Rada v módě šaty+boty

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6016
1.8.22 20:29

K těm bych si dala hóódně dlouhou sukni, aby přinejhorším vykoukla jen špička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.22 20:30
@vendulaaa píše:
:mrgreen: :palec: takovou žádnou nemám, ale dík za tip
  • Citovat
  • Upravit
3042
1.8.22 20:31
@vendulaaa píše:
:lol: :lol: :palec: asi tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41885
1.8.22 20:35

Dlouhé kalhoty se širokými nebo alespoň širšími nohavicemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
1.8.22 20:37

Ty jsou mega hnusný. Hlavně zadní část boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
1.8.22 20:41
@Anonymní píše:
Pojďte mi poradit. Příbuzná mi dala nenošené boty. Stylově jsme každá odlišná. Moc se mi nelíbí :oops:, ale jsou moc pohodlné a už jsem i ve věku 40, kdy začínám dávat přednost pohodlí :mrgreen:. Jenže fakt nevím, s čím se tenhle typ bot nosí. Jsou z Izraele a mají je ještě v menších číslech v nabídce. Vypadají kvalitně a fakt jsou pohodlné. Přinejhorším je pošlu dál.

Ty by se líbily mojí babičce (84 let) :mrgreen:
Chápu, že člověk v určitém věku preferuje pohodlí, já už taky, ale pořád u mě vede i to, aby se mi to líbilo. Já bych je poslala dál. A pokud se ani vám moc nelíbí, tak je nenoste na sílu a prostě je pošlete dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
1.8.22 20:43

Mně úplně špatné nepřijdou a myslím si, že se dají nosit k sukním i kalhotám, ale řekla bych, že jsou vhodné pro daleko starší ženu než čtyřicítku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.22 20:46
@Anonymní píše:
Pojďte mi poradit. Příbuzná mi dala nenošené boty. Stylově jsme každá odlišná. Moc se mi nelíbí :oops:, ale jsou moc pohodlné a už jsem i ve věku 40, kdy začínám dávat přednost pohodlí :mrgreen:. Jenže fakt nevím, s čím se tenhle typ bot nosí. Jsou z Izraele a mají je ještě v menších číslech v nabídce. Vypadají kvalitně a fakt jsou pohodlné. Přinejhorším je pošlu dál.

Mě teda tak katastrofální nepřijdou a to jsem o 14 let mladší. Kdybych je dostala a chtěla je nosit, nosila bych je

S ohrutymi nohavicemi (rifle), černé obepnute tričko.

Široké letní kalhoty černé, obepnute zelené tričko. A nebo zelené kalhoty, černé tričko.

Ale určitě bych si je nevzala k sukni ani ke kratasum. Záleží hodně jakou máš figuru. To se takhle těžko radí.

• Citovat
  • Upravit
21518

Také mi to evokuje boty mojí babičky. Osobně bych je vzala maximálně k širokým a dlouhým kalhotům, aby bylo z bot vidět co nejméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
@Anonymní píše:

Jee, ty vypadají jako takový ty “duchodky”. A ve věku 40 důchodkyně rozhodne nejste, já bych je poslala dal.
Ale kdybyste je jó chtěla mít, tak bych si je uměla představit k černým kalhotum rovného střihu a nějakému ne moc elegantnímu světriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.22 20:52
@Anonymní píše:
Mě teda tak katastrofální nepřijdou a to jsem o 14 let mladší. Kdybych je dostala a chtěla je nosit, nosila bych je

S ohrutymi nohavicemi (rifle), černé obepnute tričko.

Široké letní kalhoty černé, obepnute zelené tričko. A nebo zelené kalhoty, černé tričko.

Ale určitě bych si je nevzala k sukni ani ke kratasum. Záleží hodně jakou máš figuru. To se takhle těžko radí.

Mám velikost 36-38, takže celkem dobrý.
Děkuju všem za názory, buď půjdou do světa anebo na chalupu.
Důchodky to asi úplně nebudou. Prodávají je ve slevě za 144 dolarů.
Tak jo, máte pravdu. Na pohodlí jsem ještě příliš mladá :lol:.

• Citovat
  • Upravit
53518
1.8.22 20:55
@Anonymní píše:
Tak jo, máte pravdu. Na pohodlí jsem ještě příliš mladá :lol:.

Je mi 44 a preferuju pohodlí. Viděla jsi nohy po operaci vybočeného palce? Já jo. Pokud jsou boty kožené, klidně bych je nosila a nekoukala bych, jestli se líbí Máně nebo Tóně na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.8.22 20:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
myslíte, že se k sobě hodí tyto letní šaty a boty nebo už je to moc červené? Šaty mám koupené na svatbu jako host.
Omlouvám se za anonym, nechci aby si mě někdo spojil s nickem…

Velmi hezké, kombinace v pohodě. Kabelka asi bílá či tělová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
1.8.22 20:56
@Thomassss píše:
Mně úplně špatné nepřijdou a myslím si, že se dají nosit k sukním i kalhotám, ale řekla bych, že jsou vhodné pro daleko starší ženu než čtyřicítku ;)

100 + :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.22 20:57
@Anonymní píše:
Tak jo, máte pravdu. Na pohodlí jsem ještě příliš mladá :lol:.

Tak to máš stejně jak já. :palec:

Jak píše @Russet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková