Co byste dělaly - přítel sobec?

601
28.11.12 11:26

Co byste dělaly - přítel sobec?

Ahoj dámy, většinou zde rozdávám „moudra“, ale i já bych nyní potřebovala radu. Jedná se nejspíš o prkotinu, přesto si ráda přečtu názory jiných. Mimo jiné mi asi pomůže se i trochu vykecat :)
Včera v noci jsem měla s partnerem konflikt. Celé to vzniklo tak, že se přítel v 6 večer rozhodl, že pojede na jednu služební cestu, na které musí zařídit nějaké fotografie. Včera byl celý den doma, protože na něj něco lezlo a nechtěl přecházet eventuelní nemoc, tak celý den odpočíval, střídavě spal a koukal na komp.
Já jsem si šla v 11 večer lehnout a usnula jsem jako batole. V půl 1 mě přítel vzbudil tím, že zapnul počítač a že prý ten počítač nechá celou noc běžet, aby se mu na tom počítači mohla nabít baterka do foťáku (máme nabíječku přes USB), který bude potřebovat pro tu dnešní služební cestu. To mě strašně vytočilo. Já ráno vstávám poměrně brzo do práce a byla jsm šťastná, že jsem se konečně po delší době dostala do postele a on mne v půl 1 vzbudí tím, že si najednou usmylel, že si donabije baterku. Přitom o té služební cestě se rozhodl v 6 večer, kdy mohl ten foťák strčit od USB a do 11 by se baterka v klidu nabila. Ohradila jsem se proti tomu, aby mi celou noc v pokoji hlučel a svítil počítač (máme malý byt, jen kuchyň a pokoj, nelze jít s počítačem jinam). A on se hrozně naštval, začal se vším třískat, počítač (který je ještě k tomu můj), vytrhnul ze zástrčky, USB kabelem třískl o zem a foťák někam zahodil (nevím, kam) plus do toho na mě řval, ať si jdu teda lehnout a že ho mám nechat na pokoji. To mě tak STRAŠNĚ vytočilo, že jsem se na něj rozeřvala, co si to dovoluje mě nejen budit, ale ještě se na mě rozzlobit, že jsem se já nechala vzbudit (takže je to moje vina, že nemám dostatečně tvrdý spánek, aby mne nerušil celou noc počítač a světlo z obrazovky???) a že mi přikazuje, co mám dělat a to si nenechám líbit. Nas*aně jsem si šla lehnout, vzteky mi úplně hučelo v hlavě a usnula jsem asi až za 40 minut. Partner mezitím seděl v kuchyni, co tam dělal, to nevím.
Ráno potřeboval vstávat přibližně ve stejnou dobu jako já, ale vzhledem k tomu, že neměl budíka, tak spal. Já jsem ho nechala. Neměla jsem náladu ho budit, musela bych do něj totiž bouchnout nějakou věcí. Trucuju a nechci s ním mluvit. Myslím si, že to z jeho strany bylo velmi sobecké a taky mě naštvalo, že si vše naplánoval na poslední chvíli a já to odnesla se vším všudy negativním a on je ještě naštvaný, že si to nenechám líbit.
Nevím, co mám dělat. Zda zachovávat mlčení, nebo se tvářit, že to je za mnou…fakt nevím. :nevim:
Díky za rady a postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35805
28.11.12 11:29

Myslim ze jste se pohadali kvuli uplny hovadine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.11.12 11:33

Ahoj, no co ti mám na to říct, chlapy jsou prostě takový. nechala bych to bejt. Přece se kvůli tomu nebudete spolu bavit! prostě se stalo. pokud to bylo jen jednou nic se tak hroznýho nestalo. mě zas budí ráno ve 4jeho řvoucí budík na tel. kolikrát to zvoní třeba 3× než vstane a taky to neřeším. jen odfuním a hotovo. nedělej z toho zbytečný hádky, ale třiska s věcí která není jeho to fakt nemusel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
28.11.12 11:37

No, tak já z toho co píšeš jsem pochopila, že jsi večír stejnak usla a PC běžel bo do něj čuměl, nebo ne? Takže asi o to, že nemůžeš spát u PC zas až tak nejde.
Ale teda budit tě nemusel. Chápu, že jsi byla rozmrzelá. Manžel ví, že mě se budit nevyplácí a tak si to už netroufne :mrgreen:
Myslím, že tokových sporů bude ještě spousty asi bych důrazně řekla, že si nepřeju být buzena a vyprdla bych se na nějaké trucování.
A že je sobec??? Ukažte mi chlapa který svým způsobem sobec není---bych ho šla požádat o autogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.11.12 11:37

No já nevím jestli to nebyla uplně zbytečná hádka :nevim: pc až tak hlučný není a monitor se dá vypnout :think: A hlavně první co by mě napadlo tak je to, že na to nabíjení zapoměl a došlo mu to až v tu půl 1 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
28.11.12 11:41

Byla ta hádka nutná? Chápu, že ses chtěla vyspat (světlo z obrazovky se mj dá vypnout tlačítkem ;-) ), ale tak si prostě neuvědomil, že potřebuje mít nabitý foťák. Na to se přece dá zapomenout nebo si neuvědomit.

A co bych na tvém místě udělala? Uvařila výbornou večeři a omluvila se, že jsem se chovala jako… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.11.12 11:47
@Uju píše:
No, tak já z toho co píšeš jsem pochopila, že jsi večír stejnak usla a PC běžel bo do něj čuměl, nebo ne? Takže asi o to, že nemůžeš spát u PC zas až tak nejde.
Ale teda budit tě nemusel. Chápu, že jsi byla rozmrzelá. Manžel ví, že mě se budit nevyplácí a tak si to už netroufne :mrgreen:
Myslím, že tokových sporů bude ještě spousty asi bych důrazně řekla, že si nepřeju být buzena a vyprdla bych se na nějaké trucování.
A že je sobec??? Ukažte mi chlapa který svým způsobem sobec není---bych ho šla požádat o autogram.

Ahojky, díky za reakci. Ne, v době, kdy jsem šla spát, již byl počítač vypnutý a v půl 1 ho opět zapnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
28.11.12 11:49
@Samantha_cz píše:
Nevím, co mám dělat.

Holky už všechno napsaly. Já jen doplním.
Koupit mu k Vánocům tohle: http://www.czc.cz/…7202/produkt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.11.12 11:50
@AdaNaty píše:
Ahoj, no co ti mám na to říct, chlapy jsou prostě takový. nechala bych to bejt. Přece se kvůli tomu nebudete spolu bavit! prostě se stalo. pokud to bylo jen jednou nic se tak hroznýho nestalo. mě zas budí ráno ve 4jeho řvoucí budík na tel. kolikrát to zvoní třeba 3× než vstane a taky to neřeším. jen odfuním a hotovo. nedělej z toho zbytečný hádky, ale třiska s věcí která není jeho to fakt nemusel

Ahojky, díky za odpověď. To třískání mi strašně vadilo. Ničení věcí prostě nemám ráda. Už se párkrát stalo, že když odcházel v noci pryč, tak rozsvítil v pokoji, ve kterém spíme oba. Vadí mi to, Já, když vím, že vstávám brzy, tak si vše připravím do kuchyně, a ráno pak jen vyklouznu z pokoje a nechám ho spát, převlékám se v kuchyni a pak už jen potichu zavřu dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.11.12 11:52
@neanonymní píše:
Holky už všechno napsaly. Já jen doplním.
Koupit mu k Vánocům tohle: http://www.czc.cz/…7202/produkt

Ahoj, děkuji. Nabíječku máme, ovšem přítel ji zapomněl na chalupě, takže ji budeme mít k dispozici na jaře, až se chalupa odzimuje. Kupovat další nechce, protože je škrt na peníze (už jsem mu to několikrát navrhovala, vždy odmítl.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.11.12 11:53
@Elilen píše:
Byla ta hádka nutná? Chápu, že ses chtěla vyspat (světlo z obrazovky se mj dá vypnout tlačítkem ;-) ), ale tak si prostě neuvědomil, že potřebuje mít nabitý foťák. Na to se přece dá zapomenout nebo si neuvědomit.A co bych na tvém místě udělala? Uvařila výbornou večeři a omluvila se, že jsem se chovala jako… :kytka:

No ještě se mu omlouvat :cert:
Já to vidím tak, že na to zapomněl a věděl, že tě vzbudil, a to se fakt nedělá. Jeho mužské ego ale nemohlo přijmout to, že jsi na něj naštvaná oprávněně. Tak to vidím já. Naštvaná bych na něj nebyla, ale důrazně bych mu řekla, že práskat s tvýma věcma fakt nebude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.11.12 11:54

@Elilen
Děkuji za radu, nicméně on začal řvát první na mě, já už se jen bránila. Večeři mu chystat nebudu, myslím, že on je ten, kdo by měl udělat vstřícný krok. (si myslím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.11.12 11:56
@dani24687 píše:
No ještě se mu omlouvat :cert:
Já to vidím tak, že na to zapomněl a věděl, že tě vzbudil, a to se fakt nedělá. Jeho mužské ego ale nemohlo přijmout to, že jsi na něj naštvaná oprávněně. Tak to vidím já. Naštvaná bych na něj nebyla, ale důrazně bych mu řekla, že práskat s tvýma věcma fakt nebude :cert:

Ahoj, děkuji za pochopení. Myslím, že když se rozhodnu, že někam jedu a vím, že tam musím pořidit fotky, tak v druhé minutě již strkám foťák do nabíječky. On prostě plánuje s minuty na minutu, a když při tom udělá něco, co mi vadí, tak je ještě na mě nastvaný, že mi to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
28.11.12 11:56

Tak jedine co by me nastvalo, ze me vzbudil kvuli takove kravine, ale jinak me teda neprijde pc hlucny a obrazovku klidne muzes vypnout, nebo dat sporic ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
28.11.12 11:57

Nevim no, mě to taky přijde zbytečný. LAe jeho reakce by mi teda hodně vadila. Stačilo říct, promin že tě to vzbudilo, zapoměl jsem si nabýt baterku. :nevim: Teda asi tak nějak by to proběhlo u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí