Ženy v IT

3711
17.7.14 20:04

Ženy v IT

Je tu nějaká ITačka? ;) Copak děláte? Co si myslíte o ženách v IT - patří tam, nepatří? Co si o vás myslí ostatní?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
17.7.14 20:12

Nejsem žádná „ajťačka“, ale mám velmi velmi dobrý pocit, když vyřeším něco, co chlap nesvede. :dance: IT se přece jen považuje za mužskou dominantu.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
17.7.14 20:16

Já jsem ajeťačka :-)

• Citovat
  • Upravit
mončís
17.7.14 20:18

Nejsem, ale nevím proč, ale IT lidi mě velice zajímají. V rodině jednoho máme. Pro mě to jsou hrozně chytrý lidi! A náhodou mám doma IT budoucího manžela :lol:

• Citovat
  • Upravit
25123
17.7.14 20:19

Tak vyloženě Ajt´ačka nejsem - určitě sama bych se tak neoznačila :D, ale dost věcem rozumim a čemu nerozumim do toho vrtám tak dlouho dokud na to nepřídu :mrgreen:…před RD jsem učila IT na Sš a doufám, že se k tomu po doplnění vzdělání dle nového zákona :roll: snad znova dostanu…chtěla bych se tomu věnovat mnohem víc, tak snad se časem at´ už ve škole či jinde povede…

mmch u nás doma Pc rozumím víc já než manžel - ten mě volá každou chvilku k Pc co s tim má dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.7.14 20:23
@brumdinka píše:mmch u nás doma Pc rozumím víc já než manžel - ten mě volá každou chvilku k Pc co s tim má dělat :)

To já taky, ale zrovna u nás by tomu víc rozuměla i moje máma než manžel :mrgreen:

@ncc1701 Jako vyloženě děláš IT v nějaké firmě?

• Citovat
  • Upravit
1207
17.7.14 20:34

Já jsem taky IT. Myslím, že Ti, co se mnou mají zkušenost mne berou. A má to výhodu, jsou na mne hodnější. Občas teda tvořím nárazníkové pásmo, aby se dva kouhouti do sebe nepustili napřímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
17.7.14 20:36

@RadkaCh
Nejsem ajťačka. Jsem ajeťačka.

• Citovat
  • Upravit
17.7.14 20:37

V IT pracuji, ale nejsem žena :nevim:

Jednu znám, docela dobrá. IT pracovnic moc není, když vzpomenu na dobu studia, tak na FEL byly 3 dívky ze 160 studentů, z toho 2 šly na silnoproud a 1 na kybernetiku. Čistě výpočetku nestudovala žádná… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
17.7.14 20:40

@nahodnykolemjdouci Já mám výpočetku na FELu a chodily jsme tam dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.14 20:44
@magratka píše:
@nahodnykolemjdouci Já mám výpočetku na FELu a chodily jsme tam dvě.

Paráda, tento živočišný druh - IT zůstane zachován!!! :potlesk:

Vážně, mám radost že to studují i ženy. Jen nevím, proč jich je tak málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
17.7.14 20:51

@zvidavajanca Je to práce jako každá jiná a nevyžaduje nic, co by vylučovalo vlastnictví vaginy :mrgreen: Co si myslí ostatní, netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
17.7.14 20:57

@nahodnykolemjdouci To máš jednoduchý, když dámu vyhodí ze zkoušky z matematiky, nemá chuděra prostě to analytické myšlení. Že zmíněná chuděra nepáchla na přednášky, skripta listla v metru a o zkoušce se dověděla hodinu před začátkem, jsou nepodstatné detaily. Když se to stane chudákovi kolegovy, tak se prostě špatně připravil. A tohle se táhne od základky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
17.7.14 21:00

Jasně, že ženy do IT patří :potlesk:. Já jsem ITačka a strašně mě ta práce baví :pankac:
@magratka taky mám FEL a bc jsem studovala na jaderce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.7.14 21:01

Ja jsem pracovala jako helpdesk operator a pak jako tester SW. Ted uz delam mimo obor, nejak jsem nenasla casove vyhovujici praci v tomto oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová