Móda a Vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
871
26.4.22 08:38

Móda a vy

Ahoj holky, dámy, co pro vás znamená móda? Řešíte nějak víc, co si ráno oblečete? Myslím vy, které chodíte do práce. Za sebe říkám, že když jsem byla na RD, bylo mi to víceméně jedno, prostě něco přiměřeně slušivého, ale žádné stání před zrcadlem, vyhrávala taková ta ležérní elegance. Jenže co jsem nastoupila do zaměstnání, stala jsem se trochu větší fiflenou. :lol: Možná je to tím, že mi bude 40 a tak už mi nestačí ráno se jen ucesat, něco na sebe hodit a jít, chce to trochu víc nad oblečením přemýšlet a napatlat na sebe aspoň BB krém a dát řasenku, abych nestrasila. V soukromí teda dal chodím naprirodno. :D Kupuju si i víc věcí na sebe, pohodlné šaty a tak. Teď jsme se o víkendu trochu chytly s mojí mamkou, která mě má za marnivou. Ona je 60+, vypadá teda mladší, nikdy se nelícila a módu neřešila, nosí, co je jí pohodlné, víceméně pár oblíbených veci. Ale vyjádřila se něco jako v tom smyslu, že si kupuju zbytecne moc oblečení a tak. Přitom já nosím šaty od Esmary za pár susnu, víceméně vyhledavam slušivé, ale lacinější věci od Bonprixu, z Lidlu a tak, takže žádné luxusní kousky, kombinuju tyhle obyc veci. Mám stále vel. S, takže je to nositelne, fajn. V práci se převlekame a celkove mi přijde, že ani kolegyne oblečení moc neřeší, na cestu do práce rifle, unisex tričko, flisku… Zkrátka mi máma nasadila brouka do hlavy, že asi jsem fakt hrozná barbina a moc se resim. :oops: Co vy, jak to máte s módou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30537
26.4.22 08:43

Delej to tak, aby ses citila dobre. Ja se citim dobre v dzinach a tricku, tak to budu nosit, at si rika kdo chce co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
26.4.22 08:51

Twl chceš vyfotit můj šatník? :think:

Jediný můj problém je, že se mi nelíbí současná móda. Aktuálně jsou dost šílené barvy i materiály (žebrované plavky apod) já nemohu mít ty vyblite barvy, vypadám v tom děsně.

Minulý týden jsme vyrazily s kamarádku, zabodoval akorát Orsay a trochu Peek. Obvykle beru ze zalanda a Zalanda lounge, tam miluji například šaty Closet, hezky mi sedí přes prsa.

Šatů mám asi 30ks, 5-6 kabátů, 30 párů bot.. mám nedostatek halenek, v obchodě prostě nejsou :mrgreen: :mrgreen: začala jsem mít ráda sukně, ráda vrstvim. K sukni jednoduché tričko a výrazné sako například. Vůbec, sako je geniální vynález a ty z Orsay jsou kvalitní.

Kupuj a nos co tvé srdce rádo, je hezké líbit se sama sobě, cítit se dobře :srdce: :srdce: A vždy existují větší fifleny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
43014
26.4.22 08:52

Ja ti zavidim, ze mas na to energii. mlade holce slusi i hadry, ale v nasem veku uz je docela rozdil, jestli na sebe dbas, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12514
26.4.22 08:53
@Judy Hopkava píše:
Ahoj holky, dámy, co pro vás znamená móda? Řešíte nějak víc, co si ráno oblečete? Myslím vy, které chodíte do práce. Za sebe říkám, že když jsem byla na RD, bylo mi to víceméně jedno, prostě něco přiměřeně slušivého, ale žádné stání před zrcadlem, vyhrávala taková ta ležérní elegance. Jenže co jsem nastoupila do zaměstnání, stala jsem se trochu větší fiflenou. :lol: Možná je to tím, že mi bude 40 a tak už mi nestačí ráno se jen ucesat, něco na sebe hodit a jít, chce to trochu víc nad oblečením přemýšlet a napatlat na sebe aspoň BB krém a dát řasenku, abych nestrasila. V soukromí teda dal chodím naprirodno. :D Kupuju si i víc věcí na sebe, pohodlné šaty a tak. Teď jsme se o víkendu trochu chytly s mojí mamkou, která mě má za marnivou. Ona je 60+, vypadá teda mladší, nikdy se nelícila a módu neřešila, nosí, co je jí pohodlné, víceméně pár oblíbených veci. Ale vyjádřila se něco jako v tom smyslu, že si kupuju zbytecne moc oblečení a tak. Přitom já nosím šaty od Esmary za pár susnu, víceméně vyhledavam slušivé, ale lacinější věci od Bonprixu, z Lidlu a tak, takže žádné luxusní kousky, kombinuju tyhle obyc veci. Mám stále vel. S, takže je to nositelne, fajn. V práci se převlekame a celkove mi přijde, že ani kolegyne oblečení moc neřeší, na cestu do práce rifle, unisex tričko, flisku… Zkrátka mi máma nasadila brouka do hlavy, že asi jsem fakt hrozná barbina a moc se resim. :oops: Co vy, jak to máte s módou?

Mam bohuzel typ postavy J. Cvancarove, tak velka prsa, rakze resim to co slusi. Takze cernou, trika s dlouhym rukavem, dziny, imitace kuze nyni.. To je mu kancel dress code. V zime prosivanou bundu. NElibi se mi nynejsi moda dlouhych prosivanych kabatu a vest asi prakticke ale na pohled hnusne a nesnasim leginy. Krom na sport a na doma. Moje mama resi modu mnohem vice nez ja, bez satecku a salky nevychazi..je i stihlejsi :roll:. A i plet ma moc peknou, bez vrasek, protoze se cely zivot maze kvalitnimi kremy a sery od segry Takze Chanel a Dior fakt ma neco do sebe..Ja jsem na pecu o sebe bihuzel lina, maxik kosmetika jednou za mesic a jevto videt. Jinak kremy z drogerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
26.4.22 08:54

Nejsi marnivá. Oblékej a upravuj se tak, aby ses cítila dobře :)
Já do práce nosila sukně, košile, šaty, podpatky, líčila jsem se každý den poměrně výrazně (nikdy bych do práce nenalíčená nešla), každý den upravené vlasy. A cítila jsem se dobře.
Na rodičovské je to bída, to přiznávám. Do práce se netěším, ale těším se na to, až budu zase každý den hezky upravená 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13098
26.4.22 08:55

Taky jsem fiflena :mrgreen:… Je pro mě důležité, aby mi to ladilo… Plně skříně oblečení, ale mám to tak ráda. Jednak mám ráda možnost výběru, jednak mi věci déle vydrží. Nekupuju módní hity, ale nadčasové střihy. Zimních kabátů mám 5. Zimní bundy 4… Sportovní/ elegantní. To samé s botama, pásky, šátky, šperky. Hodinky nosím ocelové, ale mám patery :nevim:… Mám hodně šatů… prostě móda mě baví :palec:
Tvoje mamka by asi omdlela, kdyby to viděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
26.4.22 08:58

Já třeba musím mít věci, co mohu velmi často prat… Po lécích mám hodně výrazný pot a k tomu dělám v masne, i když se prevlekam do pracovního, tak civil ve kterém přijdu pak stejně prostě smrdí… Takže ano já mám nekolikery šaty, ale vlastně je nemám pořádně kam vzít.. :? Tak chodím v riflích a triku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
26.4.22 08:59

Je to tvoje věc, já třeba do prace hadry neřešila, šla sem tam za tmy a kolikrát sem se za tmy i vracela domů a v práci sem se prevlikala do pracovního. To na té mateřské resim oblečení víc, nebo to je možná taky tím, že mi už není náct a nemůžu na sebe natáhnout všechno, abych nevypadala blbě :mrgreen: ale v rodině sem takový průměr, mamka je třeba jak tvoje mamka, má pár kousků oblečení co točí dokola, hlavně pohodlné a praktické a nemaluje se. Ségra je úplný opak, to je královna makeupu a kdybys viděla její šatnu, tak si budeš klepat na čelo :D bere nadprůměrný plat a pomalu všechno utratí za hadry a to nejsou žádné levné hadry z Lidlu apod, ta už bude mít jenom v oblečení doma stovky tisic, takže to už mi trochu marnivé přijde, ale když ji to baví a může si to dovolit, její věc. Takže tvůj případ mi přijde úplně v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
26.4.22 09:12

Mne to prijde uplne v pohode. Sama jsem ted satnik vyrazne zredukovala a chodim jenom ve sportovnim, do kancelare zavitam klidne v leginach a protoze se pohybuju v okruhu sportovne zalozenych lidi, ani necekam, ze by se to nejak zmenilo. Podstatne je, aby se clovek citil dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.4.22 09:13

Módu vůbec neřeším myslím jako co se zrovna nosí. Jinak oblečení nosím jak elegantní tak sportovní. Jsem ráda upravená. Liceni je samozřejmost. Drive jsem ráda kupovala oblečení dnes to úplně nesnáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
26.4.22 09:14

Oblékám a upravuji se tak, abych se cítila dobře. I doma se snažím chodit v pěkném oblečení (šaty, sukně, hezké tričko), nejen ven/zaměstnání. Naopak zastávám nazor, že zejména manžel ocení doma pěknou a upravenou manželku než,,cizí" kolegové na pracovišti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.4.22 09:20

Když jsem se v práci převlékala, tak jsem to moc neřešila, ale třeba flisku bych na sebe nenavlikla vůbec, maximálně k ohni. V létě sukni, saty, v zimě dziny, leginy. Teď jsem v práci normálně v civilním oblečení, ale nelze šaty nebo sukně, musím mít zakrytý nohy, takže nosím vesměs jen džíny a tričko, klasiku. K tomu sako nebo kardigan. Nějaký halenky občas. Chlapi tomu říkají záclona :mrgreen: líčím se denně, dřív jsem to taky nedělala. Nic velkýho, bb krém nebo lehkej make up, řasenku, tužku, rozjasňovač, rtěnka. Vlasy si upravuju taky denně. Je mi 30 a asi nikdy jsem to neřešila tolik jako teď, je to potřeba abych se cítila dobře. Nemám problém přijít nenalíčená, pokud bych fakt musela - měla jsem nedávno nějakej hnusnej ekzém a na tom vypadal make up ještě hůř, tak jsem to nechala bejt. Ale s ním se cítím líp. U nás to zas je tak, že mamka má víc oblečení než já a umí to i líp vymyslet, zkombinovat i s doplňky, já nosím jen náušnice, neumím nosit nic jinýho a vadí mi to. Takže shrnuto - za mě fiflena nejsi a není to nic, co by bylo divnýho - pokud ty se cítíš dobře. Nenech si do toho kecat. Ať si každý nosí, co se mu zlíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
26.4.22 09:37

Já mám ve skříni oblečení víc, než je nutné. Ale mám kamarádku, co vlastní sekáč, víc jak půlka šatníku je od ní. Takže neutrácím moc. Ale zlenivela jsem. Od léta pracuju 3 minuty od baráku u nás ve vsi. Tam se prevleču do pracovního. No těch příležitostí se obléct hezky vlastně moc není. Ale každý den se maluju, musím, ať neděsím lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
26.4.22 09:48

Jo, řeším. A nosím to, co se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie