IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TT
8.3.10 08:19

Auraoro,prosím tě,kdy tě objednali na prohlídku po pozitivním testu (od početí).Teď jsem volala do toho centra a prý objednávají až po několika týdnech,aby tam bylo něco vidět :nevim: .Moc se mi to nezdá,u mě to vychází až skoro 5 týdnů po početí,myslela jsem,že mě vezmou hned na potvrzení z krve a tak…

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena lol
8.3.10 09:31

TT moc gratuluju!!! Strasne moc ti to preju a i zavidim soucasne, to priznavam :mrgreen: :oops: teda alespon nekterym z nas se to podarilo…oni objednavaji opravdu za delsi dobu, aby tam prave neco videli a nesla jsi tam zbytecne vis…ale neboj se, to uz vydrzis, hlavne, ze jsou tam 2 carecky!!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4290
8.3.10 10:10

TT moc gratuluji, to je úžasná zpráva, další těhulka :srdce: .Jinak co se týká vyšetření v CAR, já jsem tam zavolala 14 dní po a chtěli abych přijela hned na druhý den na krev, ale já jsem byla na krvi již den před tím u mého gyn.a jen jsem nahlásila počet jednotek a na ultrazvuk jdu v pátek, je pravda, že je lepší jít na ultrazvuk s odstupem, aby tam bylo již něco vidět, já jsem dnes 5+4, mám za sebou již třetí ultrazvuk a jistého nemám stejně nic, zatím je vidět gestační váček a nějaký náznak žloutkového vaku, ale srdíčko tam ještě není, nakonec z původních dvou vajíček, je tam jedno, kdybych šla na ultrazvuk později, byla bych ušetřena docela velkého stresu, ale na druhou stranu to čekání je taky zničující.Tak jestli můžu poradit zajdi si na krev, aby jsi věděla, že se ti Hcg zvedá tak jak má a na ultrazvuk bych opravdu počkala, přeji ti hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
8.3.10 10:13

Abych to upřesnila ty tři ultrazvuky jsem absolovala u svého gyn.v místě bydliště , do Car jedu na první ultrazvuk tento pátak, tak snad jsem ti nějak pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
8.3.10 10:21

Holky děkuju za gratulace a rady,já jsem si říkala,že bych raději zaběhla ke svojí doktorce na krev se trochu ujistit,že se mi to nezdá :-) .Jdu jí volat!

• Citovat
  • Upravit
Lenieli
8.3.10 16:06

Lol tak to budeme mít špatný ten sám hormon, ono se to nijak neléčí, jak máš špatný vaječníky s vajíčkama, tak to bude rok od roka horší, a je dost možný že třeba za tři,pět let budeme totálně neplodní. Takže uvažujem, jestli se zadaří ze mě vydolovat nějaký vajíčka, tak si necháme zamrazit embrya, a zkusit za pár let další mimčo..ale to už jsem teda hodně daleko, můžu se zeptat, kolik máš roků? Tak když pročítám ty diskuze tak inseminace, je spíš pro ty, co chlapi mají špatný spermie a IVF kde zas selhává ženská, zato je u toho IVF větší pravděpodobnost,že se to podaří..

• Citovat
  • Upravit
lol
2543
8.3.10 21:20

Lenieli, no to je sila teda! Tohle ja vubec nevim… :oops: ja jak byla na ty hysteroskopii, tak vajecniky pruchodny, vse, mam oba, zadna cysta, nic…jen s tim hormonem jsou problemy…ale vis co je divne? Ze kdyz mi dr delal utz, tak videl vajicka…ja tomu vubec nerozumim…jestli se teda ta vajicka tvori, ale asi malo kvalitni,ptz u me to neni, ze bych nemela foliky ani vajicka, to vim z utz…no jinak jiny problem nemame…me bude v cervnu 27…a tobe?? Asi bysme holka nemely na nic cekat a jit rovnou na IVF…Dr rikal, ze IUI pomuze fakt malokomu a spis tem co maji jine potize nez my…tak me to ceka pristi mesic a mozna bys taky nemela na nic cekat, kdyz je to takhle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenieli
9.3.10 08:55

Lol vajíčka můžeme mít, ale nejspíš špatný.. proto to IVF a jak píšeš rychle na to :-) , pač kdyby jsme si vzpomněli dejme tomu za 5let, tak už bysme taky nemuseli mít dítě vůbec. V centru mi řekli, že to není ještě tak hrozný, že v normě je to do 10, ale problém s vajíčkama mám, pač mě dali Clostylbegyt na ovulaci, byla jsem na gyndě v den ovu- měřila jsem podle bazální teploty, a folikuly malý, takže mě nejspíš špatně dozrávají. Myslela jsem,že když mám pravidelnou menstruaci, 10den bolesti v podbřišku, tak že jsem zdravá,ovulace probíhá,že to nejspíš bude psychikou, ale nakonec prd,jinak mě je v srpnu 28 :-P
My teprv začínáme s centrem, za měsíc teprv druhá návštěva, v květnu jidu na průchodnost vejcovodů a v červnu by mohlo být IVF :wink: ještě uvidíme.. to je daleko, u vás teda nezjistili, žádný jiný problém, než ten vysoký hormon? I když ono jeden problém stačí bohatě :-(

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena lol
9.3.10 10:04

Lenieli, to je pekny…no ja mam hodnotu 11, tze asi nic moc co :oops: no ja brala Clostilbegyt 4 mesice, pred ovulaci mi dr pichal Pregnyl, foliky mi vzdy krasne vyrostly, ale proste nikdy nic…proto uz ho neberu, pry to nema cenu, no ted se budu dopovat uplne necim jinym…bylo to hrozny, sex na povel a k nicemu!!Proste je to urcite spatnou kvalitou a myslim, ze nic jineho nez IVF nepomuze, ted jde o to, aby ta vajicka byla fakt kvalitni…no me dr rekl, ze budu mit kvuli tomu i zvysenou davku tech hormonu, co si budu pichat…ceka me to ani ne za mesic…jinak u nas by to mel byt jediny problem, o nicem jinem nevime…ale jak rikas, docela staci :-(
to je dobre, ze uz jsi v CAR…holka ja jsem tam sla 2.2. a za tu dobu jsme stihli hormon.profil, spg, IUI a hysteroskopii, kam chogis, jestli to muzu vedet? Ja do Gennetu..a jsem spokojena, jde to fakt rychle…

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena lol
9.3.10 10:05

jinak ja mam ms pravidelnou jako hodinky!! Nikdy jsme s ni taky nemela problemy a myslela jsme si, ze je vse ok!! :cry:

• Citovat
  • Upravit
Lenieli
9.3.10 10:14

Já jsem moravačka,takže Zlín :-D Z první návštěvy dobrý pocit, já právě měla po Clostylb. cystu, takže mě objednali až za měsíc, s tím jestli zmizla, dali injekci na vstřebání, na druhý den šílený křeče, takže praskla, ty cysty jsou taky nahov.. mívám je často. Takže závidím ti že u tebe je to tak rychlý za měsíc IVF, paráda,já si ještě musím počkat :-(

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena lol
9.3.10 10:48

neboj se, to utece, vzdyt jje to za cvhili :palec:
a vubec nevim zda to vyjde, je to ted prvni pokus, ale strasne v to doufam, zas se na to upinama strasne se bojim neuspechu :-(
ja neznam nikoho kdo by mel spatna vajicka, tak neumim porovnat komu to vyjde na kolikaty pokus atd…

• Citovat
  • Upravit
Lenieli
9.3.10 11:07

právě že musíš myslet optimisticky, znáš to „víra tvá tě uzdraví“ :wink: . Projdi si diskuzi na Neplodnost, druhá stránka Vysoká hladina FSH a IVF, tam holky to řeší.. ale tu hodnotu nemáš tak vysoko,druzí jsou na tom hůř,takže to půjde :palec: U IVF je se mě zdá 40% úspěšnost, což u IVI jen 15%,takže musíme věřit a myslet pozitivně

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena lol
9.3.10 12:11

Lenieli,. dekuji, na tu stranku se urcite podivam…ach jo, ty co otehotni ani jak nevi jake maji stesti vid…ale mas pravdu, je strasne dulezite verit, ale s tim ja mam bohuzel problem :oops:

• Citovat
  • Upravit
TT
9.3.10 13:08

Ahoj holky,ráda bych vás nějak podpořila,není to lehký,když čtu o těch vašich zdravotních potížích.Myslim ale,že máte velkou šanci.Jste obě ještě mladý,mátě dost času to nějak řešit a přišlo se na to naštěstí včas.Jinak moc doporučuju pro uklidnění mysli cvičit Mojžíšovou-dá se sehnat její knížka.Připravíte si to pěkně v pánvi na uhnízdění miminka a úspěšnost bude vyšší.Mě to asi zachránilo (měla jsem vpáčenou kostrč) navíc jsem pak byla klidnější,že jsem pro to udělala co jsem mohla.Kamarádka,která 5× potratila se z toho taky dostala díky těmhle cvikům.Držím moc palce :palec: ,držte se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex