Co dál po Clostilbegytu

Anonymní
22.6.13 19:35

Co dál po clostilbegytu

Ahoj všem. Po roce a něco snažení pořád mi nejde otěhotnět. Doktor mi nakonec předepsal clostilbegyt a utrogestan. Clostil jsem včera dobrala poslední, tak teď jen dobře vyhmátnout. Nicméně bych se chtěla zeptat, zda některá z vás pocítila ihned po ukončení cyklu s clostilem nějaké účinky a jaké???A za jak dlouho se zadařilo otěhotnět? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
22.6.13 20:02

Já žádnou změnu nepocítila. Otěhotnět se mi nepodařilo, zadařilo se až před nástupem do CARu, to bylo cca za 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
22.6.13 20:11

Ahoj, já jsem Clostilbegyt brala 4 měsíce, potom jsem řekla doktorovi, že chci pauzu a hned první měsíc jsem po roce a půl otěhotněla :dance:.

Držím palce, ať se brzy zadaří :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 20:19

Ahoj, já taktéž…žádnou změnu jsem nepocítila ani jsem po něm neotěhotněla, bohužel :nevim: muselo se to řešit jinak. přeji, at zabere :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.13 20:50

Já se bojím, že mi taky nepomůže. Ale už jsem dost dlouho čekala a ač mám 11ti letého kluka, tak teď už je co řešit. Já jsem si akorát všimly, že mám břicho nafouknuté a sem tam nějaké křeče. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3518
22.6.13 21:14

Ahoj, tak nějaký pozitivná komentář-já neměla ovulaci=uvolnění zralého vajíčka. Po clostilbegytu se mi v prvních 3 měsících braní sice otěhotnět nepovedlo, ale za to jsem pak ovulovala už samostatně. No a nyní po pauze na druhý pokus braní clostíku-sice po inseminaci, ale to je procentem úpěšnosti srovnatelné s obyč. pohl. stykem, se nám povedlo otěhotnět…Mám problém s potraty, tak nevím, jak to dopadne, ale zatím těhotná jsem :-) A velký podíl na tom má clostík..Dozraje ti díky němu víc vajíček, nebo jedno, ale kvalitnější, než obvykle. Takže buď a tebou tomu dám šanci a klidně i velkou ;) A četla jsem tu diskuze holek, co se jim zadařilo i napoprvé..Ono záleží, jaký je problém..Pokud jde opravdu jen o ovulaci, tak tu vyvolá cca v 80%,což si myslím, že je slušné..Ale pozor, pokud by byl problém ve spermiogramu, clostík je zcela zbytečný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.6.13 21:17

Příspěvek upraven 30.05.16 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 21:18

Ahoj, tak mě se podařilo hned při prvnímužívání a to rovnou dvojnásob. Ale čuměla jsem na ten test jak na zázrak a nechápala jsem.

• Citovat
  • Upravit
244
22.6.13 21:32

Tak u mě se zadařilo druhý měsíc užívání s Duphastonem po roce a půl snažení a taky dvojnásob :mrgreen:,bohužel to jedno v 9tt. zaniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 21:37

Já právě piju už třetí měsíc i nosifol na doporučení lékaře. A ono pořád nic. :nevim: Už jsem těhotná byla, ale odešlo to hned na začátku. Takže v semínku to určitě nebude. Já jdu 26.6. na utz a uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
1331
22.6.13 21:45

Mně clostil nepomohl. Brala jsem ho 6 cyklů. Nakonec se zadařilo asi půl roku po dobrání clostylu těsně před stimulací na IVF a to přirozeně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janda1983
22.6.13 22:33

Tak mě clostil pomohl:-)Tedy nejdřív jsem ho brala 3 měsíce u svého gynekologa, který ale nesledoval, jestli po clostilbegytu rostou folikuly. Tedy jednou mi na folikulometrii řekl, že se jeden folikul zvětšil a pak už mě neřešil - poslal mě do CARu. Zde mi zjistili PCO, nasadili mi také clostilbegyt a sledovali, zda mi vyroste folikul. Jeden se naštěstí urodil, tak mi asi 11 DC píchli pregnyl a následovalo snažení :hug: No a za 14 dní se nám má narodit malá Terezka. Takže u mě pomohl hned u sledovaného prvního cyklu :dance:

• Citovat
  • Upravit
1839
22.6.13 22:40

Mě taky pomohl, otěhotněla jsem 4.cyklus, takže ikdyž to nebude hned napoprvé nevěš hlavu!! Přeju co nejdřív // na testíku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 22:51

Jak to tak vidím, tak opravdu musím počkat na to, co bude.26.6 jdu na utz a pak se uvidí. Na co je ten PREGNYL? On je potřeba??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.13 22:53

Omlouvám se, že jsem jako anonym, protože jsem se účastnila různých debat tady a nakonec to dopadlo tak, že nebylo s kým psát, ptát se,naslouchat.Tak se omlouvám. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex