tady čtu, tak jsme na tom asi všechny podobně, pokud to tento měsíc neklapne, tak jdu na laparku a pak nevím, do ivf se mi nechce i z finančních důvodů, ale ještě jednoho prcka bych si moc přála, ach jo to čekání snáším každý měsíc s většími obtížemi, připadám si jak depka na nožičkách.
Lol díky za gratulaci, ale je dost předčasná, minulý měsíc jsem pregnyl zaznamenala ještě desátý den, zítra se pokusím testovat znovu, ale počítám, že z toho nic nebude, měřím si bazální teplotu a takhle nízko jsem ji už dlouho neměla, takže to je víc jak jasné.Holky držím Vám pěsti, ať se zadaří, mám radost z každého těhotenství i když není moje, dává mi to naději, že se snad taky brzy dočkám ![]()
jezinecko, to je mi fakt lito
auroro,neboj, brzo se snad musime dockat holky!!!
Ja jsem dnes v totalni depresi, prijdu si jak uplny blb, delam si test uz dvakrat denne, stale verim v nejaky zazrak,ze se 2.carka objevi a nic..zavidim vsem stastne tehotnym a stve me to!! Ja myslim, ze kdyz se clovek trapi, nema smysl nic odkladat a kazdy mesic se pozorovat a je asi na case se sverit do rukou odborniku, doufam,ze nam brzo pomohou…vite ceho se nejvic bojim? Az pujdu na IVF, budu v to strasne doufat a opet to nevyjde…hrozny, ja jsem dneska desny pesimista
![]()
auroro, neves hlavu, treba tam ta carka zitra bude kocicko!!!
Lol,hlavu vzhůru,dřív nebo později se dočkáš!Já věřím,že všechno je nějak zhora načasovaný a přijde,když to přijít má a jestli to bude tenhle nebo příští měsíc je v konečnym výsledku jedno.No taky oddaluju test jak můžu,snažím se na to nemyslet a když to nevyjde budu určitě smutná.Důležitý je asi zaměstnat se něčím,co tě baví.Dobrý,že mě kamarád (takový šaman) řekl,že nějaký mimino se k nám už chystá
-tak snad měl pravdu,dělali jsme co jsme mohli
…Držím holky všem palce a hlavně klid v hlavě a pohodu po těle,dělejte si malé radosti.No,já testuju až příští středu.....
Ahoj holky, tak já dnes opět testla a zase je slabě pozitvní, jsem 10 den po ovulaci a mám 12 den po injekci Pregnylu, tak to už sem začala být zase nervozní, již sem se smířila, že nic a vůbec jsem nečekala, že na testu něco bude,ikdyž sestra v CAR mi řekla, že Pregnyl se drží v krvi i 14 dní.Myslela sem, že budu mít dnes jasno, to čekání mě zničí ![]()
Zajdu koupit další testy a zítra, nebo pozítří testnu a napíšu jak jsem dopadla
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Lol,mně říkala doktorka zkoušet test za 14 dní po IUI.No sama to taky určitě nevydržím a mám to zaškrnuté pro test příští středu po 11dnech
.Držím palce,máš nějaké příznaky?Já už vymýšlím bohatej program na další tejden,abych na to nemusela pořád takhle myslet.No jinak se mi zvedá žaludek a píchá mě v bedrech a je mi jak před chřipkou,což spíš přičítám tomu hormonálnímu zásahu.