Bříško už v 8. týdnu?

3011
7.5.08 13:05

Bříško už v 8.týdnu?

Ahoj holky,

chci se zeptat, zda některé z Vás narostlo v 2. nebo více těhotenství bříško takto brzy? Jsem na konci 8 týdne a už mám bříško :wink:
Docela mě to překvapilo :? , sice jsem četla, že při 2.těhu se vlivem ochablých svalů bříško objeví dříve, ale čekala jsem až později. Při 1. těhotenství mi bříško vyrostlo až kolem 5-6. měsíce.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
7.5.08 13:19

tak mozny to je, me teda hodně vykouklo asi tak rozmezí 12-20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
7.5.08 13:41

Třeba to jsou dvojčátka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
7.5.08 13:44

Dvojčátka to dle ultrazvuku nejsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.5.08 15:10

Taky jsem to tak měla :) Je to asi hlavně tím, že je to druhé těhu. Teď ve 4. lunárním měsíci vypadám jako v prvním těhu v 6. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
7.5.08 15:16

Mhm - já měla při prvním těhu břicho mnohem dřív a 2× takové, přitom holky byly +- 2 dkg stejně těžké. Řekla bych, že se mohou projevovat hormony a záleží, jak to těhu „sedne“. Jo .eště - já měla při prvním plné břicho strií už ve 4.mm, při druhém ani jednu - takže bych radila preventivně mazat, mazat, mazat už teď.

Ať se Vám daří, Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
7.5.08 17:39

Tak stejná věc překvapuje v současnosti i mě.Jsem ve 14.týdnu těhotenství a břicho mám jak v 6.měsíci při prvním těhotenství.Úplně mě to děsí a taky jsem se hned doktorky ptala, jestli to nejsou dvojčata, jelikož je máme v rodině.Ale nejsou.Při prvním těhotenství jsem se ve 13.týdnu vdávala a měla jsem na sobě korzet vel.38.Teď pomalu hledám těhotenské oblečení, protože mi začíná břicho z normálních věcí „vyrůstat“.Ještě jsem se chtěla zkušenějších zeptat, jestli to znamená, že i ve finále budu mít břicho větší.V prvním těhu mě totiž nejvíc břicho narostlo poslední dva měsíce a nevím, jestli bych větší ranec ještě zvládla…Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.5.08 19:10

Sice se ptáš maminek na druhé těhotenství, ale nedá mi to :D - ve druhém měsíci už jsem vytáhla lacláče http://luciebernhartova.rajce.idnes.cz/Ostatni/#… , http://luciebernhartova.rajce.idnes.cz/Ostatni/#… . :D :D :D (první těhotenství; pro těhotenský test jsem si šla i kvůli tomu, že jsem v prvních 5ti týdnech nabrala 3kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.5.08 21:29

Evropanko,větší bříško je u druhého dítětě proto,že je břicho,tedy svaly už vytažené od prvního těhotenství a je to úplně normální,jak říkala má doktorka.V mém případě to bylo stejné a na konci těhotenství jsem měla břicho přibližně stejné jako u první dcery.Tak se neboj! :wink: R. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.11 14:06

Ahoj chci se zeptat jak poznam nafoukle brisko od briska miminkovskeho? :oops: jsem cca 11+2 a cekam sve druhe ditko :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.14 00:05

Ahoj,
omlouvam se za anonymitu, ale tehotenstvi jeste nechci proflaknout… coz se mi prave diky brichu dlouho darit nebude 8o

Je mozne, ze se pri tretim diteti vyvali pupik uz v 8tt? U deti mi neco maleho narostlo urcite az po NT…

Mam po detech povolene bricho, to priznavam, necvicila jsem… vahu mam ted stejnou jako pred otehotnenim, neprejidam se, nafoukla nejsem, muze to takhle brzy fakt byt uz zvetsena deloha…? :roll:

• Citovat
  • Upravit
9970
15.6.14 00:11

Jooo…to je normálka :mrgreen:
Při prvním a druhým synovi jsem neměla břicho vidět snad do 28tt a v tomhle těhu jsem vyvalená snad už od 6 tt :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.06.14 v 06:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.6.14 00:13

Deloha to neni urcite ta je jeste v male panvi ale jinak to samozrejme mozne je. Spis je to ale to nafouknuti a u tretiho uz ta povolena brisni stena to neudrzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.6.14 00:27

Jo, mám to naprosto stejně, jak podruhý, tak teď potřetí mám břicho vyvalený od samýho začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
15.6.14 06:24

Já vnímám bříško, od 14.tt, ale v předchozím těhu jsem měla také od 8. chodila jsem v těhu oblečení, protože mě vše hodně tlačilo a dělalo se mi zle, ale byla jsem štíhlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí