IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
16.2.10 12:26

hormonální profil mám hotovej, ale gyndař na ten spermiogram nespěchá, prý když jsem otěhotněla jednou otěhotním i podruhý, jenže to čekání mě ubíjí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
17.2.10 18:31

Ahoj holky, tak je to tady, jsme 4ty den po IUI a uz bych nejradsi testila, ale vim, ze to nema cenu :think: vydrz prtka vydrz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
17.2.10 19:13

Ahoj holky, připojuji se k Vám do diskuze, já jsem druhý den po třetí inseminaci, testovat ani nemůžu, jelikož jsem po injekci Pregnylu a Hcg mám v moči ještě 10 den, takže musím vydržet, držím pěsti Vám všem,které čekáte na //. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
17.2.10 19:33

Auroro, tak drzim palecky, take jsem mela Pregnyl…u vas je nejaky problem nebo se snazite uz dlouho bez vysledku? Ja premyslim, ze pokud se to ted nepovede, pujdu jeste v breznu na jednu a pak v dubnu IVF…ja mam spatnou ovulaci, zatim to co se zjistilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
17.2.10 21:06

Ahoj, také bych se ráda přidala.. na IVI jdu sice až za měsíc, ale chtěla jsem se vás holek, co už ji máte za sebou zeptat, jestli po vás dr. taky chtěl 2000,–- za IVI???? Myslela jsem, že to celé hradí pojišťovna… Přeji, ať se nám všem IVI zadaří… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
17.2.10 21:55

Ahoj holky za IUI jsem nic neplatila jen balení pregnylu. Ani třetí IUI nevyšla.Další v nedohlednu. Na zítra mám domluvenou další konzultaci ,ale zase mi nedošli výsledky z 18.1 z genetiky měli ještě něco dodělat a slíbili ,že výsledky budou nejpozději za tři týdny ,ale stále nejsou. Takže jsem je musela zase emailem urgovat. Stává se Vám také ,že slíbí termín že budou. Dala jsem jěště 14 dní k dobru a domluvíte konzultaci a pak ji musít zrušit a opět měnit termín ? Tohle je již po 3 co to musíme zase okakovat minule to bylo u manžela . Těmito zpožděními nám vzali tak 3 měsíce k dobru na pokusy.

Taky se Vám toto stává s čekáním na výsledky ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
17.2.10 22:21

Nepalko, u me taky vysledky z genetiky trvaji dele, ale mezitim jsem sla na inseminaci a spg a i horm.profil byli rychle…ja jsem sla na prvni konzultacku 2.2. a uz mam za sebou IUI a na duben je naplanovane IVF v pripade nezdaru, chodim do Gennetu a tam je to fakt sup sup. Ja za IUI take neplatila nic, 30kc za Pregnyl jen
Nepalko a vy vite problem kde je nebo zatim zjistujete? Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
18.2.10 08:11

Denčo, za IUI my nic neplatíme, jen za Pregnyl, Clostil apod. klasika v lékárně.Ještě jsem se ptala extra na VZP a plně hradí 6 pokusů za jeden rok pro ženy do 36let.....

• Citovat
  • Upravit
TT
18.2.10 08:13

Holky, chci se zeptat, jestli inseminace bolí (zavádění katetru atd.)?Všude píšou,že je to úplně bezbolestný,ale jak jsem tak četla vaše příspěvky,ne každej má takovou zkušenost.Zítra jdu a mám docela strach,ten náš doktor hraje závodně tenis a že by měl extra jemný ruce,to bych neřekla :-( zlatá moje gynek.

• Citovat
  • Upravit
2670
18.2.10 08:23

lol , na všechny výsledky čekáme již 8 měsíců tak už toto čekání je dlouhé už i na mě . Mě dělali za tu dobu jen hormonální profil a později imunologii a to je zatím v OK. Manža špatný SPG a tak 6 měsíců běhal on a u mě se neví nadále zda je vše v pořádku. Chtěla bych sledovat cykly zda mám pokaždé ovulaci nebo ne ,ale oni nemají zájem . Dnes jdu na konzultaci ,ale zase nemám ty kompletní výsledky z genetiky takže tam budu muset jít až budou už tu 14 dní měli být.To čekání už je moooc a mooc dlouhé pomalu to bude rok a stále nic nevíme.Jěště chci jít příští týden na průchodnost vejcovodů zda budou mít volný termín jinak zase za měcís přitom jsem to vyšetření chtěla objednat už toto pondělí ,aby měli volno.

IUI mě dvakrát nebolelo ,ale u třetího jak jsem vstala tak jsem měla pocit ,že ze mě všechno vyteklo stalo se Vám to taky někdy ? Teklo mi to po noze a musela jsem se utírat ty předešlé to tak nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
18.2.10 11:20

Tak zdravím všechny, já jsem IUI platila vždy 500,– + 30,– za Pregnyl, co se týká bolesti,není to nijak zvlášť bolestivé 2× jsem cítila malinké jakoby štípnutí, když se dr. dostával přes děložní hrdlo, jinak nic a jednou jsem cítila takové jakoby pálení v podbříšku po zavedení spermatu, ale celé by se to dalo přirovnat k běžnému gyn. vyšetření. Jinak mi jsme s manželem ok, ovulace probíhá výborně, máme již prcka 3 letého a to jsem otěhotněla na druhý pokus přirozeně,tak nevím kde je teď problém, pokud se nazedaří tento cyklus jdu na laparko a pak se uvidí co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
18.2.10 14:12

Holky děkuju :kytka: za uklidnění, měla jsem dneska v noci příšernej živej sen,jak jim tam při inseminaci skučím na lehátku bolestí,hu.Podle toho, jak to líčíte by to nemělo být tak strašný.

• Citovat
  • Upravit
lol
2543
18.2.10 18:20

ahoj, neboj,opravdu to neni vubec nic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
22.2.10 08:33

Holky, tak mám IUI šťastně za sebou, fakt to nic nebylo,spíš ty nervy před tím.No a přesně jak jste říkali-teď ještě to čekání8-o.

• Citovat
  • Upravit
lol
2543
22.2.10 21:26

Ahoj TT, no ja budu zkouset ve st, je to 11ty DPO, ale nevim zda to neni brzo, co myslite holky??? A TT a vsem kdo cekate drzim palecky, to cekani je hrozne :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí