Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jee dyt to je z leta jak si to ma pamatovat, vy ste fakt hrozný
od ty doby se tam myslim ani nebyla..
nicmene slaba asi byla, nesílila, no jo no, to se asi nestává.
a nebo jo stává je tady bezpocet diskuzi na to tema, jenom se to vlastne nemuze stat nekomu jako jsem já
prdím na tebe myšinko, já jsem ted spokojená a stastna a tebou si rozhodne nic kazit nenechám, ani nikym jiným ![]()
July, ale já se tě neprosila o odpověd.A jen sem řekla něco navíc ups
no neva to se stává a asi bude.No co neuděláš nic
Ahoj Verunko,
Clostík beru první měsíc, dal mi ho pan doktor, když jsem si postěžovala, že se rok nechráníme a nic se neděje a poslední měsíce se už na to i zaměřujeme. Dal mi Clostík na 3měs a k tomu Duphaston, prý za 3měsíce se budeme vykládat o nečem jiným…dal mi takovou naději, že jsem z toho úplně nervózní a netrpělivá. Jen jak tady čtu, skoro každá jde po Clostíku na ultrazvuk…mě si teda nepozval, jen mi nakreslil na papír, jak a kolik co brát a dva dny, kdy se přitulení věnovat víc ![]()
Tobě Verunko držím moc pěsti!!!!!!!!!!!
Verunko a v kolikátem už jsi týdnu? Určitě máš velkou radost, že se to takhle brzy zadařilo!!! Doufám, že se cítíš dobře a už tě nic nebolí!!!!
Já mám dnes 19DC a břicho už tolik nebolí, asi už je „po všem“ jak jsi psala, co se tam všechno děje
a teď snad můžu jen doufat…
Evi - my už máme po Clostíku 9 měsíční holčičku ![]()
Teď už mám po snaženíčku, protože třetí už fakt neplánujeme - máme párreček takže jsme spokojení ![]()
Evi, možná by nebylo špatné se s dr. domluvit na nějaký kontrolní UTZ.
V žádném případě tě nechci strašit, ale po Clostíku se hodně často jědlají cysty
, ale není to pravidlo a není to u každého.
Doufám, že má tvůj dr. pravdu a za chvíli se budete bavit o daleko příjemnějších věcech ![]()
No Verunko, tak to gratuluji, i když s takovým 9měs. opožděním
Děkuji za radu s těma cystama, to jsem vůbec nevěděla, po MS se raději objednám k dr. aby jsme se domluvili na ten ultrazvuk. Trošku jsi mě povzbudila, že ten Clostík je takový zázrak
. Ani nevíš, jak moc bych ráda, kdyby to vyšlo, je mi 34let a už se prostě nemůžu dočkat.
Hezký den Verunko a pozdravuj prcky ![]()
Evi - já jsem měla na Clostík úplně úžasnou reakci!
První jsem si píchala injekce do břicha a měla jsem 3 malé folíky, podruhé mi zdvojnásobili dávku a to jsem měla jen 1 folík a pak jse msi přečetla o Clostíku a „vydupala“ si ho a reakce úplně úžasná ![]()
Určitě se objednej, ale třeba se už budeš objednávat na první těhu kontrolu ![]()
Držím palečky aby se co nejdřív zadařilo ![]()
Jsi moc hodná Verunko, vidím, že sis taky prošla určitýma problémama, ale s úspěšným koncem
Tak to má být. Určitě dám vědět, jak dopadnu, zítra mám 20DC, takmám ještě čas, ale už bych nejraději celý týden čekání přeskočila
Měj se hezky a děkuji za podporu!!!!!! ![]()
Ahoj Verunko, tak tento měsíc nedopadl
, ale už dnes se začínám těšit na další dávku Clostíku (mám celkem 3, tak mě ještě 2 čekají) a tento měsíc půjdu ten 12DC na kontrolu, i když si mě p.doktor nepozval, prostě se tam vnutím, že chci kontrolu folikul a taky jestli tam nemám ty cysty, přece jen mě furt pobolívá na stranách. Tak zatím ahoj a děkuji za podporu.
jestli se můžu přidat se svýma zkušenostma s Clostíkem…Brala jsem ho ted poprvé před IVF,protože mi pojištovna neschválila injekce na 4.IVF..užívala jsem ho 3×1 3.-7.DC…měla jsem z té dávky hrůzu,ale úplně v poho…vaječníky mě bolely do 4. dne užívání,folíky rostly jako z vody…ten 4.den už byly až 18mm velké…pak najednou břicho bolet přestalo a nebolelo,ale byla jsem dost nachlazená a užívala jsem Paralen,který tlumí bolest,tak možná proto.. ![]()
Ahojky, s partnerem se snažíme o miminko a jelikož se nám nedařilo tak jsem si nechala napsat Clostík. Brala jsem ho 5 dní a nečekala jsem že by mi pomohl. Mám PCO a známé nepomohl vůbec ani s nárůstem folikul. Na začátku jsem má jeden folikul největší 6mm a po dobrání Clostíku se mi zvětšil na 14mm a na druhé straně my vyrostly az na 17mm dva. Zítra jdu na kontrolu a injekci tak jsem zvědavá jestli se zadaří. Jediné čeho se bojím tak že se mi udělala cysta protože mě nehorázně bolí levý vaječník
snad se podaří.
![]()