Móda a Vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
26.4.22 12:39
@KalamityJohn píše:
@rmot

Taky jsem neměl Amish - jen co tak člověk vidí když na ně někde narazí.

No třeba nás někdo opraví, ale mám dojem, že většinou se líčej i na závody. Aspoň Spartan co jsem viděl loni v létě takovej byl.

Skutečně perfektni „natural makeup“ nepoznate, pánové! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13102
26.4.22 12:47
@Alriga píše:
Skutečně perfektni „natural makeup“ nepoznate, pánové! :mavam:

Hele když to nepoznají ( najdi 10 rozdílů), tak proč to my ženy teda děláme? :think:… Ha, už vím! Kvůli těm ostatním Jezinkám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
26.4.22 12:52
@KalamityJohn píše:
@rmot

Taky jsem neměl Amish - jen co tak člověk vidí když na ně někde narazí.

No třeba nás někdo opraví, ale mám dojem, že většinou se líčej i na závody. Aspoň Spartan co jsem viděl loni v létě takovej byl.

Ne vsechny a zalezi, jake zavody.
On bude rozdil, kdyz mas treba ten Spartan, ktery porad jeste strasne in a laka i takove ty typy z nejakeho city gym, tam jich bude vic, a treba ultra v horach, tam abys babu s make upem pohledal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
26.4.22 12:52
@Alriga píše:

No ja jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
26.4.22 12:55

Mne treba prave make up nebavi, i vlasy si striham sama, v kosmetice jsem byla 2× v zivote, ale moda me bavi. Teda vubec neresim, co je moderni, ale bavi me se hezky oblect. Mam to sice ztizene svou nekonfekcni postavou, ale tu ma asi malokdo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
26.4.22 12:56
@Alriga píše:

To mám pocit, že si přesně říkají všechny ty kraslice a botoxové královny, co člověk potkává :D Jinak věřím, že pokud to bude skutečně jen lehounký makeup bez linek, řas a rtěnky, tak na určitou vzdálenost uvěřím, že je děvče nenamalované. Ale ve chvíli, kdy mám výhled na desítky centimetrů, tak je to o něčem jiném. Ostatně ty myslíš, že bys na blízko nepoznala, zda holka na sobě něco má, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17627
26.4.22 13:10

Ano, jsem estet a tak jak chci, aby prostredi, kde ziju, bylo harmonicke a puvabne, nejen interier, ale i exterier, takze vsude sadim zelen, kytky, zalivam verejnou zelen, zbiram odpadky na nasi ulici, atd… tak chci byt i ja puvabna, takze obleceni je pro mne zasadni, modni navrharstvi je muj konicek.
Neridim se modnimi trendami, ale sama sebou, sama si veci navrhuju, krajcirka mi to sije. Ale inspiruju se nekterimi genialnimi modnimi tvurcami. Bez mejkapu nejdu vyhodit ani smeti :oops:, proste rano vstanu a automaticky se nalicim, ale neznasim vulgarni, vyrazne liceni, licim se tak, abych pusobila prirozene, v tom je to kouzlo. :)

Příspěvek upraven 26.04.22 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
26.4.22 13:12
@rmot píše:
To mám pocit, že si přesně říkají všechny ty kraslice a botoxové královny, co člověk potkává :D Jinak věřím, že pokud to bude skutečně jen lehounký makeup bez linek, řas a rtěnky, tak na určitou vzdálenost uvěřím, že je děvče nenamalované. Ale ve chvíli, kdy mám výhled na desítky centimetrů, tak je to o něčem jiném. Ostatně ty myslíš, že bys na blízko nepoznala, zda holka na sobě něco má, nebo ne?

Nejsem holka. Jsem baba. Poznala. Ty ne. Ty si pleteš kvalitní nalíčení s botoxem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
26.4.22 13:12
@Lenka_Hal píše:
No ja jo.

Ty jo. Ty jsi žena.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
26.4.22 13:13
@Magical-eyes píše:
Hele když to nepoznají ( najdi 10 rozdílů), tak proč to my ženy teda děláme? :think:… Ha, už vím! Kvůli těm ostatním Jezinkám ;)
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.22 13:15

@Judy Hopkava no, dle mě je nejhorší mít na sobě něco, co nemám rada, nebo co menesedi. To se pak projeví i do zbytku chování.

Jinak my máme v práci dresscode jen v případě, že jdeme k zákazníkovi. Jinak ne, ale … Já moc nemusím sukně a šaty, primárně je nosím jen v létě a to občas. Takže do práce nosím rifle a halenky, trička taky, ale musí byt “něco” mezi trikem a halenkou, případně košile. Ale zase je fakt, že se v práci neprevlikam.

V okamziku prevlekani se v práci, tak bych nosila asi to stejne, rifle a halenku či hezke tričko.

Jinak co se mě v dnešní módě nelíbí a netoleruji to ani u mých dětí, jsou leginy a tepláky. Nevadí mě tolik leginy a šaty/sukně, ale ne když má žena (jakékoliv postavy) leginy a krátké triko. Tepláky do práce/ školy nepatří a je jednou jaké jsou značky.

• Citovat
  • Upravit
17627
26.4.22 13:17
@Alriga píše:

Presne.
Celebrity maji takovou divnou uchylku. Dokonale, pefektne nalicene „nahym“ mejkapem delaji selficka, ze aha, jaka jsem hezka i bez mejkapu a fanousci jim pak napisou: „jses hezka i bez mejkapu“ a celebrita je pak spokojena. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.22 13:19

Pred rodicakem jsem se oblekala dle potreby. Do práce jsem potrebovala spise pohodlné a slušivé oblečení. Delsi tuniky, šaty nebo pružné kalhoty a triko/halenka.
Kdyz jsem mela volno a nekam sla, treba jen k lekari nebo pochůzky tak vice elegantně - saty, kabaty atd.

Ted na rodicaku je to bída. Ale hlavne proto ze mam o 20 kilo navic :( závidím všem stihlym maminam. Kojenim jsem nezhubla, ted resim kalorické tabulky. Zhubnu 5 kilo treba, skoci do toho nemoc dítěte nebo moje zdravotni potíže, tak nezvladnu dodržovat a vaha zas leti nahoru. Uz me to demotivuje. Drive jsem zvladla najet na jidelnicek a cvičení a vahu jsem snizila nebo udrzovala. Ted je to vyloženě k vzteku.

Moc noveho oblečení nekupuji, jako motivaci pro zhubnuti at muzu nosit to co drive ( plne skříně).

Po rodicaku bych rada chodila oblecena a upravena jako dříve. Tak doufám že zhubnu a taky ze bude i nejaky cas se pred prací nalíčit. Ted se maluji jen výjimečně, porad není čas :roll:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
26.4.22 13:20

Ad makeup. Můj muž je třeba přesvědčen, že se o víkendu nelíčím. Haha. Pozná jen rtěnku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6654
26.4.22 13:22
@Thomassss píše:
Já si vždycky říkala, jak ty matky na mateřský můžou před manželem chodit s mastnými vlasy v drdolu a proč se jako nejsou schopné nalíčit, když jsou doma s dětma :lol:
No, ehm, se dvěma dětmi jsem to opravdu poznala :lol: ale malá má už půl roku a už si i zvládám každý den umýt vlasy :palec: líčení denně ještě ne, ale taky se k tomu dopracujem :lol: jako on čas by byl, ale ta energie chybí :roll:

Jasne, chapu. Proto vim, ze ja jsem typ jen na jedno male dite :lol: Kazdopadne ja bych zase nestihala denni myti hlavy, u me je to proces na 2 hodiny, takze to stiham tak jednou za 3 az 4 dny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková