Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aneta100: My budeme mít Mirečka, po tatínkovi.:) a jakpak se jmenuje ta tvoje holčička?
a co porod?? ![]()
@Lucík33 My máme Ellinku
Porod? Já, ani nevěděla, že rodím teda na konci, už pak jo
Ale seběhlo se to, tak rychle, že jsem se nestačila bát
Měla jsem císaře, malá byla prdelkou napřed :-/ Ale jinak ten okamžik nezapomenutelný
Zotavování, už je teda horší, ale když se pak koukneš, na prdelku, tak zapomeneš ![]()
@Aneta100: Jéé to te krásný jméno
Tak to jsi se měla, že to bylo rychlé. Já teď mám nařízený klidový režim, doktorka mi řekla, že mám o trošku zkrácený čípek. Tak se snažím ležet, ale jednou denně jdu se psem, sice asi 100metrů, ale snad to nevadí. Nejvíc se bojím toho, aby mě doktorka neposlala do nemocnice. Mam z nich úplně hrůzu.
. Doufám, že bude vše ok
. Ale pro toho malého drobečka udělám cokoliv! ![]()
@Borůvka16 píše:
@Isinka1 Pocházím ze Sokolova, ale teď s přítelem bydlíme v Ústí nad LabemJen mě to tak trklo, že jsou tu samé Pražandy
Mě je naštěstí celou dobu dobře, teď mě akorát navštívily kvasinky, ale už jsem víceméně v pohodě a jinak celou dobu nic. Nezvracela jsem ani jednou, takže si docela „pískám“. I když to porovnám se švagrovou, která každým dnem bude rodit a je chudák úplně hotová. Nemít to břicho, tak snad jedu i stanovat
Nu paradicka, to je dobře, ze se cítís dobře ![]()
To ja mela taky tak, kdyby mi nerostou bříško, tak jsem ani nevěděla, ze jsem v Tom
(kromě těch prvních 20tt zvracení, to byl očistec) ale paaaaak to byla paráda. A i porod super. Už se těším až nám preferujes o tom svým milackovi
a kdyze čekas? ![]()
@Aneta100
Cauky. Jo zuby, to říkali všichni…zatím nic
jen ať tam ještě zůstanou ![]()
Tak jak to jde s tchýni? Nějaká změna ![]()
@Isinka1 Já právě nezvracela ani na začátku
takže me doktorka léčila na všechno možný a těhotenství objevili az v 9.týdnu.. aspoň mi ten první trimestr rychleji utekl ![]()
Ted jsem 25+2 a termín nám vychází na 14.prosince ![]()
@Isinka1 Ja, uz tam nejezdim. Mala jede sama s tatou
Ale, jelikoz se mi strasne styskalo, tak to na priste musim vydržet, treba to bude fajn ![]()