Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BABIES píše:
@Lithien nejsi z UK??? @Aneta100 jmenuje se Lilyno ja myslela, ze ma na to cas, alespon do dvou let
a co tvoje holcicka?
Holky jsou vždycky nepřed
Malá má 3,5 měsíce a je zatím strašně hodná. Ona i klidně vydrží pokakaná celou noc a ještě se směje
Takže jsem spokojená ![]()
@Aneta100 pěkné jméno
a jak jste se s přítelem/manželem dohodli na jméně? Bylo to těžké?
@Aneta100 to moje byla/je taky, hraje si sama, rozumi, kdyz ji reknu ne a vzdycky toho necha. Ale kdyz ji ted neco vezmu, tak silene jeci
uzivej si to ![]()
@Aneta100 Neboj, na to přijde
Ta naše kočka na to přišla během dvou dní a od tý doby je to pořád tak, že se otočí, ta 10 minut řev, tak jí otočím zpátky a šup znovu ![]()
No zoubky jsou teda slast… nečekala jsem to takhle brzo!!! Kolik je tvé holčičce?
@Aneta100 píše:
Holky jsou vždycky nepřed![]()
Malá má 3,5 měsíce a je zatím strašně hodná. Ona i klidně vydrží pokakaná celou noc a ještě se směje
Takže jsem spokojená
Jé tak to ta naše jak si cvrnkne do plenky tak musí být okamžitě přebalená
Je to taková estétka ![]()
@šuji píše:
@Aneta100 pěkné jménoa jak jste se s přítelem/manželem dohodli na jméně? Bylo to těžké?
Dohodli/nedohodli
Zkrátka jsem řekla, že chci Ellinku a nebo Nellinku
A tak mi řekl, že raději Ellu
Kdyby to byl kluk, tak by jsme se hádali do teď. Jelikož on by chtěl, aby se kluk jmenoval po něm (Zdeněk), jenže mě se to jméno nelíbí a nemám ráda, když se děti jmenujou po rodičích, nebo spíš mi to nic neříká.
@BABIES píše:
@Aneta100 to moje byla/je taky, hraje si sama, rozumi, kdyz ji reknu ne a vzdycky toho necha. Ale kdyz ji ted neco vezmu, tak silene jeciuzivej si to
Taky dobrý, mám se na co těšit ![]()
@Lithien píše:
@Aneta100 Neboj, na to přijdeTa naše kočka na to přišla během dvou dní a od tý doby je to pořád tak, že se otočí, ta 10 minut řev, tak jí otočím zpátky a šup znovu
No zoubky jsou teda slast… nečekala jsem to takhle brzo!!! Kolik je tvé holčičce?
3,5 měsíce. Na zoubky máme snad ještě čas ![]()
@Aneta100 heh
takže ještěže to byla holka co
, jsem zvědavá jak bude výběr jmen probíhat u nás
snad najdem kompromis aby jsme byli oba spokojení ![]()
@šuji píše:
@Aneta100 hehtakže ještěže to byla holka co
, jsem zvědavá jak bude výběr jmen probíhat u nás
snad najdem kompromis aby jsme byli oba spokojení
Já jsem se právě do 5 měsíce modlila, aby to byla holka
A chcete typicky české jméno, nebo cizí?
@EllaKouskova píše:
@Aneta100 19 mesicu
Tak to je dobrý
To, už vnímá ![]()
@Aneta100 Tak my jsme jen o měsíc starší!
Já jsem si taky říkala, že máme času dooost a dooost… no a ono očividně ne ![]()
Koukám, že mají holky naše hodně podobná jména
Mimochodem my jsme jméno pro chlapečka taky netušili takže jsem ráda, že se nám doopravdy narodila holčička ![]()
@Aneta100 nejspíše české, od doby kdy jsem těhotná jsme se o jménech ještě nebavili tak neznám jeho aktuální názor
akorát vím, že když jsem mu dříve řekla, že syn by mohl být po něm-Tomáš tak moc nadšený nebyl. Takže po něm asi ne, pak se mi líbilo Lukáš ale tak se jmenuje jeho bratr takže to taky nemůže být
musela jsem začít hledat něco uplne jineho, momentalne se mi pro kluka libi Rosťa, Ondra, Jirka atd…a pro holčičku bych chtela Marketku nebo Natalku, Naty me tedka chytla víc
ale jak do dopadne doopravdy, buh vi
![]()