Co baví osmileté holčičky

Anonymní
20.7.14 14:34

Co baví osmileté holčičky

Ahoj, v týdnu ke mně přijede na pár dní kámoška s 8 letou dcerou (půjde do 3 třídy). Kamarádce se na podzim narodí holčička a já jí chci koupit něco miminkovského. Jenže chci koupit i něco té větší holčičce ať jí to není líto. Jenže co? Mám doma roční dceru, takže vůbec nemám přehled co teď u těch malých školáků frčí. Máte nějaký tip tak do 300 korun? Anonym z důvodu, protože je možné, že se těhotná kamarádka zde vyskytuje a nechci se chlubit svým nickem. Děkuji za pochopení.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
20.7.14 14:39

Dcerce je tedy 7 let, půjde do druhé třídy a teď ji hodně chytlo pletení náramků z těch gumiček. A kamarádky 9 letá dcerka je do toho taky dost zabraná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523

Tak u nás teď vedou náramky LOOM BANDS. Jsou to gumičky, z kterých se vyrábí náramky. Koupíš to za pár korun od těch nejmenších sad. Já to v úterý vyndala a holky (8 a 6) se od toho dva dny nehnuly. Pak jim došly gumičky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523

Hm, tak pozdě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
20.7.14 14:44

Jj, potvrzuji, gumičkové náramky teď frčí. pracuji v nemocnici na dětském oddělení a vyrábí je všechny věkové kategorie holčiček :mrgreen: jestli můžu poradit, tak koupit rovnou sadu s takovým udělátkem, na které se ty gumičky namotávají. dá se to i bez něj, ale s ním to jde menším dětem líp od ruky :mrgreen:

http://www.gearxs.com/…-500x500.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.14 14:47

Super! To vůbec neznám! Já bych koupila barbínu nebo nějaký dětský malovátka. Moc děkuju za tip!

• Citovat
  • Upravit
15814
20.7.14 14:48

Ale jinak moje holky v osmi letech bavily i vyškrabávací obrázky, pokud měly vhodný námět (kůň, delfín). anebo si rády hrály s figurkami koníků od Shleicha. měly rády i takové serepetičky, jako foukací fixy na textil (ty bych koupila i s tričkem) nebo sadu gelových propisek, které byly zvláštní (já nevím - fosforeskující, zlaté, stříbrné…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.7.14 14:54

Já koupila sadu, kde bylo 600 gumiček plus jsem ještě přikoupila balíček s 200 gumičkama. Za dva dny to bylo pryč. Takže jsem musela přikoupit, tenhle týden dorazí, tak budou holky zase vyrábět. Na netu jsou videa na výrobu složitějších náramků na těch stavech, což je super. Taky jsem jich už pár udělala. :oops: :lol:
Jinak jsem ty gumičky viděla v Dráčiku, ale u nás třeba neměli mix barev, jenom pytlíky s jednou barvou, což se mi zdálo naprd, takže objednávám na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.14 14:56

@PetraJ mám v plánu jet do Dráčiku! :D

• Citovat
  • Upravit
15814
20.7.14 15:09

U nás je mají i stánkaři, holka včera kupovala pytlíček 300 ks za třicet korun. a měli i nějaké za dvacku, ale to jsem si zas nevšimla, kolik kousků v tom bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.14 15:12

@sagina a kdyby to náhodou už měla tak jí nebude vadit, že je dostala znovu, že jo? Pochopila jsem, že je velká spotřeba těch gumiček, takže by se jí to vlastně mohlo hodit.

• Citovat
  • Upravit
8523
20.7.14 15:13
@sagina píše:
U nás je mají i stánkaři, holka včera kupovala pytlíček 300 ks za třicet korun. a měli i nějaké za dvacku, ale to jsem si zas nevšimla, kolik kousků v tom bylo.

Známá mi říkala, že prej je maj mít i v Kiku, ale byla jsem ve dvou a nikde jsem je neviděla. U Vietnamců jsem koukala jenom u jedněch a taky nic.
Ale já teď právě objednala na Aukru, balíček po 500 kusech asi za 39 Kč. Tak jsem vzala celých 10 balíčků, co tam měli. :oops: Jen doufám, že nebudou moc praskat, když jsou tak levný.
Už se nám třikrát s holkou stalo, že jí praskla gumička v těch složitějších náramkách ještě než je sundala ze stavu, takže se celej náramek rozpadl. Což bylo docela blbý, když se s tím piplala takovu dobu.
Ale zas za ty prachy - nekup to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.7.14 15:14
@Anonymní píše:
@sagina a kdyby to náhodou už měla tak jí nebude vadit, že je dostala znovu, že jo? Pochopila jsem, že je velká spotřeba těch gumiček, takže by se jí to vlastně mohlo hodit.

Pokud ji to baví, tak gumiček není nikdy dost. :lol:

Hodně se to teď mezi dětma rozšiřuje, takže počítám, že až půjdou do školy, že to tam pojede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
20.7.14 15:15

Vybarvovací obrázky podle čísel - v tomto věku i složitější, zažehlovací korálky Hama, vyškrabávací obrázky. Pokud má ráda společenské hry tak třeba nějakou hru - ale pokud nevíš co má doma, tak to jde těžko odhadnout, stejně jako třeba hru na počítač nebo tak. Nebo puzzle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová