Móda a Vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
26.4.22 13:28
@Anonymní píše:
Pred rodicakem jsem se oblekala dle potreby. Do práce jsem potrebovala spise pohodlné a slušivé oblečení. Delsi tuniky, šaty nebo pružné kalhoty a triko/halenka.
Kdyz jsem mela volno a nekam sla, treba jen k lekari nebo pochůzky tak vice elegantně - saty, kabaty atd.

Ted na rodicaku je to bída. Ale hlavne proto ze mam o 20 kilo navic :( závidím všem stihlym maminam. Kojenim jsem nezhubla, ted resim kalorické tabulky. Zhubnu 5 kilo treba, skoci do toho nemoc dítěte nebo moje zdravotni potíže, tak nezvladnu dodržovat a vaha zas leti nahoru. Uz me to demotivuje. Drive jsem zvladla najet na jidelnicek a cvičení a vahu jsem snizila nebo udrzovala. Ted je to vyloženě k vzteku.

Moc noveho oblečení nekupuji, jako motivaci pro zhubnuti at muzu nosit to co drive ( plne skříně).

Po rodicaku bych rada chodila oblecena a upravena jako dříve. Tak doufám že zhubnu a taky ze bude i nejaky cas se pred prací nalíčit. Ted se maluji jen výjimečně, porad není čas :roll:

Jak mas stare dite? Nedalo by se tem kilum pomoct cvicenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
26.4.22 13:40

Resim svuj vzhled. Clovek, co mu zalezi na vzhledu a obleceni, fakt marnivy neni.
Oblekam se elegantne, nosik jen saty, sukne a halenky. Kalhoty nevlastnim (jen teplaky na venceni psu a leginy na jogu). Do prace se licim, nosim vyrazne rtenky. Mam kvalitni plet, tak pouzivam jen pudr a rozjasnovac na plet. K tomu pridavam jemne stiny a rasenku. Jednou mesicne si barvim vlasy u kadernika. Vlasy mam upravene a ucesane vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
26.4.22 13:45

@Judy Hopkava Fiflena fakt nejsi. Jsem teda na RD a i pracuji. Obleceni a vse kolem mam rada a resim to. Jasne, jinak se oblecu s kocarkem na prochazku a jinak do prace. Uzivam si i to, ze jsem trochu “chameleon”. Do prace hlavne miluju saty, na ven zas skinny dziny s hezkym topem a barevne tenisky (tech mam snad 10). Vlastne stejne to mam i s vecma na kolo, na turistiku…V kostce mam toho dost a rada obmnenuji. Licim se. Chodim ke kadernici jednou za 6-7 tydnu.

Příspěvek upraven 26.04.22 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
26.4.22 13:46

A na RD jsem taky chodila upravena, materstvi muj styl tolik nezmenilo. Podpatky nosim minimalne (jsem po operaci kolena) a i na prochazky jsem chodila v satech a sukni. Nemam rada kalhoty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.4.22 13:52
@Alriga píše:
Nejsem holka. Jsem baba. Poznala. Ty ne. Ty si pleteš kvalitní nalíčení s botoxem. :nevim:

Jo aha… tak to nic, my dva si asi nepokecáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
26.4.22 14:13

Snažím se chodit hezky oblečená. Do práce nosím téměř jen šaty a sukně. Ale mám jen pár oblíbených kousků, nepotřebuju mít plnou skříň hadrů. A asi víc ujíždím na sportovním oblečení na volný čas. Líčím se minimálně, občas řasenka. Někde bych ještě vyhrabala tužku na obočí, 1 rtěnku a pudr.

• Citovat
  • Upravit
30625
26.4.22 14:26

Nosím jen černou, šedou a tmavě modrou, jen šátky mám různě barevné, tam vede kombinace šedé a růžové, různé květy a tak. V práci potřebuju být v pohodlném, dělám u dětí s mentálním i fyzickým postižením. Nejradši mám různá trika a tuniky, k tomu černé kalhoty nebo džíny. V zimě nosím svetr, mám tři, nebo mikinu.
Mám jednu prošívanou bundu, jednu parku, sako a koženou bundu, všechno černé.
Boty mám nízké pánské (jsou širší a pohodlnější) nebo tenisky.
Je mi 52, nikdy jsem se nelíčila, nepoužívám vlastně nic, ani krém.
Asi jsem dostatečně krásná i bez toho…vtip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
26.4.22 14:33
@laducha píše:
Nosím jen černou, šedou a tmavě modrou, jen šátky mám různě barevné, tam vede kombinace šedé a růžové, různé květy a tak. V práci potřebuju být v pohodlném, dělám u dětí s mentálním i fyzickým postižením. Nejradši mám různá trika a tuniky, k tomu černé kalhoty nebo džíny. V zimě nosím svetr, mám tři, nebo mikinu.
Mám jednu prošívanou bundu, jednu parku, sako a koženou bundu, všechno černé.
Boty mám nízké pánské (jsou širší a pohodlnější) nebo tenisky.
Je mi 52, nikdy jsem se nelíčila, nepoužívám vlastně nic, ani krém.
Asi jsem dostatečně krásná i bez toho…vtip :mrgreen:

Mně je 54. Na mych vrstevnicích je teda sakra poznat, která o sebe pečuje a která ne…

• Citovat
  • Upravit
30625
26.4.22 14:36
@Alriga píše:
Mně je 54. Na mych vrstevnicích je teda sakra poznat, která o sebe pečuje a která ne…

Mně je to fuk 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
26.4.22 14:39
@divine woman píše:
@KalamityJohn Ale to je o nevkusu. Elastické rifle jsem si vzala ve 20, teď už na to nemám postavu a věk :nevim:Příspěvek upraven 26.04.22 v 11:00

Kolegyně měla nohy jako tiskací O - jak jim říkal Čochtan - nosila obtažený jeansy asi aby to bylo víc vidět. Jinak krásná holka, ze tří čtvrtin maďarka. Nepochopíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
26.4.22 14:39
@divine woman píše:
@Arboretka píše:
nejvíc sluší chlapům oblek, popřípadě jen kalhoty a košile. Miluju chlapy v oblecích.Ještě víc chlapům sluší uniformy. :D
ójé, to ano :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
26.4.22 14:45
@Alriga píše:
Skutečně perfektni „natural makeup“ nepoznate, pánové! :mavam:

Však já vím. Proto jsem zmínil Amish, ty se nelíčí vůbec a ty holky fakt hezký nejsou. Sem tam je některá pěkná, ale člověk je tak zvyklej z těch zmalovanejch - ok, natural makeup :mrgreen: - že mu tvář bez malování už přijde divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.4.22 14:49
@Judy Hopkava píše:
Ahoj holky, dámy, co pro vás znamená móda? Řešíte nějak víc, co si ráno oblečete? Myslím vy, které chodíte do práce. Za sebe říkám, že když jsem byla na RD, bylo mi to víceméně jedno, prostě něco přiměřeně slušivého, ale žádné stání před zrcadlem, vyhrávala taková ta ležérní elegance. Jenže co jsem nastoupila do zaměstnání, stala jsem se trochu větší fiflenou. :lol: Možná je to tím, že mi bude 40 a tak už mi nestačí ráno se jen ucesat, něco na sebe hodit a jít, chce to trochu víc nad oblečením přemýšlet a napatlat na sebe aspoň BB krém a dát řasenku, abych nestrasila. V soukromí teda dal chodím naprirodno. :D Kupuju si i víc věcí na sebe, pohodlné šaty a tak. Teď jsme se o víkendu trochu chytly s mojí mamkou, která mě má za marnivou. Ona je 60+, vypadá teda mladší, nikdy se nelícila a módu neřešila, nosí, co je jí pohodlné, víceméně pár oblíbených veci. Ale vyjádřila se něco jako v tom smyslu, že si kupuju zbytecne moc oblečení a tak. Přitom já nosím šaty od Esmary za pár susnu, víceméně vyhledavam slušivé, ale lacinější věci od Bonprixu, z Lidlu a tak, takže žádné luxusní kousky, kombinuju tyhle obyc veci. Mám stále vel. S, takže je to nositelne, fajn. V práci se převlekame a celkove mi přijde, že ani kolegyne oblečení moc neřeší, na cestu do práce rifle, unisex tričko, flisku… Zkrátka mi máma nasadila brouka do hlavy, že asi jsem fakt hrozná barbina a moc se resim. :oops: Co vy, jak to máte s módou?

hele, moje mama mela podobne kecy sveho casu. Ja na to hazu bobek a delam si, co uznam za vhodne. Pokud te to bavi a citis se pak krasna, tak to delej dal. Manzel to urcite taky doceni a tva mame tvuj zivot nezije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.4.22 16:28
@laducha píše:
Mně je to fuk 8)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.4.22 16:31
@KalamityJohn píše:
Přirozeně svá má za sebou minimálně hodinu před zrcadlem. Už jsme zblblí tím opravárenským průmyslem a filmem, nenajdeš přírodnější holky než Amish - a nejsou hezký, takový vyblitý.

To si nemyslím. Vypravuju se do práce 3/4 hod se sprchou a venčení psa, takže samotná úprava ksiftu a vlasů mi zabere tak 15 min max. Jednak to mám v ruce a jednak „přirozeně svá“ si myslím je o tom, podtrhnout a zvýraznit to co je v obličeji hezký, nikoli se zmatlat barvama. Někdo to má rád, nic proti ničemu. Pak ten rozdíl ráno/večer není tak markantní. Dnes jsou třeba hodně v módě umělý řasy - v mým okolí to má pomalu každá, stejně tak gelový nehty.

K tomu úsměvu - připadám si kolikrát jako blázen, usmívám se skoro furt. A ono to dost funguje i na okolí - když vylezu z kanceláře, málokdo se na mě mračí, naopak se všichni při pozdravu usmějí taky a to mi přijde super. Někdo prohodí i vtípek, je to fajn. Nemám ráda mračouny a vážný lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková