Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak já když si nevím rady co už sehnat, tak koupim třeba nějakou sadu s mytím, něco na holení a tak
příteli třeba udelal radost hrnicek, nebo deka. Můžeš třeba udělat fotoalbum z vašich fotek
jestli má tvůj přítel nejaky koníček tak něco tematickeho, můj pritel je třeba zavislak na pc, tak jsem mu koupila darkovou kartu v hodnotě 1000 na hry
tak hodně štěstí se shanenim, určitě něco vymyslis ![]()
Taky dávám sadu na kule a hodlám se u toho děsně tlemit, vzala jsem to plošně do rodiny ![]()
@Niki100 píše:
Ahoj. Pomalu začínám přemýšlet, co dám příteli k Vánocům, ale nic moc mě nenapadá. Problém je ten, že nic nepotřebuje a nic nechce. Nemáte někdo nějaké tipy na něco, co by udělalo radost?
Já taky nic nepotřebuju a nechci a upřímně by mi udělalo opravdovou radost, kdybych nic nedostala. Možná ještě třeba čaj nebo kafe nebo prostě něco, co jím/piju. Nesnáším věci. Takže záleží, jestli to má tvůj přítel stejně, nebo jestli jen neví a potěší ho, co vymyslíš. ![]()
@Niki100 píše:
@Šílená Bafunka Můžu se zeptat, jaká byla reakce?
Můj manžel nesnese žádnou mastičku na kůži hrozně mu to vadí takže nebyl moc nadšený ale já si s tím v létě mažu stehna když mám sukni nebo šaty a dobrý!:D
@Sedmnactnulajedna píše:
Já taky nic nepotřebuju a nechci a upřímně by mi udělalo opravdovou radost, kdybych nic nedostala. Možná ještě třeba čaj nebo kafe nebo prostě něco, co jím/piju. Nesnáším věci. Takže záleží, jestli to má tvůj přítel stejně, nebo jestli jen neví a potěší ho, co vymyslíš.
Nechceš se mnou žít? Nebudes mi dávat nic a já budu konečně spokojeny
. A este nechci slavit svátek, narozeniny, vánoce, Silvestr, velikonoce. Svoje narozky klidně slav ![]()
@Lorre píše:
Nechceš se mnou žít? Nebudes mi dávat nic a já budu konečně spokojeny. A este nechci slavit svátek, narozeniny, vánoce, Silvestr, velikonoce. Svoje narozky klidně slav
Já, jak mi je teď už pořád dvacet pět, narozeniny ani nemám.
@Niki100 píše:
Ahoj. Pomalu začínám přemýšlet, co dám příteli k Vánocům, ale nic moc mě nenapadá. Problém je ten, že nic nepotřebuje a nic nechce. Nemáte někdo nějaké tipy na něco, co by udělalo radost?
Oblibeny kvalitni parfem
Já kupuji letenky do Dubaje. Je to jeho sen, tak mu udělám radost ![]()
@Asiina to nám také v plánu, ale uvidím co si manžel napíše do dopisu pro Ježíška ![]()
vybrala bych dle jeho zájmů a co mu může udělat radost. Loni jsem objednávala na manboxeo
a velká spokojenost ![]()