Bez přítele mi bude líp. Ale co dál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
9.3.12 20:30

Co bude dál?

Jak jsem už jednou psala do diskuse,že mě opustil přítel tak teď si začínám uvědomovat že mi bez něj bude vlastne i lépe s dcerou(2,5měsíce) v mých 18ti,jsem se prozatim vratila k rodicum a za rok maturuji..
Takže teď mě čeká všechno to uřadování - změna jmena protozě dcera měla přijmení po něm(nebyli jsme svoji),alimenty,svěření do péče a toho se právě bojim co na to sociálka kvuli mému věku.. :? Jsem zvedava jak se k tomu vsemu prizpusobi i pritel..
je tady někdo kdo je na tom podobne…chtela bych se vypovidat a asi by se hodilo i par rad do zacatku… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
9.3.12 20:32

Jí teda nejsem ve stejné situaci, ale pokud už ti bylo 18 a máte s malou kde bydlet, tak buď úplně v klidu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14090
9.3.12 20:38

Vůbec bych se nebála toho jak na Tebe budou koukat… jsi plnoletá a každému to může být jedno… Buď hrdá matka a vše s přehledem zmákneš :hug:
Vypovídat se můžeš bez obav tu, spousta holek včetně mě, tě rády vyslechnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.3.12 20:42
zichisek píše:
Jí teda nejsem ve stejné situaci, ale pokud už ti bylo 18 a máte s malou kde bydlet, tak buď úplně v klidu. :mavam:

Nastesti jo..mam i vlastni byt,ale teed jsem na par dni u nasich nez si pritel odstehuje vsechny veci a nejak se ta cela situace aspon trochu uklidni tak pak zas pujdu do sveho i kdyz no nevim ejstli se mi nezalibi byt u nasich zase :) ale oporu coz je pro nas ted to hlavni u nich mam vybornou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
9.3.12 20:44

Pokud ti otec dítěte nebude v ničem bránit, tak bys měla vším jen proplout. Ke změně příjmení potřebuješ jeho souhlas a svěření do péče, to záleží taky na něm jestli ti bude chtít dělat problémy. Každopádně ti přeju, aby jsi tím jen proplula a vše byla jen banalita :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
9.3.12 20:57
nicolen píše:
zichisek píše:
Jí teda nejsem ve stejné situaci, ale pokud už ti bylo 18 a máte s malou kde bydlet, tak buď úplně v klidu. :mavam:
Nastesti jo..mam i vlastni byt,ale teed jsem na par dni u nasich nez si pritel odstehuje vsechny veci a nejak se ta cela situace aspon trochu uklidni tak pak zas pujdu do sveho i kdyz no nevim ejstli se mi nezalibi byt u nasich zase :) ale oporu coz je pro nas ted to hlavni u nich mam vybornou :srdce:

Jestli ti je u vašich dobře tak tam klidně nějaký čas zůstaň. A jsi fakt dobrá jak to zvládáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
10.3.12 08:54

Držím palečky,určitě to zvládneš a rodiče tě podrží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
10.3.12 21:30

Hlavně že máte kam jít bydlet a máš podporu rodičů,zbytek už zvládneš levou zadní.Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.3.12 18:20

Holky,tak jsem si rikala,ze hlavne zmenit jmeno a zbytek nechat pouze na domluve s nim?Kdyz jsme nebyli svoji no ale je napsany v rodnem liste..A zas aby to nebyla kravina..nevim co od nej ocekavat,ale nemusim nejaky socialky a ty veci okolo..no kdyz to budu mit vse jiste tak budu zase klidnejsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí