Co bude dál - práce, peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2037
22.4.13 10:34

Pak už mě napadá jen AVON a tomu podobný :mrgreen:…já taky přemejšlim, čim se na RD budu živit, páč to jinak nedáme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
22.4.13 10:43
@Measmille píše:
Pak už mě napadá jen AVON a tomu podobný :mrgreen:…já taky přemejšlim, čim se na RD budu živit, páč to jinak nedáme!

ja jsem v AVONU zaregistrovana.. a teda jestli vydělám pár korun.. :-D to by jsi opravdu musela nabízet snad každému koho potkáš.. :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
22.4.13 10:50
@moonulkaa píše:
ja jsem v AVONU zaregistrovana.. a teda jestli vydělám pár korun.. :-D to by jsi opravdu musela nabízet snad každému koho potkáš.. :-)))

hm… já sem registrovaná v LR…vydělám si teda asi víc jak v Avonu, ale zase oproti Avonu je to strašná drahota..takže lidi prostě musej přijít na to sami, aby věděli, že se vyplatí do toho investovat a tím mi i zvýšit zisk :mrgreen: - ale taky žádná hitparáda :think:

tak já už nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
22.4.13 10:59
@Measmille píše:
hm… já sem registrovaná v LR…vydělám si teda asi víc jak v Avonu, ale zase oproti Avonu je to strašná drahota..takže lidi prostě musej přijít na to sami, aby věděli, že se vyplatí do toho investovat a tím mi i zvýšit zisk :mrgreen: - ale taky žádná hitparáda :think:tak já už nevim…

ale myslím, že zakladatelce tady spíš šlo o práce až po rodičáku.. jako na hlavní pracovní poměr.. ikdyž přivýdělek se vždycky šikne.. :-))) ale práce z domova sehnat to je v dnešní době spíš nereálné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
22.4.13 11:12

Ahááá..no to je to, když se začne uvažovat a rozvíjet různý teorie ohledně práce..ale zase rodičák má ještě na „dlouho“ Já si spíš myslim, že by možná něco uvítala i jako přivídělek teď, když má strach z toho co bude (finančně) - nebo ne?! :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová