Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pojďme si popovídat o našich štěstíčkách ![]()
Já na to své teprve čekám
, jsem v 1.trimestru, a doufám že všechno dopadne dobře ![]()
Jsem tu..
Tomu mýmu štěstí je 8 a půl měsíců, leze, sedí a je to pár dní co si začal stoupat..no mazec..brala bych zpátky to mimi co leželo kam sem ho dala..:-D
Já se teď jakožto,,čerstvě'' těhotná potácím s velkým nechutenstvím…je mi pořád zle a nemám vubec chut na jidlo, ale mam hlad
, tak aspon neco do sebe s donucenim sem tam nacpu. Ale nezvracím, tak aspon neco, snad ani nezacnu ![]()
Už jsem se dneska trošku dívala na výběr jména…a pár si jich označila v kalendáři ![]()
Spíš se ted snazim projit 1.trimestrem v poradku, jelikoz jsem mela krvaceni.
@Leniczka23 Ahoj. Tak, to je krásný, máš šikovný dítko
Je to fajn, no. Malou položím, kam chci a furt tam je, ale stejně se těším, až se více pohybovat
Jsou nám teprve 3,5 měsíce
@scentini píše:
@EllaKouskova ty jo, to te obdivuju
Neni zadny obdiv
@EllaKouskova Ahojky, druhé? Gratuluji
Máš hezké jméno. Mé šťístko se taky takhle jmenuje ![]()
@šuji Měla jsem to podobně, neměla jsem ani hlad. Už tak jsem dost hubená a ještě jsem v prvním trimestru zhubla (a to jsem vůbec nezvracela). Přibírat jsem opravdu začala až ve 4. měsíci a velice pomalučku. Teď jsem ve 36tt a mám 15 kg nahoře, takže je to ideální. A krvácela jsem 3×, vždycky okolo data, kdy mi měli přijít měsíčky, může se to stát.
Jinak zdravím mladé maminky, mně je 20 a čekáme první miminko.
@šuji Ahoj. No, to buď ráda, že to máš takhle. Já od 2 měsíce, až do 5.ho prozvracela celý ráno, odpoledne a někdy i večer, byla to opravdu chuťovka
Co by jsi chtěla nejvíc? Holčičku nebo chlapečka?