Jak u vás probíhalo randění?

55
16.7.14 20:19

Jak u vás probíhalo randění ?

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak u vas probihalo po rozchodu nove randění…kdy byl první polibek, sex, jak probíhalo vaše první, druhé, třetí setkání..kdy bylo první obejmutí a tak podobně…co jste treba s dotycnym delali pri prvnim a dalsim setkani…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
16.7.14 20:29

Jéééj…já randila po rozchodu naposledy v šestnácti, a tam první…no skoro všechno proběhlo v dost rychlém sledu za sebou, řekla bych tak za hodinu :lol:
ale to ti asi moc nepomůže…já jen, že mě ta otázka pobavila, když si vzpomenu, jak bezstarostně jsem to brala a jak to šlo vlastně samo…co nad tím nepřemýšlet a vzít to tak jak to přijde? Prostě to neřešit jakože na třetí schůzce první pusa, na desáté sex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
16.7.14 20:31

@Vrtulkaa Tak u nás to šlo trošku rychle :mrgreen:, seznámili jsme se přes kamarádku a dva dny po seznámení jsme šli na oběd a pak jsem za ním chodila skoro každý den do práce. První sex byl cca po 3 týdnech, první pusa asi čtvrtý den a po 4 měsících jsme spolu bydleli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.7.14 20:34

To chapu..ale my se vidime jen jednou za tyden…videli jsme se dvakrat…tak se jen ptam jak to u vas probihalo…vim, ze je lepsi nic neplanovat ani neresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.14 20:37

Ahoj radši anonymně
sesli jsme se ve Stromovce já tehdy syna rok a půl sebou on bezdětný. Procházeli jsme se a když syn usnul v kočárku tak jsme na placku roztahli deku. Celou dobu jsme si povídali a když se syn probudil tak mi dal první pusu. Pozdě odpoledne jsme se rozloučili a dohodli se na druhý den. Večer nás pozval k sobě na snídani s tím, že pak pujdem ven no už jsme ven nedošli :mrgreen: syn usnul a byl první sex. Je to 4 roky a z toho jsme tři manželé.
Moc rád všude říká, že ho sbalil syn :mrgreen: a mě k tomu musel přibrat :cert:

• Citovat
  • Upravit
55
16.7.14 20:40

Taky hezký zážitek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.7.14 20:43

Jé to už je tak dlouho, že jsem zapomněla :D.
Ale nedávno jsem manželovi říkala, že by jsme mohli někam na rande.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.7.14 20:51

@Vrtulkaa
Chtĕla jsem se vyhnout láskobolu a proto jsme udržovali jen čistĕ mileneckÿ vztah bez očekávání, ale nakonec jsme v sobĕ našli zalíbení i v citové oblasti a po relativnĕ krátké dobĕ jsme se k sobĕ sestĕhovali, máme plánované miminko a jsme manželé :D
Je to dva a půl roku co jsme se poprvé seznámili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.7.14 20:55

Jee, tak to je super, moc vam to preju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
16.7.14 21:00
@Vrtulkaa píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak u vas probihalo po rozchodu nove randění…kdy byl první polibek, sex, jak probíhalo vaše první, druhé, třetí setkání..kdy bylo první obejmutí a tak podobně…co jste treba s dotycnym delali pri prvnim a dalsim setkani…dekuji

J8 jsem asi divná, ale jako podle zdejších odpovědí budeš randit? Přeci má randění a vztah probíhat intuitivně, spontánně nebo už si to špatně pamatuju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.14 21:01

Seznámení přes internet - jedna jediná společná známá (později zjištěná :lol: )
První sex tři měsíce po seznámení a tento týden bylo sedmé výročí svatby a za pár dní bude deset let od seznámení :lol:
a samozřejmě - dvě naše krásné zdravé a šikovné děti - páreček :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3172
16.7.14 21:36
@Anonymní píše:
Ahoj radši anonymně
sesli jsme se ve Stromovce já tehdy syna rok a půl sebou on bezdětný. Procházeli jsme se a když syn usnul v kočárku tak jsme na placku roztahli deku. Celou dobu jsme si povídali a když se syn probudil tak mi dal první pusu. Pozdě odpoledne jsme se rozloučili a dohodli se na druhý den. Večer nás pozval k sobě na snídani s tím, že pak pujdem ven no už jsme ven nedošli :mrgreen: syn usnul a byl první sex. Je to 4 roky a z toho jsme tři manželé.
Moc rád všude říká, že ho sbalil syn :mrgreen: a mě k tomu musel přibrat :cert:

krásný :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
16.7.14 21:40

Znali jsme se nejakych 5 let a kamaradili jsme spolu. Nikdy mi jako chlap nic nerikal. Az najednou prislo na to, ze je cerstve rozvedeny, ja zrovna taky nikoho nemela. Zjistila jsem, ze je to krasny, chytry a zabavny chlap. Bydleli jsme v te dobe od sebe 100 km a vidali jsme se o vikendech. Poprve jsme spolu spali po 2 mesicich. A randit jse chodili predevsim do prirody. Sestehovali jsme se po roce a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.14 21:47

Ty jo, ani neviem, ale koncom ledna sme sa zoznamili, prva pusa hadam po tyzdni, sex sa nepamatam, ale ked ma prvykrat chcel chytit za zadok skoro dostal po papuli, a to uz bolo po tej puse :think: no a o velikonocich ma neoficialne ziadal o ruku… v kvetnu naozaj a tot tento mesiac vyslo siedme vyrocie svadby… brali sme sa tyzden pred „polrocnym vyrocim“ zoznamenia :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.14 21:51

Ale vlastne kecam… po rozchodu som sa zalaskovala do kolegu, ucil ma jazdit na kolieskovych korculiach, planovali sme skocit s padakom, chodil so mnou na nakupy, masiroval ma unho doma… vo vsetkej pocestnosti… prva pusa ma zo zalaskovania vyliecila :mrgreen: a ja na nu tak cakala :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová