Clostilbegyt - rada

Anonymní
7.9.20 10:07

Clostilbegyt - rada

Ahoj holky,
vím, že je tady toho hodně, ale vše buď staré nebo to neodpovídá na můj dotaz.
V červnu jsem prodělala biochemické těhotenství.
Cykly mám bohužel pokaždé jiné, poslední byl 54, a teď po 37 dnech.
Tento měsíc jsem dělala každý den ovulační testy, žádný nebyl pozitivní.
Vím, že předtím biochemkem jsem ovulovala, teď vůbec.
Mám předepsaný Clostilbegyt a teď jsem 2DC. Mám ho začít brát od 5DC a dnes bych se měla objednávat na ultrazvuky aby mě DR měla pod kontrolou.

Četla jsem tady hodně o tom, že když ovulujete, tak proč to do sebe cpát, ale bohužel se už snažíme rok a půl a stále nic.. Mám do toho jít a nebo ještě počkat pár cyklů a testovat na ovulaci? Mám strach brala jsem jednou utrogestan a to co jsem s ním prožívala už nikdy nechci ( závratě, ztráta vlasů, přibrání na váze atd… )

Budu ráda, když se někdo podělí o rady :).

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1151
7.9.20 10:34

Ted jedu poprvé clostik a v pohodě, trochu mě pichalo na vajecnicich, ale snažila jsem se hodně pít (kontryhel na sliznici) a trošku držet dietu a to taky udělá své. Nebála bych se toho. Zitra jdu na ultrazvuk tak jsem zvědavá zda tam bude třeba víc folikulu, minule bylo bez stimulace jedno a nevyšlo to tak teď snad bude vyšší šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 10:49

@quanavera moc děkuji za odpověď :)
Tak dej pak vědět, jak si dopadla :). Držím palce..
Já nakonec začnu teda ve čtvrtek brát a objednaná jsem na úterý na ultrazvuk..
Tak uvidíme, co to semnou udělá.. Mám z toho trošku strach :).

• Citovat
  • Upravit
17925
8.9.20 11:45

Ahojky, děvčata, já ho měla jednou, ale na mě nezabral, teď čekám kdy dorazí MS, vůbec neovuluji :(.MS, má týden zpoždění tak se musím objednat, na vyvolání MS, takže budu opět otravovat, a dost mě to štve, alespoň budu opět brát pátek, jen já ho mám mít 3.denne od 3.dne do 7.dne.Dejte pak vědět, zda Vám to zabralo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 12:03

Já brala Clostil v tahu 6 měsíců, a některý měsíc moje tělo ani nereagovalo na Clostil, a to u mě probíhala ovulace každý měsíc úplně normálně jak s Clostilem, tak bez něj, akorát s Clostilem byly párkrát i 2 folikuly, ale stejně jsem neotěhotněla ani přes IUI. Nic mi to nedělalo, neměla jsem žádné problémy. Raději nikdy nečtu ty příbalové letáky, páč si to může člověk i vyvolat. Já brala tedy i Norhetisteron 2 měsíce v tahu kvůli cystě a taky jsem neměla žádnou reakci na tento lék, i když spousta žen na to reaguje dost negativně. Takže moje tělo tohle asi vše zvládá bez problémů, takže já bych se toho nebála… Ono spíš záleží, jak se k tomu postavíš ty sama. Já osobně bych na nic nečekala, pokud se nedaří 1,5 roku, tak bych zkoušela. Já teda jsem taková, že nedokážu na nic čekat a musí se něco dít.

• Citovat
  • Upravit
1151
8.9.20 20:23
@Anonymní píše:
@quanavera moc děkuji za odpověď :)
Tak dej pak vědět, jak si dopadla :). Držím palce..
Já nakonec začnu teda ve čtvrtek brát a objednaná jsem na úterý na ultrazvuk..
Tak uvidíme, co to semnou udělá.. Mám z toho trošku strach :).

Ahoj tak dneska na kontrole bylo více folikulu, jeden dominantní 18,5 mm napravo tak jsem dostala ovitrelle, který jsem si teď píchla večer a ve čtvrtek mě ceka inseminace Je to finančně náročný jak to mám s dárcem (7000)tak snad budeme mít štěstíčko a vyjde to už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 13:00

@quanavera Ahoj, tak to vypadá dobře :). Budu držet palce.
to mě mrzí, že to máš takhle složitý :( jak finančně tak i fyzicky..
Manžel/přítel nemůže mít děti? Doufám, že nevadí, že se ptám.. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.20 13:03
@Anonymní píše:
Já brala Clostil v tahu 6 měsíců, a některý měsíc moje tělo ani nereagovalo na Clostil, a to u mě probíhala ovulace každý měsíc úplně normálně jak s Clostilem, tak bez něj, akorát s Clostilem byly párkrát i 2 folikuly, ale stejně jsem neotěhotněla ani přes IUI. Nic mi to nedělalo, neměla jsem žádné problémy. Raději nikdy nečtu ty příbalové letáky, páč si to může člověk i vyvolat. Já brala tedy i Norhetisteron 2 měsíce v tahu kvůli cystě a taky jsem neměla žádnou reakci na tento lék, i když spousta žen na to reaguje dost negativně. Takže moje tělo tohle asi vše zvládá bez problémů, takže já bych se toho nebála… Ono spíš záleží, jak se k tomu postavíš ty sama. Já osobně bych na nic nečekala, pokud se nedaří 1,5 roku, tak bych zkoušela. Já teda jsem taková, že nedokážu na nic čekat a musí se něco dít.

No já právě ten leták četla, takže jsem minulý měsíc, co už jsem to vzít mohla, jsem to oddálila.. měla jsem strach. ale jak říkáš 1,5 je už dlouhá doba, tak se musí už začít něco dít :).. já taky ne, ale chtěla jsem to všechno přirozeně, a furt jsem tomu dávala čas, ale bohužel to asi nepůjde bet pomoci léků a lékařu :(.
Je to takový zvláštní když někomu to jde hned napoprvé a někdo s tím má takové patálie :(
No jo.. a tobě se nakonec zadařilo nebo ještě stále čekáte? :)

• Citovat
  • Upravit
1151
9.9.20 13:59
@Anonymní píše:
@quanavera Ahoj, tak to vypadá dobře :). Budu držet palce.
to mě mrzí, že to máš takhle složitý :( jak finančně tak i fyzicky..
Manžel/přítel nemůže mít děti? Doufám, že nevadí, že se ptám.. :)

Nemá žádné živé spermie, má diagnózu nekrospermie, jedině udělat operaci kde mu ze sourku odeberou sperma a pokud tam neco bude pak ivf, možná bychom se dočkali, ale padly by statisice a bylo by to za dlouho, to mi přijde tohle lepší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.20 10:41
@quanavera píše:
Nemá žádné živé spermie, má diagnózu nekrospermie, jedině udělat operaci kde mu ze sourku odeberou sperma a pokud tam neco bude pak ivf, možná bychom se dočkali, ale padly by statisice a bylo by to za dlouho, to mi přijde tohle lepší varianta.

Tak to mě moc mrzí :(
Držím palce aby to všechno vyšlo :).
Dej pak vědět. Můžu se zeptat kolik ti je? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.20 10:51
@quanavera píše:

Dneska jsem teda nakonec vzala první prášek toho costilbegytu, v úterý jsem objednaná na první ultrazvuk. tak jsem zvědavá, jak to budu snášet :) A jak to dopadne na ultrazvuku.

• Citovat
  • Upravit
1151
10.9.20 10:55
@Anonymní píše:
Tak to mě moc mrzí :(
Držím palce aby to všechno vyšlo :).
Dej pak vědět. Můžu se zeptat kolik ti je? :)

Je mi 31 takže nejvyšší čas na druhatko, dnes mám iui tak snad to už vyjde, bolí mě dost podbrisek, minule bez clostilu to nebolelo skoro vůbec, třeba známka více prasklých folikulu? To bych byla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.20 12:46
@quanavera píše:
Je mi 31 takže nejvyšší čas na druhatko, dnes mám iui tak snad to už vyjde, bolí mě dost podbrisek, minule bez clostilu to nebolelo skoro vůbec, třeba známka více prasklých folikulu? To bych byla ráda.

Jo takže už jedno děťátko máš :).
Tak aspoň že tak :).. určitě to je dobré znamení..
Mě je 27 právě, takže čas na první je už taky určitě;)
Nikdy jsem nečekala takový problémy a hlavně i co za problémy mají ostatní..
Asi je to dobou.. stresem a tak.. :)

Tak na tebe myslím, pak se zase ozvi :)

• Citovat
  • Upravit
1151
11.9.20 12:06
@Anonymní píše:
Jo takže už jedno děťátko máš :).
Tak aspoň že tak :).. určitě to je dobré znamení..
Mě je 27 právě, takže čas na první je už taky určitě;)
Nikdy jsem nečekala takový problémy a hlavně i co za problémy mají ostatní..
Asi je to dobou.. stresem a tak.. :)Tak na tebe myslím, pak se zase ozvi :)

Noo to už je veliký kluk ne žádné malinké děťátko :D je mu 9 let, povedl se asi za 3 měsíce přirozeně, chtěla jsem druhé dřív aby byli k sobě, ale bohužel jsme neměli štěstí :(. Možná to tak není dobou, ale hlavně jak nezdrave zijem, jaké jiné potraviny. Urcite napíšu pak, bolí mě teď dost podbrisek a to furt, tak snad to bude dobré znamení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.20 13:31
@quanavera píše:
Noo to už je veliký kluk ne žádné malinké děťátko :D je mu 9 let, povedl se asi za 3 měsíce přirozeně, chtěla jsem druhé dřív aby byli k sobě, ale bohužel jsme neměli štěstí :(. Možná to tak není dobou, ale hlavně jak nezdrave zijem, jaké jiné potraviny. Urcite napíšu pak, bolí mě teď dost podbrisek a to furt, tak snad to bude dobré znamení? :)

Jo takhle, tak to je už velkej kluk :D No právě, a hlavně ten životní styl, jak jsme ulítaní abysme všechno stíhali, nejíme pořádně.. já to i zkoušela jeden čas, se držet, cvičit, jíst zdravě, ale to tempo prostě nešlo stíhat. chci bejt, tam udělat tohle, vidět kamarádku atd.. je to hrozný.. ještě stres z práce tomu nepřidává…
To je dobře.. :) určitě to bude dobré znamení ;)
Já mám teď ten druhej prášek, nevím jestli je to vsugerovaný, ale píchá mě dost v podbřišku, jedno na levý a pak nadruhý..takovej nákej jakoby tlak… a už jsem cítila při vstání že se mi trošku točí hlava, a mám trochu zamlženo..
Já jsem trošku totiž cíťa, tak možná že to budu pociťovat zněkolikanásobený :D

Uvidíme, jak po víkendu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital