Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šmušmu píše:
@šuji Měla jsem to podobně, neměla jsem ani hlad. Už tak jsem dost hubená a ještě jsem v prvním trimestru zhubla (a to jsem vůbec nezvracela). Přibírat jsem opravdu začala až ve 4. měsíci a velice pomalučku. Teď jsem ve 36tt a mám 15 kg nahoře, takže je to ideální. A krvácela jsem 3×, vždycky okolo data, kdy mi měli přijít měsíčky, může se to stát.
Jinak zdravím mladé maminky, mně je 20 a čekáme první miminko.
Taky zdravím
Gratuluji. A copak čekáš? ![]()
@EllaKouskova píše:
Neni zadny obdiv
Ale ano, ve 20ti se starat o 2 děti není žádná legrace, hlavně finančně ![]()
@Aneta100 já doufám že se mi zvracení vyhne
. Nejvíc chci hlavně donosit a porodit zdravé mimčo
, chtěla bych mít kluka i holčičku…ale když se mám přiznat tak chci mít jistotu v holčičce a tak bych byla ráda jako první za ní, ale přítel si zas přeje syna..takže at je to jedno nebo druhé je to jedno, hlavně at je zdravé ![]()
@šuji píše:
@Aneta100 já doufám že se mi zvracení vyhne. Nejvíc chci hlavně donosit a porodit zdravé mimčo
, chtěla bych mít kluka i holčičku…ale když se mám přiznat tak chci mít jistotu v holčičce a tak bych byla ráda jako první za ní, ale přítel si zas přeje syna..takže at je to jedno nebo druhé je to jedno, hlavně at je zdravé
Taky jsem chtěla odzačátku holčičku a přítel zase kluka. Ale jakmile jsem mu ve 21tt zavolala, že máme Ellinku, robrečel se mi do telefonu
![]()
@Aneta100 jee tak to je pěkné
. Já tak nějak cítím, že to bude stejně kluk jako buk ![]()
@Aneta100 jmeno dcery Ella ja jsem Eliska a zatim se staram spis o to abych prvni nepozvracela nez se druhy narodi
@šuji píše:
@Aneta100 jee tak to je pěkné. Já tak nějak cítím, že to bude stejně kluk jako buk
Matka to vždy vycítí
A kolikátý týden jsi?
@EllaKouskova píše:
@Aneta100 jmeno dcery Ella ja jsem Eliska a zatim se staram spis o to abych prvni nepozvracela nez se druhy narodi
Tak to jo
A kolik je Ellince? Už chápe, že bude mít sestřičku nebo bratříčka?
Ahoj, můžu se přidat?
Je mi 24 a čekám dvojčata. Jsme nadšení, protože mě tlačí čas.. a náš malý bude mít hned sourozence a (snad) parťačky. ![]()
@simonka07 píše:
Ahoj, můžu se přidat?Je mi 24 a čekám dvojčata. Jsme nadšení, protože mě tlačí čas.. a náš malý bude mít hned sourozence a (snad) parťačky.
Ahoj, jasně, že můžeš
Dvojčátka? To jekráááásný
Jé, kolik je malýmu? Jinak gratuluji ![]()
Ahoj pokud to nevadí, ráda se přídám. Je mi 21 a čekáme první. Dnes jsem 15+2. ![]()
@Aneta100 ještě to doktor nepoznal jistě, podle menstruace to brát nemůžeme-byla hodně nepravidelná, tak mi v pondělí říkal že to vypada na 5tt ale ja osobně si myslím ze to byl 7tt, tuším totiz kdy k oplodneni doslo
při další návštěvě uvidíme více ![]()
@Markéta333 píše:
Ahoj pokud to nevadí, ráda se přídám. Je mi 21 a čekáme první. Dnes jsem 15+2.
Ahoj Maky, jen se k nám přidej
Gratuluji ![]()
@šuji píše:
@Aneta100 ještě to doktor nepoznal jistě, podle menstruace to brát nemůžeme-byla hodně nepravidelná, tak mi v pondělí říkal že to vypada na 5tt ale ja osobně si myslím ze to byl 7tt, tuším totiz kdy k oplodneni doslopři další návštěvě uvidíme více
Tak držím palečky, ať je to 7tt, aspoň ti to rychleji uteče
Já, když jsem zjistila, že jsem těhotná byla jsem v 6tt a už jsem se nemohla dočkat
A radím ti dobře, užívej si každou chvilku těhotenství, uteče to rychle! ![]()
@simonka07 juuu dvojčátka
gratuluji, vždycky se mi líbila představa dvojčátek
, ale v obou rodinách nikdo nikdy neměl dvojčata takže jsem počítala s tím, že mě se to vyhne ![]()