Co dáváte holčičkám v létě pod šatičky?

28
4.5.22 09:04

Co dáváte holčičkám v létě pod šatičky?

Ahoj holky, venku začíná být krásně a naše malá (2,5 roku) by chtěla začít nosit šatičky. Jenže řeším, co dát pod ně. Když nebude úplné horko, tak bych to asi řešila legínama, ale až bude letní počasí, tak nevím :think:. Loni jsem to ještě neřešila. Nějak si nedokážu představit, aby měla malá pod šatičkama jen kalhotky a klouzala se tak třeba na skluzavce. To mi přijde dost nehygienické. Myslím pod klasické bavlněné letní šatičky na denní nošení ne na slavnostní příležitosti. Napadají mě jen krátké kraťásky. Jak tohle řešíte vy? Díkys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76540
4.5.22 09:07

@Viky.m v kalhotkách ani v kraťáscích jí to na klouzačce klouzat nebude - holé nohy drhnou a prostě to nejede,
když jsme chodily na hřiště, tak jedině legíny ke kolenům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
4.5.22 09:09

Jak říkáš, prostě nějaké přiléhavé kraťasy, moc toho vymyslet nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10971
4.5.22 09:11

Spálí si nohy a zadek o tu klouzačku. Dávám legíny ke kolenům, když vím že se může někde objevit skluzavka. Nebo dbáme na to aby si na ty šaty sedla, když jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.5.22 09:18

Dcera už nosí šaty, ráno pod ně má tenké legíny, odpoledne sundavá kvůli vedru. Ale na klouzačky už moc neleze, dokud ano, tak prostě měla legíny (pod kolena) i v létě. Nebo delší šaty, které si přidržela, ale to samozřejmě až jako starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
4.5.22 09:22

Jj, taky davam leginy ke kolenum, nakupuju v lidlu, ani nejsou pod satama videt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.5.22 09:31
@Viky.m píše:
Ahoj holky, venku začíná být krásně a naše malá (2,5 roku) by chtěla začít nosit šatičky. Jenže řeším, co dát pod ně. Když nebude úplné horko, tak bych to asi řešila legínama, ale až bude letní počasí, tak nevím :think:. Loni jsem to ještě neřešila. Nějak si nedokážu představit, aby měla malá pod šatičkama jen kalhotky a klouzala se tak třeba na skluzavce. To mi přijde dost nehygienické. Myslím pod klasické bavlněné letní šatičky na denní nošení ne na slavnostní příležitosti. Napadají mě jen krátké kraťásky. Jak tohle řešíte vy? Díkys

Na klouzačku v šatech opravdu néééé. To si sedře kůži. Noc nehygienického na šatech a pod to kalhotky nevidím. V létě nic jiného pod sukní nesnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
4.5.22 09:37

@Viky.m ve velkém horku jen v kalhotkách, na plastovou klouzačku to je jedno a kovová bude na sluníčku vždycky horká, tam bych jí neposílala ani v legínách, ve stínu bude ok, holky se mi na ní nikdy neodřely, nespálily :mavam: jo jinak taky nosí teda často kratasy a overaly…

k hygieně, mají kalhotky, divné by mi to přišlo naostro, ale je pravda, že ja kupuju kalhotky jako boxerky, takže vlastně takové mini kratasy :) ne ty klasické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14595
4.5.22 09:40

Kdybych měla holčičku, dávala bych leginy ke kolenum, nebo klido i dlouhé, to není nějak teplý kus oděvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.5.22 09:41

Ja mám teda miminko holčičku, dávám pod šaty punčocháče a teď teda ještě body s rukávem, když není úplně vedro. V létě bych nedávala nic, prostě šatičky a kalhotky a na hřiště bych ji dala třeba legíny, na skluzavce si akorát tak odre nohy, když bude mít šaty nebo kraťasy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5012
4.5.22 09:41

I když je v létě teplo, tak dávám slabé legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
4.5.22 09:44

3/4 legíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.5.22 09:50

Dávám na hřiště jen tričko a 3/4 legíny, šaty jsou pro mě nepraktické. Ty užije spíš do školky a na výlety. A i ve školce pod nimi má 3/4 legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.5.22 09:54

Ven ve školce nebo když šlo se mnou dítě na hřiště, tak mělo prostě kraťasy, bez šatiček. Šatičky ať si nosí, až nebude vysedávat na písku nebo se chtít klouzat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.5.22 10:05

Kraťásky bez šatů a nebo holt dáš legínky no 🤷🏻‍♀️ Ale třeba tady kovový klouzačky jsou v létě tak žhavý, že na to fakt nesedneš. A je jedno, co máš na sobě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková