Mladé maminky 20-25.rok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
17.7.14 18:14
@šuji píše:
@Aneta100 Rostík bude jenom kdyz bude malý :) az vyroste tak to bude prece Rosťa - me teda Rosťa dětský neprijde, naopak se mi líbí. :lol: ale je to vec nazoru :palec: stejne se bude jmenovat beztak uuuuplne jinak nez moznosti co jsem napsala :lol:

To je jasný :) To jsem zvědavá, jaký bude koenčný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.7.14 18:14

@Lithien :palec:
@Aneta100 mám sedmitýdenní holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
17.7.14 18:15

Termín mám v září :) 17.9 :) V březnu mi bylo 20 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
@Kate92 píše:
@Lithien :palec:
@Aneta100 mám sedmitýdenní holčičku :)

Jůůůů :) A jak se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233

@Aneta100 Ze začátku jsem se těšila jak malá, pak to postupem času opadlo, (s počínající krizí ve vztahu jsem ho až chvílema nechtěla), ale teď se zase srovnávám s myšlenkou, že prcek za to nemůže a že vlastně je tu proto, aby mě popřípadě nám dělal radost… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.7.14 18:16

@Aneta100 já jsem Káťa a příští týden mi bude 22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
@Mišalí píše:
Termín mám v září :) 17.9 :) V březnu mi bylo 20 :mrgreen:

Gratuluji :) Mé 20cet taky bylo v březnu :) Malá se narodila 31.3. 2014, takže taky dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396

@šuji Já jsem si cítila, že to bude kluk asi do 18 tt (nechtěla se na UTZ vůbec ukázat) a jak jsem se pletla :D Fakt jsem o tom do té doby byla skálopevně přesvědčená :D Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 18:18
@Markéta333 píše:
@Aneta100 Ze začátku jsem se těšila jak malá, pak to postupem času opadlo, (s počínající krizí ve vztahu jsem ho až chvílema nechtěla), ale teď se zase srovnávám s myšlenkou, že prcek za to nemůže a že vlastně je tu proto, aby mě popřípadě nám dělal radost… :)

Já to měla úplně stejný! Věděla jsem, že tím vše ztratím, ale bylomi to jedno, hlavně aby se narodila zdravé a to se stalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
17.7.14 18:19
@Markéta333 píše:
@Aneta100 Ze začátku jsem se těšila jak malá, pak to postupem času opadlo, (s počínající krizí ve vztahu jsem ho až chvílema nechtěla), ale teď se zase srovnávám s myšlenkou, že prcek za to nemůže a že vlastně je tu proto, aby mě popřípadě nám dělal radost… :)

Byla jsem na tom jeden čas stejně :) ale když jsem byla těhotná a byla krize tak jsem si řekla, že teď to řešit nebudu, že teď se budu soustředit na sebe a na dceru a až potom budu řešit nějakýho chlapa co mi štve… a teď můžu říct, že to y bylo to nejlepší rozhodnutí… nejen, že časem se všechno mezi mnou a partnerem vyřešilo ale i já jsem si ušetřila spousty nervů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.7.14 18:20

@Lithien tak to je vtipné :) tak jsem zvědavá jestli se taky mílím, ale mě by teda vubec nevadilo kdyby to nakonec byla holcicka, ba naopak :srdce: a děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 18:20
@Kate92 píše:
@Aneta100 já jsem Káťa a příští týden mi bude píše: Více

To je fajn :) A, co malá všechno dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
17.7.14 18:22
@šuji píše:
@Lithien tak to je vtipné :) tak jsem zvědavá jestli se taky mílím, ale mě by teda vubec nevadilo kdyby to nakonec byla holcicka, ba naopak :srdce: a děkuju :palec:

Je mi to jasný :) Mě to bylo asi tak nějak jedno, muž si přál holčičku. A já si teď neumím představit, že bychom meli chlapečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.7.14 18:25

@Aneta100 @Lithien Děkuji oběma za názor, je fajn zjistit, že v tom nejsem sama… :) nejvíc mě štvou asi ty hormony, protože kvůli nim nemůžu racionálně myslet a proto radši nechávám případná rozhodnutí atp. na někdy jindy, protože tuším, že by mě to pak mohlo mrzet a třeba už by se to nedalo vrátit zpátky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
17.7.14 18:25

@Aneta100 @šuji děkuju moc :) moje maminka je z dvojčat, tak se mě to nevyhnulo. malému bude teprve půl roku, ale i když vím, do čeho se ženu, a že to nemusí být mnohdy lehké, jsem jak v sedmém nebi. asi tak bych to popsala. obavy jsem hodila za hlavu, protože pro mě jsou požehnáním.

zatím toto těhotenství prožívám, oproti prvnímu, parádně.. žádné problémy ani celodenní nevolnosti. snad to tak půjde dál. :dance: jak se daří v těhotenství vám? :)

Příspěvek upraven 17.07.14 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová