Móda a Vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
26.4.22 11:00

@KalamityJohn Ale to je o nevkusu. Elastické rifle jsem si vzala ve 20, teď už na to nemám postavu a věk :nevim:

Příspěvek upraven 26.04.22 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.4.22 11:00
@Thomassss píše:
Dá, ale sukně a podpatky opravdu se 45 kilovým dvojkočárem nosit nebudu :P A půl roku teď byla zima, k čemu by mi bylo mít venku upravené vlasy a mít nalíčený obličej, když jsem byla celou zimu zabalená v zimním kabátu, čepici a část zimy i v respirátoru? :think:
A mimochodem, taky jsem chodila upravená loni a předloni, když jsem měla jedno dítě, ale batole a mimino jsou pak trošku jiný level :mavam:

Ok, uznavam mluvi ze me matka jednoho ditete, s batoletem a miminem je to zrejme jiny hardcore. Ja se licim a upravuju i na doma, abych na te materske uplne nezakrnela a mam ze sebe i lepsi pocit nez kdyz mam vlasy v drdolu a oblicej uz ani nepamatuje kdy videl neco jako makeup. Zaroven nechci aby ve me manzel videl jen matku naseho ditete, ale abych byla prad ta upravena kocka v krajkovem pradle jako pred ditetem. Desi me, ze bych se narozenim ditete zmenila v tlustyho kamose, tak delam vse pro to, aby to tak nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
26.4.22 11:03
@Arboretka píše:
nejvíc sluší chlapům oblek, popřípadě jen kalhoty a košile. Miluju chlapy v oblecích. Ale ono to koresponduje s mým stylem oblékání. Manžel neřeší, ten si prostě vezme džíny a tričko a botasky. Takže vedle sebe většinou vypadáme dost vtipně. Jediná chvíle, kdy vypadáme, že se k sobě hodíme, když jsme na kole v cyklooblečcích :mrgreen:

Měl jsem v životě období kravaťák - kolegyně si mne nedokázaly představit v jeansách.

Teď kvádro oblíkám minimálně, ale jak převlíknout duši si ještě pamatuju V kvádru je potřeba se „nosit“. Bass v Cirkusu Humberto tomu říkal „vystřihnout figuru“

Košile a jeansy jo, ale k tomu boty, ne botasky.

Příspěvek upraven 26.04.22 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.4.22 11:03

Mě se na ženách nejvíc líbí, když jsou přirozeně své a usměvavé. V tu chvíli je jedno, co mají na sobě, sluší všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
26.4.22 11:06
@divine woman píše:
@KalamityJohn Ale to je o nevkusu. Elastické rifle jsem si vzala ve 20, teď už na to nemám postavu a věk :nevim:Příspěvek upraven 26.04.22 v 11:00

Klasický jeansy vypadaj na ženský líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
26.4.22 11:07
@Arboretka píše:
nejvíc sluší chlapům oblek, popřípadě jen kalhoty a košile. Miluju chlapy v oblecích.

Ještě víc chlapům sluší uniformy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
26.4.22 11:08
@KalamityJohn píše:
Klasický jeansy vypadaj na ženský líp.

Neposoudím, já jsem teď spíš na sukně a šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
26.4.22 11:09
@rmot píše:
Mě se na ženách nejvíc líbí, když jsou přirozeně své a usměvavé. V tu chvíli je jedno, co mají na sobě, sluší všechno :)

Přirozeně svá má za sebou minimálně hodinu před zrcadlem. Už jsme zblblí tím opravárenským průmyslem a filmem, nenajdeš přírodnější holky než Amish - a nejsou hezký, takový vyblitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
26.4.22 11:11
@divine woman píše:
@Arboretka píše:
nejvíc sluší chlapům oblek, popřípadě jen kalhoty a košile. Miluju chlapy v oblecích.Ještě víc chlapům sluší uniformy. :D

No však oblek je taková uniforma light. Ale ČSLA uniforma byla hnusná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.4.22 11:23
@KalamityJohn píše:
Přirozeně svá má za sebou minimálně hodinu před zrcadlem. Už jsme zblblí tím opravárenským průmyslem a filmem, nenajdeš přírodnější holky než Amish - a nejsou hezký, takový vyblitý.

Já jsem spíš na sportovní holky a tam často funguje, že i ráno po probuzení vypadá stejně, jako během dne. Myslím tím hezky :) Možná to mám já posunuté trochu jinak, ale hodně holek mi připadá krásných i bez „dodatečných barev“, pokud jsou čisté a udržované :) Ostatně bývá to občas vidět na Predátor závodech, jak některé holky si neodpustí výrazné nalíčení ani na závod. Na startu ještě dobré, ale v cíli docela strašidelné :D Amish jsou pro mě už moc „přírodní“, alespoň si je tak představuji, nemám osobní zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
26.4.22 11:27

@rmot

Taky jsem neměl Amish - jen co tak člověk vidí když na ně někde narazí.

No třeba nás někdo opraví, ale mám dojem, že většinou se líčej i na závody. Aspoň Spartan co jsem viděl loni v létě takovej byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
26.4.22 11:29
@Ernais píše:
Ok, uznavam mluvi ze me matka jednoho ditete, s batoletem a miminem je to zrejme jiny hardcore. Ja se licim a upravuju i na doma, abych na te materske uplne nezakrnela a mam ze sebe i lepsi pocit nez kdyz mam vlasy v drdolu a oblicej uz ani nepamatuje kdy videl neco jako makeup. Zaroven nechci aby ve me manzel videl jen matku naseho ditete, ale abych byla prad ta upravena kocka v krajkovem pradle jako pred ditetem. Desi me, ze bych se narozenim ditete zmenila v tlustyho kamose, tak delam vse pro to, aby to tak nebylo :lol:

Já si vždycky říkala, jak ty matky na mateřský můžou před manželem chodit s mastnými vlasy v drdolu a proč se jako nejsou schopné nalíčit, když jsou doma s dětma :lol:
No, ehm, se dvěma dětmi jsem to opravdu poznala :lol: ale malá má už půl roku a už si i zvládám každý den umýt vlasy :palec: líčení denně ještě ne, ale taky se k tomu dopracujem :lol: jako on čas by byl, ale ta energie chybí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.4.22 11:36
@divine woman píše:
@Arboretka píše:
nejvíc sluší chlapům oblek, popřípadě jen kalhoty a košile. Miluju chlapy v oblecích.Ještě víc chlapům sluší uniformy. :D

Však oblek, uniforma i montérky jsou jen pracovní oděvy :) Nikdy jsem moc nepochopil, proč jsou někteří chlapi tak pyšní na to, že musí v práci běhat v obleku a připadají si tak jako na vyšším postavení ve společenském žebříčku. Mě všechny tyhle pracovní hadry připadají jako znak nesvobody. Při jednáních mě zajímalo, co ten člověk umí, nebo co mi nabízí a bylo mi jedno, jestli má na sobě Hugo Bosse, Armaniho, nebo mikinu z Lídlu :) A na běžné nošení mě obleky připadají v dnešní době nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
26.4.22 12:18

@Arboretka Přesně. Módu jako takovou nesleduji, ale oblečení a kosmetika a šperky jsou moje hobby cely zivot!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6956
26.4.22 12:33
@rmot píše:
Mě se na ženách nejvíc líbí, když jsou přirozeně své a usměvavé. V tu chvíli je jedno, co mají na sobě, sluší všechno :)

To je ale hezky řečeno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková