Mladé maminky 20-25.rok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
17.7.14 17:37
@BABIES píše:
@Lithien nejsi z UK??? @Aneta100 jmenuje se Lily :) no ja myslela, ze ma na to cas, alespon do dvou let :)a co tvoje holcicka?

Holky jsou vždycky nepřed :D ;) Malá má 3,5 měsíce a je zatím strašně hodná. Ona i klidně vydrží pokakaná celou noc a ještě se směje :D Takže jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.7.14 17:40

@Aneta100 pěkné jméno :palec: a jak jste se s přítelem/manželem dohodli na jméně? Bylo to těžké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
17.7.14 17:41

@Aneta100 to moje byla/je taky, hraje si sama, rozumi, kdyz ji reknu ne a vzdycky toho necha. Ale kdyz ji ted neco vezmu, tak silene jeci :oops: uzivej si to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
17.7.14 17:42

@Aneta100 Neboj, na to přijde :D Ta naše kočka na to přišla během dvou dní a od tý doby je to pořád tak, že se otočí, ta 10 minut řev, tak jí otočím zpátky a šup znovu :D
No zoubky jsou teda slast… nečekala jsem to takhle brzo!!! Kolik je tvé holčičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806

@Aneta100 19 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396

@BABIES Nn nejsem ;) Pročpak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
17.7.14 17:43
@Aneta100 píše:
Holky jsou vždycky nepřed :D ;) Malá má 3,5 měsíce a je zatím strašně hodná. Ona i klidně vydrží pokakaná celou noc a ještě se směje :D Takže jsem spokojená :)

Jé tak to ta naše jak si cvrnkne do plenky tak musí být okamžitě přebalená :D Je to taková estétka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 17:48
@šuji píše:
@Aneta100 pěkné jméno :palec: a jak jste se s přítelem/manželem dohodli na jméně? Bylo to těžké?

Dohodli/nedohodli :D Zkrátka jsem řekla, že chci Ellinku a nebo Nellinku :D A tak mi řekl, že raději Ellu :D Kdyby to byl kluk, tak by jsme se hádali do teď. Jelikož on by chtěl, aby se kluk jmenoval po něm (Zdeněk), jenže mě se to jméno nelíbí a nemám ráda, když se děti jmenujou po rodičích, nebo spíš mi to nic neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 17:49
@BABIES píše:
@Aneta100 to moje byla/je taky, hraje si sama, rozumi, kdyz ji reknu ne a vzdycky toho necha. Ale kdyz ji ted neco vezmu, tak silene jeci :oops: uzivej si to :mrgreen:

Taky dobrý, mám se na co těšit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 17:50
@Lithien píše:
@Aneta100 Neboj, na to přijde :D Ta naše kočka na to přišla během dvou dní a od tý doby je to pořád tak, že se otočí, ta 10 minut řev, tak jí otočím zpátky a šup znovu :D
No zoubky jsou teda slast… nečekala jsem to takhle brzo!!! Kolik je tvé holčičce?

3,5 měsíce. Na zoubky máme snad ještě čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.7.14 17:51

@Aneta100 heh :D takže ještěže to byla holka co :mrgreen:, jsem zvědavá jak bude výběr jmen probíhat u nás 8) snad najdem kompromis aby jsme byli oba spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 17:53
@šuji píše:
@Aneta100 heh :D takže ještěže to byla holka co :mrgreen:, jsem zvědavá jak bude výběr jmen probíhat u nás 8) snad najdem kompromis aby jsme byli oba spokojení :palec:

Já jsem se právě do 5 měsíce modlila, aby to byla holka :D A chcete typicky české jméno, nebo cizí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.14 17:54
@EllaKouskova píše:
@Aneta100 19 mesicu

Tak to je dobrý :) To, už vnímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
17.7.14 17:57

@Aneta100 Tak my jsme jen o měsíc starší! :D Já jsem si taky říkala, že máme času dooost a dooost… no a ono očividně ne :think:
Koukám, že mají holky naše hodně podobná jména :D Mimochodem my jsme jméno pro chlapečka taky netušili takže jsem ráda, že se nám doopravdy narodila holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.7.14 17:58

@Aneta100 nejspíše české, od doby kdy jsem těhotná jsme se o jménech ještě nebavili tak neznám jeho aktuální názor ;) akorát vím, že když jsem mu dříve řekla, že syn by mohl být po něm-Tomáš tak moc nadšený nebyl. Takže po něm asi ne, pak se mi líbilo Lukáš ale tak se jmenuje jeho bratr takže to taky nemůže být :D musela jsem začít hledat něco uplne jineho, momentalne se mi pro kluka libi Rosťa, Ondra, Jirka atd…a pro holčičku bych chtela Marketku nebo Natalku, Naty me tedka chytla víc :) ale jak do dopadne doopravdy, buh vi :?: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová