IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lol
2543
25.2.10 10:25

Auror, drzim moc palecky!!! Vim, jak se citis…i TT, moc vam preju, aby se zadarilo…ta nejistota je hrozna, ja vim…no ja jsme dnes 12DOP a snehobilo, u me je to jasne, ja uz ted vse budu IVF…holky moc na vas myslim a dejte vedet jak jste dopadly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
26.2.10 08:43

Ahoky holky, ták já dnes ani nemohla dospat a hned běžela udělat další testík. K mému velkému překvapení se začala čárka vybarvovat hned v první minutě a teď když na něj mrknu, je to už pěkná tlustice, tak doufám, že tohle už není účinek doznívajícího Pregnylu, jsem 13 den po injekci a vypadá, že Hcg roste.V pondělí zajdu k dr., aby mi předepsal další balení Utrogestanu, na ultrazvuk je ještě brzy, tak nezbývá než čekat co se z toho vyklube. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
26.2.10 10:34

Auraoro,gratuluju!!!No já včera nevydržela a testovala i když vím,že je to hrozně brzy (6.den po Pregnylu a 5. den po IUI).No jedna čárka,tak jen vím,že Pregnyl už tam není,na ostatní budu muset počkat,ale něco mi říká,že to nevyšlo :-( asi intuice.

• Citovat
  • Upravit
4290
26.2.10 10:46

No já jsem si myslela taky, že tento měsíc zase nic, měřím si bazální teplotu a tento cyklus byla proklatě nízko, většinou ji mám po ovu vyšší, ale včera se vyhoupla na 37,0 a dnes se taky drží, tak uvidíme, nechci se radovat předčasně,ale zatím to vypadá dobře, jinak děkuji Všem co jste mi drželi pěsti, jsem za to moc ráda. Všem snažilkám přeji co nejdříve pořádné //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena lol
26.2.10 13:00

Auroro, to je super!!! Moc drzim palecky at to vyjde!!! Hned informuj…
no ja sjem to vcera dostala, ale ve ct jdu na hysteroskopii, pak IVF, tak snad se konecne zadari a TT test je fakt brzo, to jeste neber jako vysledek :wink:

• Citovat
  • Upravit
TT
26.2.10 14:43

Lol,děkuju za útěchu.Nejhorší je,že už tam třeba je nebo taky není a člověk se to doví až za takovou dobu…
Přeju hodně štěstí s hysteros.,ať to máš už za sebou a všechno to dobře dopadne :kytka: .

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena lol
26.2.10 15:28

Dekuji TT…ja vim, znam to moc dobre…od IUI jsme zila fakt zdrave, nepila, nekourila,anina solarko jsem ensla (to vse jsem pred IUI delala) a stejne nic, vim jaky to je pak pocit zmaru, ale ver, ze kdyz se to nahodou nepodari, tak se to podari priste a nebo prespriste…proste budes vedet a planovat co dalsiho podniknes, to mi fakt hodne pomohlo, ale i tak porad doufam a drzim ti palecky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4290
1.3.10 15:22

Ahojky holky, tak píšu jak jsem slíbila, dnes jsem byla u dr. na ultrazvuku samozřejmě nebylo ještě nic vidět, ale v krvi mám 420 jednotek HCG, tak mi potvrdili, že jsem v časném stádiu těhotenství, za 14 dní opět na ultrazvuk a snad už bude něco vidět. Jsem šťasná jako blecha, snad se bude vše vyvíjet tak jak má a já budu podruhé mamča :srdce:
Lol tobě přeji ať ti zákrok dopadne dobře a všem čekajícím přeji co nejdříve // :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
1.3.10 15:23

gratuluji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
1.3.10 15:37

Gratulace :kytka:

• Citovat
  • Upravit
lol
2543
1.3.10 20:33

Aurooro, moc gratuluju! :srdce: :srdce: :srdce:
tak alespon jedne z nas se to povedlo a TT jak jsi na tom ty??
Ja mam ve ct tu hystero, celkem se na ni i tesim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
1.3.10 20:40

Holky moc Vám děkuju, doufám, že bude vše ok.A moc se těším až takhle budu gratulovat k těhotenství já Vám, držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
2.3.10 07:08

IUI při dobrém spermiogramu

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, jestli zde má někdo zkušenosti s IUI při dobrém spermiogramu? My máme spermio v pohodě. Měla jsem dva stimulované cykly, protože nemám ovulaci (folikuly vyrostly), ale nezadařilo se. Příští měsíc zkusíme zase stimulovat a pak IUI, ale jak se zdá, tak je tato metoda uspěšná spíše při problému na straně partnera..
Za každou odpoved předem děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
TT
2.3.10 08:19

Lol,to ti budu držet palce,abys to měla rychle za sebou a dobře to dopadlo-budeš zas o krůček blíž,viď :-) ?No já zatím nevím,ale spíš nic.Včera jsem si dělala test (9.den po IUI) a bez čárky.Kdyby mi nebylo alespoň tak šoufl,pořád se mi zvedá žaludek,jsem hrozně podrážděná a úplně bez energie-hrozná únava jako před chřipkou-vůbec se nepoznávám.MS mám mít až za týden,tak nevím.Počkám a udělám test až 14dní po IUI,jak mi říkala doktorka.

• Citovat
  • Upravit
TT
2.3.10 08:23

Misamiso,my měli spermio v úplným pořádku a zatím jsme absolvovali 1.pokus(výsledek ještě nevím).Ale nejsme standartní případ,že bysme se snažili rok a nic.Doktorka nás tam poslala,protože manžel měl erektilní disfunkci kvůli prostatě,tak abysme souběžně s jeho léčbou zkoušeli miminko asistovanou reprodukcí.No manžel už se dal do kupy,ale dohodli jsme se vzhledem k našemu věku,že do toho půjdem.Objednací lhůty na IUI byly dlouhý,tak už jsme to pak nechtěli rušit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex