Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojte, myslíte, ze je rozdíl jestli testujete po probuzení z první moči nebo když v noci akutně potřebujete na záchod a za dvě hodiny (bez pití) testujete až z te druhe po probuzení? Muže to být zkreslené?
Nejspíš ne. Jestli testuješ těhu, tak nežbrundej na noc a do rána musíš vydržet nečůrat.
@Russet praveze jsem se s pitím hlídala, NIKDY v noci nechodim na záchod, fakt třeba jednou za měsíc. A zrovna dnes jak naschvál mě vzbudí bolest břicha ze potrebuji na WC cca o půl 4 a za dvě hodky ani ne jsem vstavala a sla znovu a testovala. Jsem dva týdny po ovitrelle a zkoušela jsem petadvacitkovej digitální clearblue
@Anonymní píše:
@JancaS84 zkusím tedy ještě znovu za cca dva dny![]()
Kup si obyčejný papirkovy s citlivostí 10.
@JancaS84 ty jsem teď používala, sledovala jsem jak mě vyprchava ovitrelle z těla. Ale zkoušela jsem nově pregnant 10 a dělal mi x dni v kuse falešný duchy, tak jsem teď chtěla Ze to bude buď a nebo, zadnej duch, 14 dni od ovitrelle na digi testu a jak naschvál potrebuju v noci na zachod ![]()
Když jsem poprvé otehotnela tak jsem měla 10DPO cistocistej test a 11DPO digitální s pluskem
bohužel šlo o zamlkle
Já teda nevím, jsem noční čůrací typ a když jsem byla těhotná tak test vyšel pozitivní i pres to.
Chodím močit často přes den i v noci, a když jsem si z hecu vyzkoušela těhotenský test v 7tt, tak jsem měla slabou čárku. Byla jsem po IVF, takže jsem papírkový test nezkoušela (test z krve pokaždé vycházel dříve než 14 dní po oplodnění).
Chodila jsem každou noc a chodím i 2× a když jsem byla těhotná, měla jsem ráno pozitivní čárku. Za mě to vliv nemá. Každopádně testovat tak brzo 25 testem je podle mě úplná kravina…
@Verurizeckova jak píšu, mě při minulem otehotneni digi ukázal 11 DPO + a 1-2 týden ![]()
No jo, jenže každé těhotenství je jiné. Byla jsem těhotná 3×, dovedu tedy říct, ze s tím mám zkušenost.
Ahojte, myslíte, ze je rozdíl jestli testujete po probuzení z první moči nebo když v noci akutně potřebujete na záchod a za dvě hodiny (bez pití) testujete až z te druhe po probuzení? Muže to být zkreslené?