Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pak už mě napadá jen AVON a tomu podobný
…já taky přemejšlim, čim se na RD budu živit, páč to jinak nedáme!
@Measmille píše:
Pak už mě napadá jen AVON a tomu podobný…já taky přemejšlim, čim se na RD budu živit, páč to jinak nedáme!
ja jsem v AVONU zaregistrovana.. a teda jestli vydělám pár korun..
to by jsi opravdu musela nabízet snad každému koho potkáš.. ![]()
@moonulkaa píše:
ja jsem v AVONU zaregistrovana.. a teda jestli vydělám pár korun..to by jsi opravdu musela nabízet snad každému koho potkáš..
hm… já sem registrovaná v LR…vydělám si teda asi víc jak v Avonu, ale zase oproti Avonu je to strašná drahota..takže lidi prostě musej přijít na to sami, aby věděli, že se vyplatí do toho investovat a tím mi i zvýšit zisk
- ale taky žádná hitparáda ![]()
tak já už nevim…
@Measmille píše:
hm… já sem registrovaná v LR…vydělám si teda asi víc jak v Avonu, ale zase oproti Avonu je to strašná drahota..takže lidi prostě musej přijít na to sami, aby věděli, že se vyplatí do toho investovat a tím mi i zvýšit zisk- ale taky žádná hitparáda
tak já už nevim…
ale myslím, že zakladatelce tady spíš šlo o práce až po rodičáku.. jako na hlavní pracovní poměr.. ikdyž přivýdělek se vždycky šikne..
ale práce z domova sehnat to je v dnešní době spíš nereálné…
Ahááá..no to je to, když se začne uvažovat a rozvíjet různý teorie ohledně práce..ale zase rodičák má ještě na „dlouho“ Já si spíš myslim, že by možná něco uvítala i jako přivídělek teď, když má strach z toho co bude (finančně) - nebo ne?!
![]()