Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta333 Nemáš zač
Joo hormony jsou sviňuchy
Muž mi celkem nedávno řekl, že jsem byla chvílema fakt na facku a jako musím mu dát za pravdu. Ale ještě, že jsem měla dost soudnosti na to abych důležitá rozhodování a řešení vztahu nechala na později a dobře jsem udělala. Nic jsem neztratila, soustředila jsem se na dcerku a dělám to vždycky když je mi mizerně, a hnedka je mi líp ![]()
@simonka07 páání gratulace ke dvojčátkům!!! Máš můj obrovský obdiv! ![]()
@EllaKouskova já bych dvě děti tak blízko sebe nezvládla.
Jinak holky je mi 21 a mám 3 měsíční dcerku Sofii Anny. A žijeme s malou samy.
@Lithien Taky bych už potřebovala mít tu radost u sebe, protože jinak mě ty moje šílený myšlenky zabijou, věřím, že by se to tím všechno spravilo
neměla bych totiž čas na nějaký přemýšlení
![]()
@scentini píše:
@EllaKouskova já bych dvě děti tak blízko sebe nezvládla.
Jinak holky je mi 21 a mám 3 měsíční dcerku Sofii Anny. A žijeme s malou samy.
A jak to zvládáš sama???
@Aneta100 jo dobře kolikrát si říkám, že je nám takhle líp. S ním by jsme takovou pohodu neměly.
@scentini píše:
@Aneta100 jo dobře kolikrát si říkám, že je nám takhle líp. S ním by jsme takovou pohodu neměly.
To si říkám taky, ale já bych to finančně neutáhla sama a neměli by jsme, kde byt, takže musím…
@simonka07 tak to je super
,me zatim nic moc…velke nechutenstvi a nevolnosti, ale bez zvracení tak snad nedorazí
ted se mi pred chvili udelalo po dlouhe dobe lepe a najedla jsem se snad nejvic za posledni tri dny…mohlo by se to uz zlepsit trvale, ale radsi s tim nepocitam
kazdopadne jsem uplne slaba a mota se mi hlava, beru velke davky utrogestanu, nejlip mi je kdyz nic nedelam, ale uz jsem preležená ![]()
@simonka07 moc moc děkuji, hlavně ať je moje dcerka zdravá a všechno zvládneme.