IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lol
2543
4.3.10 16:51

ahoj holky, TT jak jsi dopadla? Auroro, teda to je nadhera, dvojcatka!! Mam z tebe velikou radost!!
Jinak, jsme po hyteroskopii, oba vajecniky se zdaji pruchozi, u jednoho to neni stopro,a le nejspis jo…je tam problem u me s tim zvysenym hormonem, spatne se mi tvori vajicka, tze zadna IUI nebude, pry by to nepomohlo a jdu rovnou na IVF…za dva tydny mam prvni konzultaci, cca za necely mesic to vychazi, ze hon podstoupim…jsem fakt rada, ze to tak dopadlo! Dr rikal, ze to IUI je zbytecne a ze to malo komu pomuze, kor kdyz tam mam spatny ten hormon, zas jsme zapomnela jak se jmenuje…dnes uz jsme poslali zadost na pojistovnu…jinka narkozu snasim fak dobre, nejvic mi vadi ta kalela, jinak spatne mi neni, nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.3.10 21:36

Auroro, moc gratuluji! Mne čeká třetí IUI v pondělí, tak si říkám, žeby třeba taky mohlo klapnout :-) JInak, jak už jsem psala, jedno mimi po IUI mám, povedlo se tehdy hnedka napoprvé. LOL, budu Ti držet palce k IVF. Mne čeká, pokud nebudeme úspěšní jako další kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
5.3.10 12:33

Lol,to je fajn,že už to máš za sebou :dance: a navíc naději na další řešení!Alespoň už víš,čím ty neúspěchy můžou být a co udělat teď.Jsi statečná,že jsi na tu laparku šla.No,já zatím nevím,MS mám dostat v pondělí,test zkusím zítra ráno-pořád to oddaluju a snažím se na to nemyslet,břicho už mě pobolívá 14dní,jestli nejsem těhotná,tak moc nevím,co se to se mnou děje.Zítra se to ukáže,nejdýl pak v pondělí,uf.

• Citovat
  • Upravit
sovicka3
5.3.10 14:57

IUI

Ahoj holky! Pročítám vaši diskuzi a strašně ráda bych se vás zeptala, kolik jste platili za IUI? A zda jste některá brala Puregon? Někde jsem tu četla, že se nic neplatí, já za ty léky zaplatila skoro 4 000 Kč. Samozřejmě jich nelituju, hlavně, kdyby se to povedlo. Já mám první pokus za sebou, dnes je to zrovna týden, tak si pořád držím palečky, aby to vyšlo :-D
Moc děkuju za odpověď a přeji všem co nejdřív 2//! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
TT
5.3.10 16:19

Sovicko,já kromě léků (cca 200) platila 1500 penez za peci.Preju taky hodne stesti s dohledanim II !

• Citovat
  • Upravit
109
5.3.10 18:44

Držím vám všem palečky, mě čeká v dubnu teprve konzultace, ale moje gynekoložka mi do zprávy napsala ať mi zkusí udělat IUI, ale nevím jestli nejdíve nebudu muset na laparo, protože k mé smůle se mi na tom malém zbytečku vaječníku udělala cysta. Tak budu doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
7.3.10 11:25

TTmoc drzim palecky, aby se to podarilo, dej hned vedet :srdce:
sovicko, ja za IUI platila jen 30kc za Pregnyl, vydani me ceka s IVF…budu mit ke vsemu zvysenou davku hormonu, ptz mam ten jeden hormon jak jsem psala spatny…holky, ja se tak strasnetesim,ani nevite!! Auroro, copak ty, jak jsi na tom? Jezinecko, moc drzim palecky at to vyjde…my nejlip vsechny vime jake to je a cim prochazime, myslim to fakt uprimne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
7.3.10 11:31

Ahoj holky, tak já jdu zítra zase na ultrazvuk,dr. se zdá dost vysoké HCG(aby tam nenašel ještě jednoho mimíska). Jinak se cítím dobře. Zpočátku byl u nás trošku horor , protože se manžel nemohl smířit s těmi dvojčátky, dnes už celkem v poho, ale já sama se děsím jak to zvládneme. No, nakonec z toho může být jen jedno, často se to stává, tak uvidímě. Lol držím pěsti aŤ ti IVF dopadne, třeba budeš mít taky dvě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.3.10 11:39

sovičko,za IUI bys neměla platit nic,máš nárok na 6 za rok,zdarma,ale už nejednou jsem tady četla,že za to holky musely zaplatit,což opravdu hodně divné,je to výkon plně hrazený poj…za puregon se pravdu tolik doplácí,platila jsem ještě víc,je to podle dávek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
7.3.10 11:48

Auroro, ta dvojcatka jsou vzdycky sok, ale myslim, ze si manza rychle zvykne :palec:
Holky, IUI by se fakt nemelo platit…
pritel chce, aby (kdyz samozrejme budou) jsme zavedly tri embyrjak, ale bojim se, kdyby to naaahodou vyslo, abysme nemeli trojcatka, to bych asi fakt uz nezvladla…ale zas je tam pak vetsi sance uchyceni, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenieli
7.3.10 16:07

Lol jaký hormon? Folikulostimulační, FSH? Jakou hodnotu máš, řekli ti to? Já hodnotu 9, dva roky se snažíme a nic, gyndař mě hned poslal raději do centra, že už je zvýšený , že mám nejspíš špatný vajíčka..takže teprv proběhla první návštěva v centru, za měsíc spermiogram, kontrola ovulace.. atd :-?

• Citovat
  • Upravit
lol
2543
7.3.10 20:03

Lenieli, nejak si prave nepamatuju jak se jmenuje :-? :oops: ale vim, ze rikal, ze normalni hodnota je 9 a ja mam asi 11…a ze to vadi pri tvorbe vajicek, tak mozhna mame stejny…riikal, ze proto mi doporucuje IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
7.3.10 20:22

Lenieli, me ale vubec ani dr nerekl zda se to leci nebo jak, rovnou mi rekl at podstoupim IVF…budu se dopovat temi hormony pri stimulaci, rekl, ze budu mit i zvysenou davku kvuli tomu hormonu, tak jsme na to zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sovicka3
8.3.10 07:39

Moc děkuji za zprávičku a věřím, že všechny brzy najdeme na TT // :lol: Hezký den!

• Citovat
  • Upravit
TT
8.3.10 08:11

Ahoj holky,tak jsem našla o vikendu II :dance: !!!No musím se objednat k doktorovi,aby se to potvrdilo-ještě se nechci radovat,abych to nezakřikla.Navíc než uplyne to kritický období nechci to nikde vyprávět,až moc kamarádek kolem mě napoprvé potratilo :-( ,nicméně první meta je doma :-) .S tím placením za IUI je to různý podle centra-u nás jsou dvě-v jednom se platí za jakýsi nadstandart,v druhým ne.To první má prý lepší výsledky,takže jsme si raději připlatili 1500,–.Lol,děkuju za všechno to povzbuzení,moc bych ti přáýla co nejdříve II a ono to určitě vyjde uvidíš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex