Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Den blbec. Možná i víc, protože to, co se dnes mě děje, to je hnus.. Ráno sem našla holku s mastičkou. Na ní kolem ní, všude. 2 minuty se člověk nekouká a tohle. Pak mi ta druhá spadla z patra, nakonec jí nic nebylo. S nervem v žaludku sem si ani oběd nedala. Utekla hodinka, příjdu do kuchyně a.. Vytekla mi pračka. Stres. Chlapovi se nemůžu dovolat, naštěstí sousedi pod námi nepřišli, tak doufám že nic, ale taky mohou čekat, až na chlapa. Následně na to se holky dostali k roteru a dávala sem to dohromady jakou dobu. Nejedla sem, nemůžu, mám bolavý žaludek. Malá si sundala plínu a počůrala se. Co se mi dnes ještě stane?!?
![]()
@Kies to je drsný ![]()
Když mám takový den já, tak si říkám a věřím, že jakmile usnu, tak to skončí-tak dneska brzy do postele a zítra pravou ![]()
@Burj Chalifa Nestraš. Dostat to mám koncem týden ![]()
@Kies Jo, tak to by mě musel vyhodit. Bydlíme u jeho matky a o to horší to je. I když ona odjela na chalupu..
Dodám. Asi 5krát sem dnes luxovala a celkově uklízela. Jak to u nás vypadá? Jako v tanku.
Taky by se ti mohlo stát to, že někdo zazvoní a jak otevřeš, tak venku bude stát malinkatá smrtka a sdělí ti, že si jde pro tvýho křečka. Vynadáš jí a zabouchneš jí dveře před nosem. Za pár minut zase zvonek, otevřeš a tam stojí velká ta s tou kosou a ta malá stojící vedle ní ukazuje na tebe prstem a řve: mamíííí, to je vona ![]()
Příspěvek upraven 16.07.14 v 19:25
Prosím tě, moc si to bereš
základem je pořádně se najíst, hned bude vše veselejší. na začátku jsem čekala nějakou tragédii, toto jsou jen drobnosti. mastička předpokládám, že nebyla zdraví škodlivá, tak se holt dítě trochu promastilo. ten pád je nepříjemný, ale když je bez následků, tak OK. pračka teda na radosti ze života nepřidá. ale co s tím už teď naděláš? holt maximálně sousedům zaplatíte malíře, případně to půjde z pojištění domácnosti, pokud ho máte.
@Halamka já bych se tomu chlapovi snad ani nedivila
![]()
Příspěvek upraven 16.07.14 v 19:25
@nozu Ono je nejhorší na tom to, že bydlíme u tchýně a ta je teď pryč. Jestli to proteklo, dá mi to plně sežrat.