Mladé maminky 20-25.rok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
17.7.14 16:48
@Šmušmu píše:
@šuji Měla jsem to podobně, neměla jsem ani hlad. Už tak jsem dost hubená a ještě jsem v prvním trimestru zhubla (a to jsem vůbec nezvracela). Přibírat jsem opravdu začala až ve 4. měsíci a velice pomalučku. Teď jsem ve 36tt a mám 15 kg nahoře, takže je to ideální. A krvácela jsem 3×, vždycky okolo data, kdy mi měli přijít měsíčky, může se to stát.
Jinak zdravím mladé maminky, mně je 20 a čekáme první miminko.

Taky zdravím :) Gratuluji. A copak čekáš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 16:49
@EllaKouskova píše:
Neni zadny obdiv

Ale ano, ve 20ti se starat o 2 děti není žádná legrace, hlavně finančně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.7.14 16:49

@Aneta100 já doufám že se mi zvracení vyhne :). Nejvíc chci hlavně donosit a porodit zdravé mimčo :lol:, chtěla bych mít kluka i holčičku…ale když se mám přiznat tak chci mít jistotu v holčičce a tak bych byla ráda jako první za ní, ale přítel si zas přeje syna..takže at je to jedno nebo druhé je to jedno, hlavně at je zdravé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 16:51
@šuji píše:
@Aneta100 já doufám že se mi zvracení vyhne :). Nejvíc chci hlavně donosit a porodit zdravé mimčo :lol:, chtěla bych mít kluka i holčičku…ale když se mám přiznat tak chci mít jistotu v holčičce a tak bych byla ráda jako první za ní, ale přítel si zas přeje syna..takže at je to jedno nebo druhé je to jedno, hlavně at je zdravé :palec:

Taky jsem chtěla odzačátku holčičku a přítel zase kluka. Ale jakmile jsem mu ve 21tt zavolala, že máme Ellinku, robrečel se mi do telefonu :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.7.14 16:58

@Aneta100 jee tak to je pěkné :palec:. Já tak nějak cítím, že to bude stejně kluk jako buk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
17.7.14 17:00

@Aneta100 jmeno dcery Ella ja jsem Eliska a zatim se staram spis o to abych prvni nepozvracela nez se druhy narodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 17:01
@šuji píše:
@Aneta100 jee tak to je pěkné :palec:. Já tak nějak cítím, že to bude stejně kluk jako buk :D

Matka to vždy vycítí :D A kolikátý týden jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 17:02
@EllaKouskova píše:
@Aneta100 jmeno dcery Ella ja jsem Eliska a zatim se staram spis o to abych prvni nepozvracela nez se druhy narodi

Tak to jo :) A kolik je Ellince? Už chápe, že bude mít sestřičku nebo bratříčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
17.7.14 17:05

Ahoj, můžu se přidat? :) Je mi 24 a čekám dvojčata. Jsme nadšení, protože mě tlačí čas.. a náš malý bude mít hned sourozence a (snad) parťačky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 17:06
@simonka07 píše:
Ahoj, můžu se přidat? :) Je mi 24 a čekám dvojčata. Jsme nadšení, protože mě tlačí čas.. a náš malý bude mít hned sourozence a (snad) parťačky. :mavam:

Ahoj, jasně, že můžeš ;) Dvojčátka? To jekráááásný :D :) Jé, kolik je malýmu? Jinak gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.7.14 17:07

Ahoj pokud to nevadí, ráda se přídám. Je mi 21 a čekáme první. Dnes jsem 15+2. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.7.14 17:07

@Aneta100 ještě to doktor nepoznal jistě, podle menstruace to brát nemůžeme-byla hodně nepravidelná, tak mi v pondělí říkal že to vypada na 5tt ale ja osobně si myslím ze to byl 7tt, tuším totiz kdy k oplodneni doslo ;) při další návštěvě uvidíme více :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 17:08
@Markéta333 píše:
Ahoj pokud to nevadí, ráda se přídám. Je mi 21 a čekáme první. Dnes jsem 15+2. :)

Ahoj Maky, jen se k nám přidej ;) Gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 17:10
@šuji píše:
@Aneta100 ještě to doktor nepoznal jistě, podle menstruace to brát nemůžeme-byla hodně nepravidelná, tak mi v pondělí říkal že to vypada na 5tt ale ja osobně si myslím ze to byl 7tt, tuším totiz kdy k oplodneni doslo ;) při další návštěvě uvidíme více :palec:

Tak držím palečky, ať je to 7tt, aspoň ti to rychleji uteče :) Já, když jsem zjistila, že jsem těhotná byla jsem v 6tt a už jsem se nemohla dočkat :D A radím ti dobře, užívej si každou chvilku těhotenství, uteče to rychle! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.7.14 17:11

@simonka07 juuu dvojčátka :srdce: gratuluji, vždycky se mi líbila představa dvojčátek :), ale v obou rodinách nikdo nikdy neměl dvojčata takže jsem počítala s tím, že mě se to vyhne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová