IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
misamisa
2.4.10 09:53

Anavi: ahojky, tak já mám test z krve negativní - mam 2 jednotky.. Jeste jsem nemluvila s Dr, ale doufám, že to znamena, že teda se vajíčko a spermie aspon potkali :) protoze v tech předešlých cyklech bylo hcg vzdy 0..
Děkuji ale za podporu :srdce:
Dej vedet, jak se daří Tobe..

• Citovat
  • Upravit
1826
2.4.10 10:36

Ahoj,

ja som si dnes robila tt a je biely ako cerstvo napadnuty sneh.......a MS je za dverami,citim to.....
Pri prvej IUI som mala pozitivny test,ale dostala som chripku a o par dni MS:o((((((
Tak si poviem,ze do tretice vsetko dobre.....

Paci sa mi tvoj optimizmus :potlesk: A som rada,ze mali vajicko a spermia u vas aspon rande:o))))))

Misamisa,je mi to luto,za obe, vzdy trosicku verim…

V aprili si dam pauzu a v maji to skusim opat…a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
4.4.10 09:17

Anavi: Taky me to moc mrzí za obě… :(
Ale jak říká jedna moje kamarádka: „Vydržely jsme to tak dlouho, tak to ještě měsíc nebo dva zvládneme“ :D
Trošku na mě přišla nějaká špatná nálada..
Hodně nad tím přemýšlím, v úterý jdu k Dr., asi se mu to nebude líbit, ale zeptám se ho na IVF, jestli je to metoda, která by nám mohla pomoci rychleji, tak bych se tomu nebránila..
Jaký na to máš názor Ty? :)

• Citovat
  • Upravit
1826
6.4.10 08:48

Ahoj Misamisa,

som zvedava,co ti dnes povie Dr., …,preco by sa mu nemalo pacit,ze sa chces spytat na IVF? Mne sa skor zda,ze svoho Dr. tym IUI len otravujem,ze by ma hned poslal na IVF.....

Ja by som chcela ist na IUI este tak 1-2× a na jesen mam „naplanovane“ IVF, lenze to som si naplanovala ja sama, Dr.o tom este nevie :-D To IUI chcem preto,ze sa nam uz podarilo otehotniet prirodzene,aj ked to dobre nedopadlo…

Daj vediet,ako ste dnes „pokecali“ s Dr. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
7.4.10 13:24

Anavi: Tak doktor zjistil, ze mam cystu.. jeste mi stále nezacal nový cyklus. Říkal, že ted stimulovat kvůli cystě nemůzem, takze udelame nejakou dalsi diagnostiku.
No a IVF se zváží práve podle tech výsledků testů.. On by ještě rad udelal inseminaci, jestli to bude mít nejaky význam.
Jinak jsem začala chodit k fyzioterapeutovi na tu mojzisovou, přístí týden mi chce udelat „mobilizaci“ kostrce.. :))) se fakt netesim, je to docela pěknej mladej chlap, se budu strasne stydet :D :oops:
Jeste že to počasí je tak hezký, jinak by mi moc do smíchu nebylo..

• Citovat
  • Upravit
1826
8.4.10 08:33

Ahoj Misamisa,

podla mna mas fajn Dr.,ze ta hned nezenie na IVF…
Ja som si dala pauzu dobrovolne :wink:
O Mojzisovej co-to viem,aj som citala o tej mobil. kostrce,po pravde si to neviem velm idobre predstavit,ale co by zena neurobila pre dietatko :potlesk:
Misa: to nemozes tak brat, ze on je pekny Dr…ze sa hanbis,myslim,ze keby bol aj skaredy,aj tak by si sa hanbila, skus to brat tak,ze je to jeho praca…,a ze po tebe tam pojde iny clovek,ktoremu bude robit to,co tebe…dolezite je,ze to pomoze!!!!! Viem,lahko sa mi pise........
Drz sa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.4.10 16:48

ahoj děvčata, jste tady všechna moc odvážná. mě čeká v pondělí prví IUI, a i přesto že jsem četla a slyšela že to nebolí, tak jsem z toho dost nervozní. Je hezké že existují takové stránky jako je tato, jak všechny co touží po dítěti si dokážou popovídat a poradit. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
9.4.10 19:16

:nevim: holky dá se jít i na IUI když má manžel špatný SPG? Má to vůbec smysl? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.4.10 11:25

ahoj nedockava, IUI se vůbec nemusíš bát, já byla teď v pátek poprvé a taky jsem měla strach, ale vůbec nic to nebylo a trvalo to tak pul minuty, ani jsem to nepostřehla. MUDR ti vloží zrcadlo a přes něj protáhne úzkou trubičku, kterou to upravené sperma vstříknou dovnitř, držím palce, at ti to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.4.10 17:58

ahojky, chtěla jsem se zeptat zda je tady někdo kdo šel na IUI a měl po tom brát hormony utrogestan, tak bych se chtěla zeptat jestli je lepší brát ho ústy nebo je lepší brát ho vaginálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
11.4.10 19:59

ahoj nedočkavá, já jsem po IUI 14 dní a brala jsem utrogestan 3×denně ráno a večer vaginálně a v poledne ústy, účinek by měl být stejný, ale vaginálně se prý lepší vstřebává. MS jsem ještě nedostala, ale test mám negativní, tak čekám do úterý a pak jdu na krev a uvidí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
11.4.10 20:18

a jaké jste měli problémy holky, i špatný SPG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.4.10 20:33

Ahoj Mio 08, slyšela jsem že při braní spodkem se vytváří lepší prostředí, jenže nevím jak to budu praktikovat v práci. Budu držet palečky, ať se ti ukážou dvě čárky. Mě čeká IUI zítra, jsem dost nervozní a bojím se že budu zklamaná když to nevyjde, ale takový už je život. Je to tvoje první IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
12.4.10 16:55

dnes jsem po prvnim IUI. bolelo vás některou po tom břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
12.4.10 17:03

Ahoj děvčata, chodite někdo do pražského ISCARU? Nemáte někdo odtud nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí