Co dáti 6měsičnimu dítku

7887
8.4.10 13:10

Co dáti 6měsičnimu dítku

Ahoj holky, tak nevim co dati 6ti mesicnimu diteti v tomto počasí na sebe, když spí v kočárku, aby se nepřehřál nebo aby mu nebyla zima.
Poradíte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
8.4.10 13:25

V korbičce bych dala stejně vrstev jako máš ty, plus deku na přikrytí, ve sporťáku možná o jednu slabou vrstvu navíc - podle toho, jestli fouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
8.4.10 13:41

a davas cepicku, ja mam v kocarku jeste jarni fusak, tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
8.4.10 13:48

Jarní fusak jsem nikdy neměla, ze zimního (Emitex Combi) šel Maty rovnou pod slabou deku. A čepičku jsem dávala. Maty vlastně neví, jaký to je být venku bez čepice nebo klobouku.
Tu bych vynechala až v létě. Ale pozor. Pediatr mě školil, že dítě musí být ve stínu, aby nemuselo mít pokrývku hlavy. Do uší mu nenafouká, prý je to pověra, ale hlavička musí být krytá (klobouček/stříška kočárku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 13:48

Ahoj, taky dávám oblečení jako sobě a deku, čepičku v každém případě - když nefouká, tak jen nějakou tenkou, když fouká studený vítr tak třeba sametovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
8.4.10 13:56

ja prave mam takove flesove mikinky s kapucou, tak davam na odpo jen tyto a davam do fusaku, pod tim body s kratkym rukavem a polodupacky. Mam hlubokou korbu v kočarku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.4.10 14:40

Ja ted mela Zuzi venku v bodycku, dupackach a tenkem fleesovem overalku, bavlnene cepicce a ve vlozne tasce (je tepla, tak davam jen mekke pod ni). A bylo ji dobre, teda snad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.4.10 17:36

Ahojky, ty vrstvy do plné korbičky bych taky dala jako sobě + deku. já dávám ještě deku vyhřátou z domova pod něj, protože kočárek máme v kůlně venku, tak aby neprochladl od zádíček. Ale čepičku dávám určitě - když je kolem 15st., tak dám slabou bavlněnou, a když je pod 15st. s větrem, tak dávám teplejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková