Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky
Jaký je ten Váš nej bramborový salát na štědrovečerní stůl? ![]()
Chápu že jako patronka musíš zakládat další debaty, ale stopadesátá diskuze na téma bramborový salát, proč nějakou neobnovíš?
Brambory, mrkev, hrášek, vajíčko, naložené okurky a kvalitní šunkový salám. Dochucuji nejraději tatarkou nebo olejem a lákem z okurek.
Korenova zelenina, hrasek, cibule, okurky, brambory. Majolka, pepr a sul, horcice. A trochu laku z okurek:):) tot vse.
Brambory - rohlicky, na jemno cibuli, varenou mrkev, petrzel, celer, vajicka, okurky, plnotucnou horcici, trochu laku z domacich okurek, majonezu, sul, ingeredience smicham bez brambor, pak opatrne vmicham brambory. Mam zakazano tam davat hrasek a uzeniny, to nam nechutna ![]()
@NikysekR brambory, hrášek, šunkový salám, mrkev, petržel, celer, kys okurky, vajíčka, cibuli, majolku, sůl, pepř.
@Doe_Jane Nemusím, chci. A zakládám zrovna tuto diskuzi, protože mám vánoční náladu ![]()
@Tarinka Taky nedávám uzeninu. Ale hrášek jo. A nedávám hořčici.
Delame bez majonezy - brambory, paprika, kysela okurka, vajicko na tvrdo a nakonec osmazena cibulka. Samozrejmne sul a pepr. Mnamka ![]()
@marfra Ten dělá moje kamarádka
. Dělá ho během roku často. Jenom na Vánoce si dají ten s majonézou
.
Jéžiš, já mám takovou chuť na bramborový salát ![]()
U nás klasika, nedáváme uzeninu, dáváme jablko ![]()
Brambory, salam, vejce, mrkev, cibule, okurky. Horcice, majo napul s bilym jogurtem, sul, pepr.
@Paoloska
Mě o něj prcek škemrá pořád. Má ho strašně rád a kdyby bylo na něm, jedl by ho každý víkend. Teď už musí počkat do Vánoc ![]()
Brambory, vejce, mrkev, cibule, hrášek, okurky, majonéza, hrášek, sůl, pepř a trochu láku z okurek
mňam, už se na něj těším ![]()
Brambory, mrkev, vajíčko, okurku, majonéza napůl s bílým jogurtem, hořčici a trošku láku z okurek. Já nemám ráda v salátu uzeninu a hrášek, manžel zase celer a petržel, tak jsme si to přizpůsobili.