Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Taky mi to přijde v pořádku. Ale třeba kabelku už bych volila v jiné barvě.
Pokud se odstíny červené od sebe moc neliší, tak to k sobě ladí a bude to vypadat pěkně ![]()
Jako je to hodně červený, zbytek všeho ber v nějaké neutrální barvě. Ale oboje je moc pěkné a půjde to k sobě. Ty šaty jsou obzvláště super.
Moc pěkný a to si na červenou nijak zvlášť nepotrpím. Tahle kombinace se mi moc líbí, pěkné.
Ty saty jsou primo ukazkou variability. S bílými lodičkami slavnostní, cervenými balerinami casual, s botami na obrázku casual city look. Doplnit lze bílým bolerkem, klidně i tmavě modrou by snesly! Super kup.
Pojďte mi poradit. Příbuzná mi dala nenošené boty. Stylově jsme každá odlišná. Moc se mi nelíbí
, ale jsou moc pohodlné a už jsem i ve věku 40, kdy začínám dávat přednost pohodlí
. Jenže fakt nevím, s čím se tenhle typ bot nosí. Jsou z Izraele a mají je ještě v menších číslech v nabídce. Vypadají kvalitně a fakt jsou pohodlné. Přinejhorším je pošlu dál.
Ahoj holky,
myslíte, že se k sobě hodí tyto letní šaty a boty nebo už je to moc červené? Šaty mám koupené na svatbu jako host.
Omlouvám se za anonym, nechci aby si mě někdo spojil s nickem…