Pozitivní ovulační test před MS?

Twitter
18.6.13 16:11

Pozitivní ovulační test před MS?

Ahoj holky, nevím jak je to s ovulačními testy.
Jsem 18 dní po revizi. Myslela jsem, že ovulace byla už tak před 14 dny - podle příznaků. Teď jsem si udělala test a jsou tam skoro dvě stejné čárky. Udělala jsem si ho kvůli tomu, že mě v noci bolelo břicho a podbřišek.
Nevím, kdy mívám ovulku, je teda asi možné, že až později :nevim:
Ale moje otázka je, jestli může být poz. ovulační test třeba i před příchodem menstuace?
A nemůžu otěhotnět že? Když ještě nebyla menses po té revizi :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13782
18.6.13 16:23

Po revizi bývá cyklus rozhozený, takže bůh ví, co ty čárky znamenají, ale každopádně nespoléhej na to, že otěhotnět nemůžeš!!! Mohla jsi mít už ovulaci a klidně otěhotnět. Takže pokud nechceš, tak se chraň.
Pamatuj, že neotěhotníš jen v případě, že bys neměla dělohu nebo sex ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.6.13 16:28

@AnastazieB my jsme si dávali pozor. Nevím, jak má vypadat ovulační test před menstruací. Taky si ho určitě nikdo před MS nedělá :oops: Pořád ji vyhlížím, už jsem myslela, že ji dostanu :| Čárky nejsou teda uplně stejné, ta druhá o trošku slabší. Spíš jsem myslela, že tam nebude už nic a bude to signál, že brzo přijde :think:
A taky mohla být ovulace včera nebo teprve bude zítra :nevim:
Ach jo :think:

• Citovat
  • Upravit
13782
18.6.13 16:41

Teď před chvílí jsem v nějaké diskuzi četla, že pozitivní ovulační test může znamenat i těhotenství… ale nevím, zkušenost s tím nemám. Ale snad v tento den cyklu ne… každopádně otěhotnět můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.6.13 16:44

@AnastazieB jedna holka psala, že tohle prý není pozitivní :think:
Je pravda, že je to trošku slabší, než ta kontrolní. Tak třeba ovulace byla včera nebu teprve bude :think: nebo nevím. Možná to tak může vypadat i během cyklu :nevim:
já jsem mívala poz. ov. testy právě při těhu :oops: Ale není to možné, opravdu jsme si dali pozor.
Doufám, že brzo začnu menstruovat :zed: že nemám nějak rozhozený hormon.
A s tím těhotenstvím je to teda divné. Jak by to bylo možné, když tam není sliznice :roll: Ach jo, já mám zas brouka v hlavě :zed:

• Citovat
  • Upravit
1643
18.6.13 16:50
@AnastazieB píše:
Teď před chvílí jsem v nějaké diskuzi četla, že pozitivní ovulační test může znamenat i těhotenství… ale nevím, zkušenost s tím nemám. Ale snad v tento den cyklu ne… každopádně otěhotnět můžeš.

Je to tak - já to tak měla! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.6.13 17:20

@JayLee ach jo, tak dlouho :( v pátek jdu na tu krev, doufám, že tam nic tam nebude :zed:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
18.6.13 17:22

@JayLee KDYBY TO RAČI BYLA TA OVULACE :roll:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.6.13 17:22

Já měla stejný ovu test jako ty..holky psali že není pozitivní ted mám ročního prcka, tak pozor..vypadá to že ovu přijde tak za dva dny, nebo už odchází..ale určitě je ještě možnost otěhotnet, takže pozor

• Citovat
  • Upravit
Twitter
18.6.13 17:25

Holky, v pátek TT. Ale tak slabý, že přece nemůže udělat tak silnou čárku na LH testu :nevim: Dneska už by třeba na TT nic ani nebylo - doufám

• Citovat
  • Upravit
4378
18.6.13 17:28

Pokud jsi 18 dni po revizi, tak to urcite bude jeste zbytkove HCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.6.13 17:29
@Kleofasek píše:
Holky, v pátek TT. Ale tak slabý, že přece nemůže udělat tak silnou čárku na LH testu :nevim: Dneska už by třeba na TT nic ani nebylo - doufám

je tam dušík..

• Citovat
  • Upravit
Twitter
18.6.13 17:31
@smurfka píše:
je tam dušík..

jj, to je to zbytkové hcg. Ale že by to po takové době ještě dělalo poz. ovul. testy? :nevim: a může i přes zbyt. hcg přijít MS?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.6.13 17:35
@Kleofasek píše:
jj, to je to zbytkové hcg. Ale že by to po takové době ještě dělalo poz. ovul. testy? :nevim: a může i přes zbyt. hcg přijít MS?

to nevím..každopádně jsem byla ujištěna na gynde že ovulační test určitě nefunguje na stejném principu jako tt..takže pokud si někdo těhotenství měří ovu testem a ten je pozitivní a tak je nadšen z těhotenství..tak jako no dobře no..

• Citovat
  • Upravit
4378
18.6.13 17:37

@Kleofasek me ms prisla presne 28 dni po revizi i s duchem na testu. A verim tomu, ze to dela pozitivni ovu testy, protoze kdyz si ho udelas treba 8dpo tak uz ho budes mit krasne pozitivni, zatimco na tt budes mit velke kulove. Ovulacni test je proste citlivejsi i kdyz buh vi na co presne reaguje.
Neboj, ms ti normalne prijde, pokud rikas, ze jste si davali pozor… A pokud ne, tak holt priroda to tak chtela, zbytecne se nestresuj, co se ma stat se stane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí