Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim Vas,
Mam dilema. 8 dni po ovulaci mi delali krevni testy a hcg bylo 2,5j. Vim ze je to 50:50 a driv nez za tyden nema smysl cokoliv zjistovat, ale zajima me, jak byste se zachovaly vy? Jestli to hodit za hlavu, rict si ze prestanete pit, nebo se zacnete chovat podle vsech pravidel? Nebo jak? ![]()
@Oouk píše:
Zdravim Vas,
Mam dilema. 8 dni po ovulaci mi delali krevni testy a hcg bylo 2,5j. Vim ze je to 50:50 a driv nez za tyden nema smysl cokoliv zjistovat, ale zajima me, jak byste se zachovaly vy? Jestli to hodit za hlavu, rict si ze prestanete pit, nebo se zacnete chovat podle vsech pravidel? Nebo jak?
Proc ti nekdo testoval HCG 8 dni po ovulaci?
Podle jakych pravidel? Ted staci nepit alkohol, abych si nevycitala pripadne neuchyceni a vic bych neresila.
Pokud by tam byla nějaká šance a 50 % je na můj vkus docela velká šance, tak bych si pití alkoholu, kouření a případně drogy odpustila. A snažila se v co největším klidu a bez hrocení vyčkat.
Svoje těhotenství jsem zjistila vcelku pozdě (10 tt) a pak mě hodně mrzely ty propařené noci a modlila jsem se, aby bylo všechno ok.
@Oouk to je velká perla tento příspěvek. Myslím, že na dítě máš času dost. Pokud neznáš své priority a nedokážeš se rozhodnout, zda a proč ne alkohol, tak by bylo fajn, kdyby se dítě ještě nepovedlo.
Ja jela podle svého běžného režimu. Blbnout jsem zacla až po tt
@Trojlístek píše:
"@Oouk Myslím, že na dítě máš času dost. Pokud neznáš své priority a nedokážeš se rozhodnout, zda a proč ne alkohol, tak by bylo fajn, kdyby se dítě ještě nepovedlo.
Tak takhle uz se mnou dlouho nikdo nejednal. Jasne, vedela jsem, ze se nekdo takovy ozve. Vsimla sis te gradace od nedelat nic po delat vsechno? Asi ne ze?
Příspěvek upraven 10.06.21 v 18:07
@Anonymní píše:
@Oouk píše:
Tak takhle uz se mnou dlouho nikdo nejednal. Jasne, vedela jsem, ze se nekdo takovy ozve. Vsimla sis te gradace od nedelat nic po delat vsechno? Asi ne ze?Příspěvek upraven 10.06.21 v 18:07
A co chceš slyšet? Chceš placání po ramenou a schvalování pití alkoholu, když jsi těhotná?
@Anonymní píše:
No ale tady uz vi, ze teoreticky HCG muze rust, i kdyz 2.50je negativni vysledek. Jen nechapu proc se testovala tak brzy
Na co se ptas? Jestli mas chlastat, kdyz jsi potencionalne tehotna?
@Oouk píše:
@Simmcaa ten test byl uplne z jinych zdravotnich duvodu
No tak ted tyden nepij a dalsi test to rozsekne.
Na co se ptas? Jestli mas chlastat, kdyz jsi potencionalne tehotna?
Jezisimarja! Ptam se na to jak byste se zachovaly, jestli byste plasily, doufaly, nebo zustaly v klidu. Ze ja tam nedala jiny priklad ![]()
Hcg máš negativní. Tvoje šance na těhotenství není 50:50, ale tak 15%. Pokud se snažíš o dítě a nejsi úplně tupá, tak nepiješ. Pokud jsi měla náhodný nechráněný styk a můžeš být těhotná, tak snad nebudeš pilt, ne? Na to se fakt musíš ptát…? ![]()
Nechovala bych se rizikově ani nezacala vymyslet jmena. Snazila bych se byt co nejvic v klidu.