Co by měl umět v 8m?

7811
28.9.11 09:54

co by měl umět

Ahojky co by měl umět 8 měsíční prcek..Malej sedí bez opěr :think: y umí byt na boku a trošinku se zvednout do sedu.převaluje se otačí se na bříšku ale plazit se neumí pořád dava nohy pod bříško a nic :think: a hodně si mě pořád stoupá na špičky když ho chci vzít do sedu tak si stoupne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
28.9.11 09:55
  • Citovat
  • Upravit
1614
28.9.11 10:13

Kazdy dite je jiny, ja myslim ze tvoje dite umi vsechno co ma umet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.9.11 10:21

kazdej prcek neco jinyho…nekterej driv sedi..nekterej driv leze…to nemuzes srovnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
28.9.11 10:35

Holky moje mala ma presne pul roku a uz asi 14 dnu se zveda do polozedu. děla takovy sklapovačky :D Za jak dlouho myslite ze si sedne??

• Citovat
  • Upravit
9066
28.9.11 10:39

Sikinko takhle si nesedne, nebo aspon pravdepodobne ne :wink: Nejdriv bude na brisku, pak bude davat kolinka pod sebe, pak bude na vsech 4, pak bude nejaky ten tyden perovat na kolinkach, a pak si pres paticku sedne :wink: Nebo by to tak pry melo byt a nase Zuzanka to mela presne takhle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
28.9.11 11:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
28.9.11 12:22

přesně jak tu někdo psal, každé dítě je jiné… já to vidím u nás.. mám devítiměsíčního syna a sousedka osmiměsíčního (jsou od sebe asi tři týdny) a je to nebe a dudy… oba se vyvíjí úplně jinak, různé vývojové stupně u nich probíhají různě dlouho a prostě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
28.9.11 12:24
Aliik píše:
Sikinko takhle si nesedne, nebo aspon pravdepodobne ne :wink: Nejdriv bude na brisku, pak bude davat kolinka pod sebe, pak bude na vsech 4, pak bude nejaky ten tyden perovat na kolinkach, a pak si pres paticku sedne :wink: Nebo by to tak pry melo byt a nase Zuzanka to mela presne takhle :wink:

Ahaaaa… No, ja jí na břiško vubec nedávám.. Pak strasne pistí.. Nenavidi to na břišku.. Tak to si hold holka musí najit jinej zpusob :-(

• Citovat
  • Upravit
4724
28.9.11 13:14
sikinka16 píše:
Aliik píše:
Sikinko takhle si nesedne, nebo aspon pravdepodobne ne :wink: Nejdriv bude na brisku, pak bude davat kolinka pod sebe, pak bude na vsech 4, pak bude nejaky ten tyden perovat na kolinkach, a pak si pres paticku sedne :wink: Nebo by to tak pry melo byt a nase Zuzanka to mela presne takhle :wink:
Ahaaaa… No, ja jí na břiško vubec nedávám.. Pak strasne pistí.. Nenavidi to na břišku.. Tak to si hold holka musí najit jinej zpusob :-(

ona na to přijde sama to se neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
28.9.11 17:52
Phoebe píše:
sikinka16 píše:
Aliik píše:
Ahaaaa… No, ja jí na břiško vubec nedávám.. Pak strasne pistí.. Nenavidi to na břišku.. Tak to si hold holka musí najit jinej zpusob :-(
ona na to přijde sama to se neboj :wink:

presně taaak

• Citovat
  • Upravit
15421
1.10.11 10:28

Sikinko, na bříško bys ji měla dávat co nejčastěji a hlavně neposazovat tak, jak ji máš na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
1.10.11 10:44
Ivča78 píše:
Sikinko, na bříško bys ji měla dávat co nejčastěji a hlavně neposazovat tak, jak ji máš na fotce.

Já vím :oops:

• Citovat
  • Upravit
1.10.11 19:29

Ahoj moje 8 měsíční Adélka (10 kilo) :) . Lozí po kolínkách, v postýlce se postaví a obejde ji celou dokola, postaví se snad o každý druh nábytku. A když ji vezmu za ruce tak se mnou normálne projde klidně celý pokoj. Jak říkají ostatní maminky , u každého miminka je to jiné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí