clotrimazol

158
7.5.08 13:21

clotrimazol

mco Vam vsem dekuji za odpovedi ohledne screeningu a chtela jsem se jeste zeptat,mate v teotenstvi nekdo zkusenost s Clotrimazolem?cetla jsemse pise, hodne diskusi,predespal mi ho na kvasinky a v letaku se pise,ze se ma v tehu pouzivta jen vyjimecne tak by me zajimalo,jetsli s tim mate nedko zkusenosti?A jeste jestli jste,kdo tedy mel kvasinky,krvacely?moc,moc dekuji a hzeky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
7.5.08 13:22

U kvasinek jsme nekrvacela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
7.5.08 14:08

no ja se spatne vyjadrila,take nekrvacim,jen kdyz se utru tak obcas tam mam malo krve,ale dokrot rikal,ze je to tim zanetem,jinka je vse v pohode ,ale porad vaham,jetsli ten clotrimazol brat,nekdo rika,ze se to nesmi atd tak nevim,je to me prvni tehu a jsem az moc opatrna,az me to stve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
7.5.08 14:20

ahoj, já jsem měla Clotrimazol někdy ve 3. trimestru, po stěrech, protože jsem tam měla nějakou plíseň a dobrý, v pohodě, ještě jsem týden přenášela a hlavně se to vyléčilo. K porodu by nebylo dobrý, abys tam měla nějakou infekci, a i teď by se to mohlo dostat porodníma cestama k miminku, takže bych to určitě brala. Ono v těch všech letácích se píše, v těhotenství jen na doporučení lékaře apod., protože ty firmy to nemají otestované, asi to není jen tak to otestovat - která těhotná se nechá testovat, že.. A jistí se před případnými žalobami a la Amerika.. :roll: Kamarádka měla v 1. trim. příšerné nevolnosti, až jí hrozila dehydratace (zvracela 16× za den), dostala na to čípky, a tak taky „v těhotenství na doporučení…“) - tam je třeba vždy řešit, co by případně děťátku uškodilo víc… Ten Cl. je určitě zcela v pohodě!

• Citovat
  • Upravit
6512
7.5.08 15:22

Souhlas s BETTY - farmaceuticke spolecnosti se proste jisti… A pro miminko je urco lepsi, aby ses zbavila infekce (horsi by asi bylo, kdyby se mimi nakazilo :nevim: )
S temi leky v tehu je to tezke - ja se vzdycky radila se dvema znamymi magistrami farmacie… (a jakakoli opatrnost v tehu neni dle me prehnana, KACKO - ja si vzdycky rikala, ze radsi zajdu k dr. nekolikrat zbytecne, nez jednou pozde :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
7.5.08 18:41

Mně zjistil dr. kvasinkovou infekci asi v 8.tt, ale nijak mě to neobtěžovalo, neměla jsem žádný výtok, svědění, nic, tak jsem s tím užíváním počkala až do konce prvního trimestru a začala ho brát asi někdy v 16. tt. Dřív jsem prostě měla strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.5.08 20:32

Ahoj
ja ted na vytok dostala Clotrimazol jak cipky tak mast a vsechno v pohode a to uz to mam za par.
Myslim ze se nemusis bat-tvuj gynekolog vi urcite nejlip co ti muze predepsat a co ne.,
Nejhorsi co muzes udelat je cist pribalove letaky-necti to!!!!Firmy se proste MUSI chranit a nikde ti nikdo nenapise ze to v tehu muzes na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.7.08 14:29

Ahoj,
tak mě ho lékař také předepsal v zaváděcích tabletkách (jsem 27tt) a na svědění mi doporučil oplachy v heřmánku a musím vřele doporučit všem!!!! Opravdu to pomáhá, heřmánek krásně voní, no prostě lepší než kterákoli chemická mast :wink:
Držím všem palečky aby se vyléčilo a už bylo jen super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.22 18:50

Clotrimazol

Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat jestli jste měli často v těhotenství výtoky a záněty a požívaly jste clotrimazol? Jsem teď v 26 týdnu a od května to neustále řeším a každý měsíc dostávám clotrimazol na přeléčení. Po něm je to vždy lepší, ale zase se to vrátí a taky si říkam jestli je v pořádku brát to každý měsíc.

• Citovat
  • Upravit
3957
30.7.22 12:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat jestli jste měli často v těhotenství výtoky a záněty a požívaly jste clotrimazol? Jsem teď v 26 týdnu a od května to neustále řeším a každý měsíc dostávám clotrimazol na přeléčení. Po něm je to vždy lepší, ale zase se to vrátí a taky si říkam jestli je v pořádku brát to každý měsíc.

A máš záněty, nebo opakující se mykózu? A máte s partnerem sex??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
30.7.22 13:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat jestli jste měli často v těhotenství výtoky a záněty a požívaly jste clotrimazol? Jsem teď v 26 týdnu a od května to neustále řeším a každý měsíc dostávám clotrimazol na přeléčení. Po něm je to vždy lepší, ale zase se to vrátí a taky si říkam jestli je v pořádku brát to každý měsíc.

Ahoj, nez porad nejake masti a cipky od dr, tak doporucuju cipky gynimun. Podivej se na net. Ja na ne nedam dopustit. V prvnim a tretim tehotenstvi jsem na kvasinky dost trpela. A jinak pokud mate sex bez ochrany, tak je treba aby se prelecil i partner, ptze on ty kvasinky muze mit na penisu, aniz by to vedel a porad ti je dava zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí